Konto w moneybookers mam od roku ale nigdy z tamtad nic nie wyplacałem.Gdy w połowie czerwca załozylem konto w bet365 poprosiłem moneybookers odrazu o wysłanie tego listu weryfikacyjnego.(nie dostałem zadnej odp czy został wysłany czy nie)
Teraz,na początku lipca wypłacilem kase z bet365 na moneybookera i chciałem wypłacic.
Grzecznie napisalem do nich jakich dokumentów potrzebują.Okazło się ze list został wysłąny 19 czerwca (czyli mniej wiecej wtedy co ich poprosiłem za 1 razem)Jednak w e-mail od nich napisałi że mogą zaakceptować takze dokumet potwierdzający adres lub różnego rodzaju rachunek i wyciąg z konta.Wysłem zdjęcia dowodu.Czekałem około 20 godzin odpisałi że załącznik nie doszedł(wyslalem napewno) no ale grzecznie postanowiłe wysłać jeszcze raz.Poszło.Po kolejnych kilkunstu godzinach odpowiedź od nich że mam delikatnie uciętą tylną strone i nie widać wszystkich danych(to było poprostu ucięta jakaś cyfra z tylnej częsci ale można było się zorietować,taką samą kopie wysyłałęm do buków i tam przechdziło bez problemu)Ok,wysłałem jeszcze raz ,juz eleganco,ideałnie dopracowane itp.Tm razem po godzinie już odpowiedzieli :
Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Skrill.
Doceniamy przekazany dokument. Pańska sprawa została skierowana do starszego przedstawiciela Działu Obsługi Klienta Skrill. Pragniemy poinformować, że procedura powinna zająć do dwóch dni roboczych.
Informujemy uprzejmie, iż w razie potrzeby zastrzegamy sobie prawo poprosić o dodatkowe dokumenty lub informacje.
Mam pytanie,? czy mam szykować jeszcze jakiś dokument ewentualnie?(żadnych rachunków nie płace,nie mam paszportu ani prawa jazdy.jedyne co mogę im wysłać to ewentualnie wyciąg z konta.)
Narazie czekam,zobaczymy.Taka moja historia z nimi.Wszystkobyło by bez problemu jeżeli byłby liveczat lub telefon po polsku bo czekanie na e-mail od nich jest trochę męczące.
E:
Dziś(po 4 dniach) napisałem emaila do nich co z tym moim kontom czy został zweryfikowany adres czy nie bo minełu już więcej niż 2 dni robocze.Po 2 godzinach otrzymałem odpowiedź że adres został zweryfkiwany(sam dowód osobisty) i że zwiększają mi limity.Także skończyło się pomyślnie choć troche trwało