Naciskasz, że robisz weryfikacje konta bankowego, podajesz dane i wpłacasz byle jaką sumę. Jak kasa dojdzie z konta bank. na MB to znaczy, że weryfikacja poszła ok.Ja mam trochę inny problem konto MB mam zweryfikowane juz dosyc długo, regularnie z niego korzystam lecz dzisiaj zablokowali mi możliwości płacenia kartą i proszą o przelew bankowy w celu potwierdzenia konta (które zresztą mam potwierdzone) wie ktoś o co chodzi ?
No to załóż konto bankowe i wpłać, konto bankowe w dzisiejszych czasach chyba warto posiadaćWpłaciłem na MB 100 zł z poczty i oskarzyli mnie o pranie brudnych pieniedzy i zeby odzysakc te 100zł to musze wplacic jakas tam kase z konta bankowego .Jak miałbym konto bankowe to nie wpłacałbym na MB tylko bezposrednio z konta na buka. Nie dosc ze złodzieje to jeszcze support odpisuje po tygodniu.
Nie wiesz moze po ilu dniach/miesiacach/latach moge odzysakc te 100zł. Bo te 100zł wpłacałem tak gdzies we wrzesniu i teraz z konta bankowego siostry( na jej dane mam MB) chciałbym wplacic te 40 zł ale nie wiem czy jest sens czy te pieniadze juz przepadły..No to załóż konto bankowe i wpłać, konto bankowe w dzisiejszych czasach chyba warto posiadać
Inna sprawa jeżeli nie możesz go założyć bo jesteś niepełnoletni ... no ale skoro grasz łamiąc regulaminy buków, to chyba brałeś taką opcję pod uwagę, prawda (że zabiorą pieniądze) ?