Naciskasz, że robisz weryfikacje konta bankowego, podajesz dane i wpłacasz byle jaką sumę. Jak kasa dojdzie z konta bank. na MB to znaczy, że weryfikacja poszła ok.Ja mam trochę inny problem konto MB mam zweryfikowane juz dosyc długo, regularnie z niego korzystam lecz dzisiaj zablokowali mi możliwości płacenia kartą i proszą o przelew bankowy w celu potwierdzenia konta (które zresztą mam potwierdzone) wie ktoś o co chodzi ?
No to załóż konto bankowe i wpłać, konto bankowe w dzisiejszych czasach chyba warto posiadaćWpłaciłem na MB 100 zł z poczty i oskarzyli mnie o pranie brudnych pieniedzy i zeby odzysakc te 100zł to musze wplacic jakas tam kase z konta bankowego .Jak miałbym konto bankowe to nie wpłacałbym na MB tylko bezposrednio z konta na buka. Nie dosc ze złodzieje to jeszcze support odpisuje po tygodniu.
Nie wiesz moze po ilu dniach/miesiacach/latach moge odzysakc te 100zł. Bo te 100zł wpłacałem tak gdzies we wrzesniu i teraz z konta bankowego siostry( na jej dane mam MB) chciałbym wplacic te 40 zł ale nie wiem czy jest sens czy te pieniadze juz przepadły..No to załóż konto bankowe i wpłać, konto bankowe w dzisiejszych czasach chyba warto posiadać![]()
Inna sprawa jeżeli nie możesz go założyć bo jesteś niepełnoletni ... no ale skoro grasz łamiąc regulaminy buków, to chyba brałeś taką opcję pod uwagę, prawda (że zabiorą pieniądze) ?