M
1
michael007acm
Użytkownik
odpuść sobie Nadala i Fedexa po takich kursach, bo bedzie krecz i po kuponie chyba że grasz w buku gdzie dają zwroty za krecze. Co do reszty dobre typy ale chyba można znaleźć lepsze.
Monfils sobie poradził ale to co zrobił Seppi w swoim meczu z Querrey (ktoś tutaj typował na Seppiego) to woła o pomstę do nieba! Querrey nie grał nic specjalnego a i tak wystarczyło bo Seppi albo walił w siatke albo poza kort.Monfils Vs Karlovic 1 (1.50)
Oglądałem wczoraj mecz Karlovica z Grosjeanem i gdyby tamtem nie skreczował to Karlovic nie awansowałby dalej. Poza serwis, Chorwat niczym nie przestraszy Monfilsa i myślę że po 1.50 można zagrac to.
Ostatecznie zdecydowałem się puścić kuponik i weszło , puściłem za 15 zł ale i tak dobrze,Federer Roger - Ramirez Hidalgo Ruben (heh w 3 secie 5:1 było dla ramireza a ferdek wygrał)
1 1.04
Ancic Mario - Nadal-Parera, Rafael
2 1.07
Lapentti Nicolas - Tipsarevic Janko
2 1.37
Ferrer David - Safin Marat
1 1.40
Kohlschreiber Phillipp - Kiefer Nicolas
1 1.40
Bolelli Simone - Davydenko Nikolay
2 1.35
Almagro Nicolas - Monaco Juan
1 1.55
6.25
Co do meczu Querrey z Seppim jestem ciekaw co się dzieje? Czy Amerykanin tam mocno wpływa na przeciwników? Seppi był cieniem gracza, który wczoraj pokonał Staraca, bardzo dużo błędów, które zaważyły na losie spotkania. Bardzo się cieszę że Sam w następnej rundzie spotka się z Gasqutem, bo w końcu polegnie i tak 2 rundy w MC to dla niego niesamowity wyczyn. Bardzo mnie cieszy postawa Monfilsa w meczu z Karlovicem, chociaż można było sie spodziewać wygranego meczu, ale nie w takim stylu. Jednak dzisiejszego dnia serwis Chorwatowi nie leżał i to było główną przyczyną jego porażki, gdyż oprócz tego nie miał żadnych atutów, aby pokonać Francuza. Szkoda porażki czarodzieja, niestety nie wiem co było przyczyną kreczu, może ktoś podać jakąś informację?Kohlschreiber-Kiefer 1,58
Tipsarevic-Lapentti N. 1,58
Seppi-Querrey 1,38
Nalbandian-O.Rochus 1,21
Monfils-Karlovic 1,48
Nadal-Ancic 2:0 1,22, ewentualnie jakieś handi
Widzę jedna rzecz wartą uwagi...no, może dwie.Tommy Robredo - Robin Soderling 2 @ 1.93 ????Soda ciota, tyle szans na przełamanie że szok:|
Aspelin/Knowle - Djokovic/Stepanek 1 @ 1.94
Mario Ancic - Rafa Nadal - jako iż handi było mniejsze nić 5.5 nie ruszałem, i dobrze ????
Almagro - Monaco 1 @ 1.50
T. RobredoT. Robredo - R. Soderling 1 1.80
Moim zdaniem to Hiszpan jest faworytem, nawierzchnia pod niego. Ostatnio dobry występ w Valencii, porażka dopiero w półfinale. Wczoraj pokonał Wawrinkę w dwóch setach, dziś powinien sobie poradzić ze Szwedem. H2H 2-0 dla Szweda, ale ostatni mecz w 2004r. więc to raczej nie ma znaczenia...