kriksus
Użytkownik
J
JamesHype działa, wystarczyło zaktualizować.
ranczo0123 podpiąłeś pod portfel google i też nie działa ?
ranczo0123 podpiąłeś pod portfel google i też nie działa ?
Ja mam wlasnie dokladnie tak samo. Po kilku nieudanych probach na drugi dzien przyslali mi maila, ze zauwazyli, ze jest problem i ze jak go rozwiaza to mi dadza znac ale na razie cisza. Sam do nich nic nie pisalem, ze jest problem.Wirtualna karta zamówiona do weryfikacji wystarczylo zdjecie ekranu gdzie mialem screen z banku.
Problem, ze wirtualną kartą nie można zapłacić - odrzuca transakcje mimo potwierdzenia w apce i prawidłowych danych.
Nie bedzie.Witam
Czy karta, która przyszła do mnie w listopadzie 2021r będzie dalej działać po tym całym zamieszaniu? Dodam, że moje konto na MB dezaktywowalem, w czasie gdy ta płatność nie działała ale w każdej chwili mogę odblokować. Pytanie tylko czy to ma sens?
Też mi teraz sami wysłali mejla, że zauwązyli problem z wirtualną kartą i abym ją usunął i wyrobił nową i powinno działać.Ja mam wlasnie dokladnie tak samo. Po kilku nieudanych probach na drugi dzien przyslali mi maila, ze zauwazyli, ze jest problem i ze jak go rozwiaza to mi dadza znac ale na razie cisza. Sam do nich nic nie pisalem, ze jest problem.
10 postow w dzialach tematycznych jak napiszesz to zostanie ci odblokowany.Ja sobie ich odpuściłem po tej akcji z blokadą pieniędzy. Odzyskałem kasę i do widzenia.
Przy okazji zapytam tutaj,.ponieważ nie wiem gdzie: ten czat na forum dla nowych użytkowników jest zablokowany? Ewentualnie, kiedy będzie możliwość pisania tam? Trzeba spełnić jakieś warunki? Dziękuję za odpowiedź.
Waldi mi juz odpisał na priv. Po 5 dniach i coś tam jeszcze. Dzięki10 postow w dzialach tematycznych jak napiszesz to zostanie ci odblokowany.
MuchBetter ponownie wprowadził karty fizyczne ? Kiedy to się stało ? Z tego co się orientuję to od powrotu wszystkie karty fizyczne zostały unieważnione.
K kolba121 tak stare karty fizyczne są nieważne i do wyrzucenia. Natomiast jak wprowadzili wirtualne to i chyba od razu były też fizyczne dostępne ale koszt 55 zł, ważność karty 5 lat i szła do mnie z 10 dni.