Funkcjonuje, przynajmniej wpłatyCześć,
Ten Muchbetter dalej funkcjonuje?
Długo już czekam na odpowiedz supportu
Przed chwila placilem fizyczna i wszystko normalnie poszlo. Wirtualna u mnie nigdy nie dzialala.Funkcjonuje, przynajmniej wpłaty
Ja mam inne pytanie. Trochę minęło od zamówienia fizycznej karty MB i chciałem wykonać transakcję bezgotówkową w sklepie i autoryzacja odrzucona, karta włożona do terminala podany prawidłowy PIN autoryzacja odrzucona. Teraz założyłem virtuala i zamówię coś na allegro i zobaczymy czy przejdzie, ale miał tak ktoś może ? Bo w apce niby pokazane, że jest wszystko ok (karta aktywna limity spore)
Jakie są obecnie prowizje za płatność bezgotówkowa kartą w MB i jakie za wypłatę z bankomatu ?Przed chwila placilem fizyczna i wszystko normalnie poszlo. Wirtualna u mnie nigdy nie dzialala.
Platnosc karta w sklepie za darmo. Nie wyplacam z bankomatu bo po co tracic hajs na prowizje jak mozna w sklepie placic.Jakie są obecnie prowizje za płatność bezgotówkowa kartą w MB i jakie za wypłatę z bankomatu ?
Unibet na pewno stan na dziśjakieś buki jeszcze współpracują z muchbetter? ktoś się orientuje?
może zbiorczo podpowiem tym którzy nie chcą płacić ponad 5 dych za wysyłkę fizycznej karty (a virtual działa prawie wcale), że bez prowizji tymże virtualem doładujecie portfel ZENWitam. Ile czasu trzeba czekać na kartę? Pamiętam że kilka lat temu na pierwszą czekałem koło miesiąca.
Bez prowizji nawet na standardowym planie? W ZEN raczej jest prowizja od doładowania kartą, ale jeśli przechodzi to generalnie miłe zaskoczenie. Z tego co pamiętam revoluta się tą wirtualką MB nie dało doładować chyba, że też się coś zmieniło, próbowałeś może?może zbiorczo podpowiem tym którzy nie chcą płacić ponad 5 dych za wysyłkę fizycznej karty (a virtual działa prawie wcale), że bez prowizji tymże virtualem doładujecie portfel ZEN
Mozesz priv mam pytanieJeśli chodzi o przelewanie kasy na crypto to nie polecam nikomu giełdy na których jest weryfikacja AML (czyli praktycznie wszystkie)
Najbezpieczniej jest założyć konto na metamasku ewentualnie na trustwallet gdzie nie podajesz żadnych danych a możesz trzymać na nich swoje krypto.
Późniejsze ewentualne wypłaty można dokonać w stacjonarnych kryptomatach (np: cashyfy)
Które są umiejscowione jak bankomaty na stacjach circle K czyli 24/h i możesz jednorazowo bez okazania dowodu wypłacić do 1000 euro.
Jak ktoś będzie miał jakieś pytania to walić śmiało trochę już w tym siedzę hehe.