na konto bankowe mozna przeciez wypłacićjeszcze jedno ... przecytalem wlasnie w Expekcie o wyplatach na MB ...
"Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza."
wplace 100 zl przez MB na Expekt'a, troche pogram i zalozmy bede mial 500 zl, chce to wyplacic na MB i nie moge ?
jaki to ma sens ?
a czy mozna wplacic pieniadze poprzez poczte?? :?: :?: :?:
ja wiem jak sie wypelnia bo kiedys czasami wysylalem do Bet-at-home ale raczej jak wplace tak jak napisales to chyba kiedys dojda?? raczej mi nie przepadna??
będą chcieli przeprowadzić weryfikację konta. Zapewnie będziesz musiał wyslać skan dowodu. Związane jest to z nadużyciami użytkowników MBwitam
dzisiaj nie wiem czy zostalam oszukana ale cos sie jednk stało
chodzi mi o mb wymienilam sie z kolega rzeklina: na srodki mb one doszły na konto i przyszło nawet potwierdzenie emailem ze doszły za pare minut chciałam wejsc a tu zonk konto mam zablokowane
I co zrobic w takiej sytuacj podejrzewam ze sie włamał i zakosił moją kasę
co napisac do supportu
poradzicie cos kużwa
mojje 200 zł rzeklina: rzeklina:
serio nie podobaja im sie takie wymiany?Nie pisz do mb, ze byla to wymiana z kolegą. Tzn. jesli to była taka wymiana ze ty mu wpłaciłeś na konto a on tobie na mb, bo mb nie akceptuje takich praktych od pewnego czasu. Jak sie dobrze wytłumaczysz i wyslesz skan dowodu wszystko powinno być w porządku.
myśle ze nie bedzie problemow, nie słyszalem o tym by moneybookers miało jakieś minimum wpłaty.Chce wplacic 6 zł, a mam 5 i potem 10 wyslac na Sportingbet, nie bedzie probelmow?
Wchodzisz w zakładke wpłaty i wybierasz przelew. Tam masz wszystko podane ;-)PS. jakie sa numery kont do MB