>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

koval 161

koval

Użytkownik
Dokładnie.Zasugeruj grzecznie że z pocztą w polsce wiadomo jak jest,ze list idzie z daleka i nie wiadomo kiedy dojdzie i czy mogli by ci zaoferowac inny sposób weryfikacji.
ok, odpisali, ze mam czekac 20 godzin na rozwiazanie sprawy ;)

koval 161

koval

Użytkownik
Panowie, co zrobic, jesli zrobilem przelew z konta bankowego, pieniadze z konta zeszly a na MB ich nie ma?

T 205

tomz

Użytkownik
Jeżeli robiłes przez przelewy24 to dzwoń do nich.Naszykuj dane przelewu i dzwon.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Panowie, co zrobic, jesli zrobilem przelew z konta bankowego, pieniadze z konta zeszly a na MB ich nie ma?
Sprawdz tytuł i kwote jezeli przez p24 pisz do nich. Jeżeli normalny przelew robiłeś to musisz czekać jutro będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 7

meste

Użytkownik
Witam
Od ponad 10 dni czekam na list ale jescze nie doszedl wiec wyslalem wczoraj skany dowodu ,paszportu i rachunku bankowego do weryfikacji.
Po 5min otrzymalem maila ze otwieraja mi sprawe weryfikacji i ze w ciagu 20h sie ze mna skontaktuja.
Dzis rano otrzymalem kolejnego maila i pisza ze do weryfikacji musze im przeslac skan dowodu tozsamosci i jakiegos rachunku potwierdzajacego adres.
O co tuchodzi????

T 205

tomz

Użytkownik
Witam
Od ponad 10 dni czekam na list ale jescze nie doszedl wiec wyslalem wczoraj skany dowodu ,paszportu i rachunku bankowego do weryfikacji.
Po 5min otrzymalem maila ze otwieraja mi sprawe weryfikacji i ze w ciagu 20h sie ze mna skontaktuja.
Dzis rano otrzymalem kolejnego maila i pisza ze do weryfikacji musze im przeslac skan dowodu tozsamosci i jakiegos rachunku potwierdzajacego adres.
O co tuchodzi????
Rachunek za media,telefon stacjonarny,gaz (rach za tel kom odpada) lub wyciąg z konta bankowego otrzymany w formie papierowej w siedzibie banku.(skan lub zdjecie)

M 7

meste

Użytkownik
Rachunek za media,telefon stacjonarny,gaz (rach za tel kom odpada) lub wyciąg z konta bankowego otrzymany w formie papierowej w siedzibie banku.(skan lub zdjecie)
Nie mam zadnego rachunku na siebie, wyslalem raport z obrotow na koncie bankowym ktory dali mi w siedzibie banku, jest tam nazwa banku nr konta, moj adres i podpis z pieczatka pracownika bankowego (jest to konto z ktorego robilem przelew na skrilla w celu wryfikacji konta bankowego).
Wyslalem im to za pierwszym razem wraz z ze skanami dokumentow tozsamoisci.
Dzis sie zorientowalem ze przez pomylke zrobilem skan czarnobialy tego dokumentu bankowego, moze o to chodzilo.
Doslalem im skan kolorowy zobaczymy co mi odpisza

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie mam zadnego rachunku na siebie, wyslalem raport z obrotow na koncie bankowym ktory dali mi w siedzibie banku, jest tam nazwa banku nr konta, moj adres i podpis z pieczatka pracownika bankowego (jest to konto z ktorego robilem przelew na skrilla w celu wryfikacji konta bankowego).
Wyslalem im to za pierwszym razem wraz z ze skanami dokumentow tozsamoisci.
Dzis sie zorientowalem ze przez pomylke zrobilem skan czarnobialy tego dokumentu bankowego, moze o to chodzilo.
Doslalem im skan kolorowy zobaczymy co mi odpisza
milion razy było... ???? f-vat lub wyciag bankowy w formie elektronicznej wystarczy

M 7

meste

Użytkownik
Wyslalem im kolorowy skan tego dokumentu bankowego i zweryfikowali konto
Wszystko ok.
Zwiekszyli mi tez limit do 30.000e

M 374

medalikarz

Użytkownik
Witam. Panowie wiem że było wałkowane tu wiele razy ale za dużo stron aby to wszystko czytać. Sprawa wygląda tak. Konto na moneybookers posiadam od około 2 lat. Ostatnią wypłatę robiłem około 2 tygodni temu i było wszystko ok. Weryfikację miałem poprzez wysłanie skanu dowodu i przebiegła ona bez problemu oraz konta bamkowego ( kwota mniejsza niż 50 zl blablabla) i ona również przebiegła bez problemu. Wczoraj chcąc wypłacić pieniążki zażądali kolejnej weryfikacji poprzez przesłanie na mój adres listu. Wiem że to zajmuje koło 2-3 tygodni a mi niestety zależy na czasie bo za tydzień wyjazd wakacyjny i kasa potrzebna. Da radę jakoś to przyspieszyć aby nie czekać na ten list ? Może kolejna weryfikacja poprzez przesłanie skanu dowodu ? Co o tym myślicie ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam

ted 12,8K

ted

Forum VIP
przeslij jakiemus koledze na jego mb i niech on ci wypłaci
mozesz z nimi na supporcie pogadac i wyjasnic sytuacje, ale nie wiem czy uwierza

M 374

medalikarz

Użytkownik
Wpłać kasę do buka i wypłać na konto bankowe.
Czyli jak przez dłuższy czas korzystałem z drogi konto-skrill-buk i teraz wezmę konto- buk to przy wypłacie kasa przejdzie mi na konto ?

przeslij jakiemus koledze na jego mb i niech on ci wypłaci

mozesz z nimi na supporcie pogadac i wyjasnic sytuacje, ale nie wiem czy uwierza
Czyli transakcji między użytkownikami nie mam zablokowanej ? Bo jeśli faktycznie tak jest to będzie najprostszy sposób ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Czyli transakcji między użytkownikami nie mam zablokowanej ? Bo jeśli faktycznie tak jest to będzie najprostszy sposób ????
Tylko później się nie zdziw jak z kolegą będziesz miał na parę tygodni(albo dłużej) zablokowane konta w celu wyjaśnienia.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Ja mam problem z weryfikacją konta. Ze Skrillem mam styczność po raz pierwszy, nie myślałem że z tym jest aż tyle babrania...

Od piątku nikt nie odpowiedział na moje maile, wiadomo na list trochę trzeba poczekać, ale czy on dojdzie ? Tego nie wiem więc kombinuję...
Skontaktowałem się również drogą elektroniczną z Centrum Obsługi Klienta z prośbą o zmianę sposobu weryfikacji mojego konta. Weekend, mogą nie pracować, jasna rzecz. Poczekam do jutra, jeśli mail nie przyjdzie to z kim ja mam się skontaktować ?
Maila wysłałem na adres [email protected] , domena [email protected] zablokował dostarczenie wiadomości z mojej skrzynki.

Propozycje mile widziane.

Do góry Bottom