>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie masz się czego bać. Na wyciągu z konta będziesz miał napisane w euro
A kasa albo wraca na konto albo na MB, więc śpij spokojnie ;)

0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
jeszcze jedno ... przecytalem wlasnie w expekcie o wyplatach na MB ...
&quot;Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza.&quot;

wplace 100 zl przez MB na Expekt&#39;a, troche pogram i zalozmy bede mial 500 zl, chce to wyplacic na MB i nie moge ?
jaki to ma sens ?

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
jeszcze jedno ... przecytalem wlasnie w Expekcie o wyplatach na MB ...
&quot;Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza.&quot;

wplace 100 zl przez MB na Expekt&#39;a, troche pogram i zalozmy bede mial 500 zl, chce to wyplacic na MB i nie moge ?
jaki to ma sens ?
na konto bankowe mozna przeciez wypłacić

K 0

karzek

Użytkownik
chcialem wczoraj wyplacic sianko z MB na konto bankowe i nie moge;/ na samym poczatku kaza mi wpisac NRB (Numer Rozliczeniowy Banku). domyslam sie ze to jest SWIFT, ale nie moge wpisac bo jest miejsce tylko na 8 znakow, a swift mbanku ma 11 znakow. co robic? pomocy!!!!!

0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
karzek NRB to nie SWIFT, jest tutaj temat o tym juz, ktorys z podwieszonych niechce mi sie szukac ale napewno znajdziesz ;]
rangiz9 no wlasnie na konto w tym przypadku nie moge bo mozna wplacic ale tylko na konto wlasne imiennika, ... a akurat mam zalozone na expekcie konto troche na lewo ;]

L 0

lowca_wampirow

Użytkownik
Ok Ja Ci pomoge Wypelnic Druczek ( Ja bym to tak zrobil )

Nazwa Odbiorcy - Moneybookers
Nazwa Odbiorcy Cd. - ( BRE Bank SA ich bank nie wiem co to za bank ) W Warszawie
Nr . Rachunku Odbiorcy - 20 1140 1010 0000 3270 5600 1001
Nazwa Zleceniodawcy - Wiadomo co ...
Tytulem - Podaj Swoj Numer ID z MB

No nie wiem ja bym to tak wypelnil ale nigdy nie wysylalem Srodkow z Poczty na MB zawsze wysylam kase z Poczty ale na Mbank badz na BAH jesli chcesz Moge Ci wpisac wzor Druczkow ich , a tak wogole slyszalem gdzies ze z Poczty na MB wplaty ida bardzo dlugooooo nawet do miesiaca , nie wiem czy to prawda jak wysylam kase na Mbank badz na BAH kasa idzie maksymalnie tydzien

L 0

lowca_wampirow

Użytkownik
ja wiem jak sie wypelnia bo kiedys czasami wysylalem do Bet-at-home :p ale raczej jak wplace tak jak napisales to chyba kiedys dojda?? raczej mi nie przepadna??

Po co sie martwic , nie wiem czy dobrze ten Druczek wypelnilem zreszta wedlug mnie dobrze , najlepiej jakbys kase wyslal na BAH , zrobil Skan i w ciagu 30 Minut mialbys kase na koncie a jesli chcialbys ja wyplacisz musisz odczekac tyle ile zajmuje dojscie Srodkow z poczty na ich konto w Banku ... tj od 2 do 5 Dni roboczych

ewcia111 0

ewcia111

Użytkownik
witam

dzisiaj nie wiem czy zostalam oszukana ale cos sie jednk stało

chodzi mi o mb wymienilam sie z kolega :przeklina: na srodki mb one doszły na konto i przyszło nawet potwierdzenie emailem ze doszły za pare minut chciałam wejsc a tu zonk konto mam zablokowane

I co zrobic w takiej sytuacj podejrzewam ze sie włamał i zakosił moją kasę

co napisac do supportu

poradzicie cos kużwa

mojje 200 zł :przeklina: :przeklina:

W 2

wislak

Forum VIP
napisz do supportu ze wsyallas i dostalas potwierdzenie itp i wchodzisz a tu zablokowane. o co chodzi?

i juz... czekaj co powiedzą

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
witam

dzisiaj nie wiem czy zostalam oszukana ale cos sie jednk stało

chodzi mi o mb wymienilam sie z kolega :przeklina: na srodki mb one doszły na konto i przyszło nawet potwierdzenie emailem ze doszły za pare minut chciałam wejsc a tu zonk konto mam zablokowane

I co zrobic w takiej sytuacj podejrzewam ze sie włamał i zakosił moją kasę

co napisac do supportu

poradzicie cos kużwa

mojje 200 zł :przeklina: :przeklina:
będą chcieli przeprowadzić weryfikację konta. Zapewnie będziesz musiał wyslać skan dowodu. Związane jest to z nadużyciami użytkowników MB

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Nie pisz do mb, ze byla to wymiana z kolegą. Tzn. jesli to była taka wymiana ze ty mu wpłaciłeś na konto a on tobie na mb, bo mb nie akceptuje takich praktych od pewnego czasu. Jak sie dobrze wytłumaczysz i wyslesz skan dowodu wszystko powinno być w porządku.

shaker 2

shaker

Użytkownik
Nie pisz do mb, ze byla to wymiana z kolegą. Tzn. jesli to była taka wymiana ze ty mu wpłaciłeś na konto a on tobie na mb, bo mb nie akceptuje takich praktych od pewnego czasu. Jak sie dobrze wytłumaczysz i wyslesz skan dowodu wszystko powinno być w porządku.
serio nie podobaja im sie takie wymiany?
w sumie to dziwne bo na tym wlasnie zarabiaja a to nic zlego przeciez...
tak mi sie wydaje bynajmniej

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Nie podobaja. Zobacz na innych forach ilu ludziom poblokowali konta, bo np. trudnili sie wymiana e-gold --&gt;mb i na odwrót. Takie wyminay równie dobrze mogą służyć praniu brudnych pieniędzy, przynajmniej tak twierdzi mb, które chce działać zgodnie z prawem i być poza jakimkolwiek podejrzeniem.
Polecam też poczytać regulamin.

W 2

wislak

Forum VIP
Jaka jest min kwota wplaty na MB? Chce wplacic 6 zł, a mam 5 i potem 10 wyslac na Sportingbet, nie bedzie probelmow? PS. jakie sa numery kont do MB i ile to moze isc z Kredyt Banku?

pele69 3

pele69

Użytkownik
A ja mam takie pytnie. Czy kase z moneybookers moge przelac na dowolne konto w banku nalezace np do mojego kumpla czy dane z moneybook musza sie zgadzac z tymi na koncie bankowym??Prosze o dokladna odp ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom