Szczególnie chodzi o 2 ostatnie pytania. Zastanawiam się co napisać. Może ktoś był w podobnej sytuacji?Dziękujemy za przesłane dokumenty.
Przykro nam, że byliśmy zmuszeni nałożyć ograniczenia na Pańskie konto w Skrill. Mamy nadzieję, że będzie to tylko działanie tymczasowe. Aby przywrócić normalne funkcjonowanie Pańskiego konta musimy otrzymać następującą informację:
- W jakim głównie celu potrzebuje Pan konta w Skrill?
- Jakie są relacje Pańskie z nadawcami płatności otrzymanych poprzez Skrill?
- Za co głównie otrzymuje Pan pieniądze?
Dziękujemy za współpracę w tej kwestii i czekamy na odpowiedź.
Szczerze to do weryfikacji skrill nie są potrzebne żadne dokumenty. Potrzebny jest Ci tylko adres pod którym odbierzesz kartę, nic więcej. Dokumenty są potrzebne jeżeli chciałbyś przelewać duże sumy za samą weryfikacje adresu jest limit 20K. Oczywiscie czasami wymagają dodatkowej weryfikacji dowodem ale to tylko w uzasadnionych przypadkach i nie każdego.Cześć : )
Kumpel pożyczył mi swój dowód (zdjęcie dowodu), żebym mógł sobie poobracać bonusami. Mam pytanie czy do weryfikacji Skrill skan dowodu wystarczy? Skrill będę używał tylko i wyłącznie do przelewania środków do i z buków oraz do przesyłania środków na inne konta Skrill. Pytam bo jak zakładałem tam pierwsze konto to chcieli wyciąg z banku, jednak chyba miało to związek z tym, że chciałem kartę płatniczą i przelewałem środki na swoje konto bankowe (pewien nie jestem, minęło kilka lat już ???? )
Z reguły najpierw karta przychodzi a potem list weryfikacyjny do adresu, jezeli dwa żądania składasz jednocześnie. Nie trzeba weryfikować poprzez list wystarczy poprzez kartę. A weryfikacja adresu polega na tym że wysyłają na jakiś adres list weryfikacyjny albo karte czy ci dojdzie karta czy list to jest do samo. Weryfikując karte weryfikujesz automatycznie adres.Ja otrzymałem kartę skrill mając zweryfikowany tylko adres.
Ma ktoś numer do polskiego supportu skrill. Pamiętam że kiedyś rozmawiałem z nimi telefonicznie w naszym języku, ale coś nie mogę znaleźć kontaktu.
Niestety zblokowałem sobie konto poprzez trzykrotne wpisanie złego hasła a przypomnienie przez SMS nie jest możliwe bo mam już inny numer telefonu :/
Na maile nie odpisują już od 5 dni.