>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

T 0

tomcio1916

Użytkownik
Dzwonilem wlasnie na infolinie i babeczka mi powiedziala ze ona nie moze dokonac weryfikacji tozsamosci. To jak innym sie to udalo?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Załaduj skany dokumentów u nich na stronie, bądź przez email i zadzwoń na polski support, wtedy babka mówi że pośpieszy tego gościa od twej sprawy i konto będzie zweryfikowane tego samego dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
egreg 942

egreg

Użytkownik
Nawet jeśli się wyśle dokumenty, i dostanie maila że konto zostało zweryfikowane , to nie jest to prawdą. Tak czy inaczej , koniecznie trzeba dzwonić , bez tego nic tam się nie załatwi.
Porąbana firma...

D 22

di.canio

Użytkownik
Jak zadzwonisz to tez nie znaczy, że konto jest w pełni zweryfikowane. Bo i tak mogą zażyczyć sobie przesłania dokumentów, co ostatnimi czasy robią. Najlepiej więc zrobić i jedno i drugie od razu - pozwala zaoszczędzić czas i schody jakie zaczynają się gdy chcemy zrobić wypłatę (szczególnie nieco większych kwot). Ogólnie coraz większy syf tam i robota pod górkę klientowi, a opłaty coraz wyższe.

W 0

winchester

Użytkownik
Wysłałem dokumenty w czwartek przez formularz kontaktowy (zdjęcia ID i wyciąg bankowy w PDF), następnego dnia po południu miałem już konto zweryfikowane.

R 36

rafal919

Użytkownik
Wysłałem dokumenty w czwartek przez formularz kontaktowy (zdjęcia ID i wyciąg bankowy w PDF), następnego dnia po południu miałem już konto zweryfikowane.
Teraz weryfikują &quot;od ręki&quot; tj 5-10minut od wykonania weryfikacji na stronie

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Wie ktos jak podwyzszyc limit wplat z banku na skrilla? status vip na koncie, weryfikacja pelna, przejrzalem gdzie sie da konto na skrill i nigdzie nie widze mozliwosci zeby jeszcze podwyzszyc limit?

F 40

fly198

Użytkownik
czesc mam problem skrill zażądał ode mnie abym przy logowaniu podał kod wysłany na telefon i tu jest problem ponieważ ja tego numeru juz dawno nie mam,zreszta nie spodziewałem się ze to bedzie takie ważne i teraz co zrobic ? mial ktos taką sytuacje ?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Z tego co wiem to aktualnie sam dowód wystarcza. Robisz upload na stronie i po kilkunastu minutach masz zweryfikowane konto. Wcześniej się tygodniami na to czekało.

D 0

darek72

Użytkownik
Heja, wiecie czy może da się odratować konto po wpisaniu fake&#39;owych danych - urodzenie, imie i nazwisko?
Robiłem kilka płatności na PS pod rzad. Niestety po 3 chyba poproszono mnie o date urodzenia ... no i klops, 3 razy wpisałem i zablowoane, proszą o kontakt na suport, a tam chca dowodu... na koncie z 3000 zł.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Z tego co wiem to aktualnie sam dowód wystarcza. Robisz upload na stronie i po kilkunastu minutach masz zweryfikowane konto. Wcześniej się tygodniami na to czekało.
2 Listopada mi przywiesili konto, chcieli skan elektronicznego dokumentu. Od tamtej pory cisza, pisałem drugiego maila i też cisza, chyba sobie poczekam
Edycja: parę minut po wysłaniu tego posta konto zostało zweryfikowane, chyba jednak czytają forum :p

Do góry Bottom