jak to zwykle bywa u nas-co Polak to inne zdanie
w meczu soderling-stepanek faworytem moim jest "piękny Radziu"..
Primo:Radek chyba się już zebrał w sobie i poukładał sobie w sensie towarzyskim(czysta głowa i pełna koncentracja)
Duo-Zdecydowanie zawodnikiem ,który posiada większe predyspozycje do gry na clayu jest Czech(taktyka i warunki fizyyczne)
Robin ,wiadomo,serwis,serwis i jeszcze raz serwis( ze wszystkich "drwali" prezentuje dobry
tenis)
powiecie "statysyki"..w tenisie mają duże znaczenie ale nistetty/stey bardzo szybko można je zmieniać..
podsumowując...ten mecz dla mnie nie do grania -przynajmniej po tych "dziwnych"kursach wystawionych przez buków..podejrzewam ,że sporo osób się nabierze na soderlinga i odejdzie od kasy z niczym...(kurs podpucha)
osobiście postawił bym na Radzia..6/10
ale ja jutro widzę o wielę lepsze możliwości zarobku w stolicy europejskiego hazardu... ????
Ps.
Safin lubi tu trochę pograć
widzę to tak:
murray -w ryj od Lopeza-powód??każdy powód jest dobry aby dać pieniądze na tego akurat hiszpana(po takim kursie) z uroczym brytyjczykiem
dla nie lubiących ekscytacji i nerwów-Ljuba z gustawo po kursie 1,25
Moja pewka-J.P Mathieu-gra u siebie i zajebiście lubi ten turniej(nie opcji wyjazdu po pierwszej rundzie)
i rzecz prosta-Robredo -bo jest,był i będzie lepszy na tej nawierzchni od Tipsarewica..
o Maracie już wspominałem...
choć każdy wie kto to jest Safin ????