>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
K 0

karoleks85

Forum VIP
Nie to nie możliwe, jesli jeszcze nie doszla okreslona kwota to napewno dojdzie, gdyby jednak stalo sie cos nieoczekiwanego i pieniadze nie doszly to zrob skana w historii przelewow na mb (ze wyslales) i na koncie tej osoby (ze nie doszlo) i wyslij do suportu.
Pozdrawiam!

G 46

ghs

Użytkownik
Uwaga z kwotami większymi od 1000 funtów! Moneybookers nie pozwalają na osiągnięcie stanu konta powyżej 1000 funtów, dopóki nie złożysz odpowiedniego oświadczenia. Tak więc jeśli wypłacisz z buka większą kwotę, to wypłata zostanie zawieszona do czasu złożenia oświadczenia (zaznaczenia ptaśka w opcjach).

I teraz jest problem, bo to zajmuje cholernie długo czasu - zaznaczyłem ptaśka, a moja wypłata ciągle wisi - już ponad tydzień! Na maile nie odpowiadają, na linie telefoniczne nie idzie się dobić. Ostrzegam!

young_17 28

young_17

Użytkownik
Wpłacilem kase 5 dni temu przelewem na poczcie i jeszcze kaska nie wplynęła... kiedy moge spodziewac sie pieniedzy?? pomóżcie ????

young_17 28

young_17

Użytkownik
jeszcze jedno pytanie mam... Jak mozna wysłac pieniadze do innego uzytkownika moneybookers?? to sie wysyla na e-mail?? jak?? i jak sie odbiera... ?? z góry dzieki za wskazówki..

T 0

taziii

Użytkownik
Mam takie pytania:

1) czy jest mozliwosc zmiany nazwiska w MB bo pomylilem sie o litere i dopiero teraz to zauwazylem a nie wiem gdzie to zmienic

2) ewentualnie jak zmaknac konto lub kiedy samo wygasnie jesli nie bede go uzywal

shaker 2

shaker

Użytkownik
z tym i tym nalezalo by juz napisac do supportu
bo nazwiska nie zmienisz manualnie i konta zamknac tez sie nie da
ale mysle ze jak do nich napiszesz to zarzadaja skanu dowodu lub czegos innego i bedzie po problemie :spokodfhgfh:

@1921 0

@1921

Użytkownik
Witam.
Wie ktoś w którym miejscu znajduje się &quot;pole adnotacji przelewu&quot;.
Niby ma tam być kod weryfikacyjny.

Pozdro.

@1921 0

@1921

Użytkownik
Sidney... to było do mnie?

Nie chce nic nigdzie umieszczać. Kod weryfikacyjny jest mi potrzebny aby odblokować limit na moim koncie MB. Ten kod ma być w polu adnotacji przelewu.
Przelew już wykonałem, tak jak prosili... kwota &gt; 55,00 zł.
Może ktoś j weryfikował swoje dane tym sposobem?

Pozdro.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Cos mi sie pomieszalo i zapomnialem calkiem,

Czy zeby wyplacic pieniadze z buka na Moneybookers musza byc te same dane ( w buku i MB) ?

G 3

grassssss

Użytkownik
takie pytanie mam konto w mBanku i chce wpłącić na MB a oni mają bank ;
BRE BANK sa w Warszawie to mam to zrobić jako przelew zwykły czy zagraniczny?

peja 1

peja

Użytkownik
Ja mam takie pytanko... Wypłacam z Buka przypuśćmy 50 Euro do MB... Kurs Euro wynosi przypuśćmy 4 zł... to mam 200 zł na koncie zamiast tych 50 Euro, czy odejmują jeszcze mi jakąś kase... Czy jeszcze wogóle jakoś inaczej, bo nie łape :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom