P
0
patryk_1425
Użytkownik
Witam mam pytanko co to są za limity w moneybookers ? o co tam chodzi ?
czego dotyczą te przelewy prosze o info.
czego dotyczą te przelewy prosze o info.
chodzi Ci o całkowity limit transakcji ? to suma wszystkich przelewów z MB i do MB na okres ostatnich 90 dni.limit 1000 euro czyli suma wszystkich przelewów np do buka nie może przekroczyć 1000 euro?
liczy się sam przelew ????aha...czyli jest limit 1000euro na 90 dni.....miałem właśnie wątpliwości. A chodzi mi o to, co do tego obrotu jest wliczane. Czy transfer kasy do buka tez sie w to wlicza. Z tego co rozumiem nie wlicza się (jak sie myle poprawcie). Czyli liczy sie przelew miedzy mb a bankami, tak?
List zostaje wysłany tylko na Twoja prośbę. Dane mb w przelewie:A ja jescze mam pytanko. Mówiono tutaj o weryfikacji konta. Tak więc czy MB automatycznie wysyła jakis list z kodem od razu po rejestracji czy samemu trzeba sie prosic o ten własnie list?
I jescze jedno. Jesli mam konto zarejstrowane na siebie i wysyłam przelew na moje konto bankowe, to co pisze w tym przelewie przychodzącym do mnie. Chodzi mi między innymi o kraj i adres z jakiego został wysłany ten przelew? gdzie MB jest oficjalnie zarejstrowany? Z góry dzięki za odpowiedź.
Możesz mieć spory problem. Numer ID to ważna sprawa i zapewne to jest przyczyną tego, że nie masz na koncie pieniędzy. A z moneybookers ciężko się porozumieć. Na meile odpisują rzadko, a czasami zdarza się, że nie odpowiadają wcale.czy miał ktoś taką sytuacje że pomylił numer id wplacając na MB?.wplata poszla z mojego konta wsyztkie dane elgancko.tylko zle wpisalem id i kasy nie ma a na emaile tez nie odpisuja :/
Nie wiem jak to jest teraz w Bwinie bo dawno tam nie grałem, ale jest to kwestia kilkunastu godzin oczywiście dni roboczych.A ile trwa wypłata z bwina na moneybookers?