Cześć wszystkim, mam następujący problem. Wczoraj dokonałem weryfikacji mojej karty visa ( z konta zeszło mi 2,98, w zakładce karty i konta bankowe zakończyłem weryfikację swojej karty), ale gdy chcę wypłacić swoje środki przez 'wypłać środki' w zakładce 'przegląd' widzę przy mojej karcie następujący komunikat 'wymaga weryfikacji zweryfikuj teraz', klikam i pojawia mi się:
Weryfikacja karty Visa
Zgodnie z obowiązującymi przepisami, musimy zweryfikować Twoją kartę Visa zanim będziesz mógł otrzymywać na nią środki. Weryfikacja jest całkowicie bezpłatna.
Jeżeli się zgadzasz, pobierzemy PLN 8.36 z Twojej karty Visa i zasilimy tą kwotą Twój
portfel elektroniczny Skrill.
Pomyslałem okej - dobry pośrednik, wymaga podwójnej weryfikacji, więc wpisuję kod CSC z mojej karty, akceptuję i NIC SIĘ NIE DZIEJE. Tutaj moje pytanie, bo mam pierwszy raz styczność ze skrillem, potrzebuję na ową weryfikację po prostu czasu? Robię coś źle? Może mam do nich wysłać gdzieś ten kod z tytułu przelewu? Jeżeli tak, to na jaki e-mail? Ile zajmie w końcu weryfikacja, bo kasa mi jest potrzebna już na wczoraj. Liczę na szybką odpowiedź forumowiczów ????
Pozdrawiam,
dragarz