>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
A ja mam takie pytnie. Czy kase z Moneybookers moge przelac na dowolne konto w banku nalezace np do mojego kumpla czy dane z moneybook musza sie zgadzac z tymi na koncie bankowym??Prosze o dokladna odp ;-)
Po pierwsze aby móc wypłacić na konto bankowe z MB trzeba najpierw dokonać depozytu.

Po drugie dane kont z MB jak i banku muszą się zgadzać

Po trzecie nie ma możliwości wypłaty na inne konto aniżeli swoje

Po czwarte za nadużycia MB blokuje konto, wiec radziłbym uważać żeby nie stracić pieniędzy

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Mam problem juz na samym koncu wyskauje mi jaka opcje wyplaty wybrac...

Pay via bank transfer (takes 2-3 days)

Deposit money via our site first. (your current account balance: PLN 0.00)

ktore mam wybrac?

0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
chcialem przelac pieniadze do betguna przez opcje wplac z moneybookers i pokazuje mi sie ze nie moga zostac uzyte do hazardu, kiedys zaznaczylem ze nie jestem hazardzista ????
jak to cofnac ? bo chce dalej wplacac pieniadze przez money
jaki jest e-mail do supportu money ?

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Witam mam takie pytanie.Zleciłem wyplate 20 euro na moneybookers. Gdy wcodze na Moje konto miga mi komunikat &quot;[ Masz 1 zaległych płatności!] &quot; gdy na to wejde wyskuje mi taka tabelka i tam pisze ze oczekuje i moja kwota ktora zlecilem. Czy to wszystko jest dobrze i poprostu musze tylko czekac? czy zrobilem cos nei tak?

shaker 2

shaker

Użytkownik
chcialem przelac pieniadze do betguna przez opcje wplac z Moneybookers i pokazuje mi sie ze nie moga zostac uzyte do hazardu, kiedys zaznaczylem ze nie jestem hazardzista ????
jak to cofnac ? bo chce dalej wplacac pieniadze przez money
jaki jest e-mail do supportu money ?
wejdz w swoje konto
kliknij w kontakt
pozniej centrum wiadomosci
wybierz czego sie tyczy twoje pytanie
i tam juz dasz rade;)

0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
napisalem do moneybookers juz dwa dni temu, chyba nie spiesza sie z odpowiedzia, ile czekaliscie na nia ?
ktos mial taki problem dotyczacy blokady funduszy na cele hazardu ?

B 0

bula_bomst

Użytkownik
Witam posiadam juz konto na MB. Zalozylem sobie drugie konto pocztowe i chcial bym je dodac na liste kont na MB. Poczta jest na onecie. Dostaje komunikat na stronie MB ze e-mail weryfikujacy zostal wyslany, a po godzinie czasu nadal nic nie mam na swojej poczcie na onecie ... Spam tez przejrzalem nic nie ma.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom