Dokładnie wpłacać nie możesz z konta o innych danych nawet jak tylko imie jest inne,ale wyplacać mozesz gdzie chcesz w formie przelewu."zakaz depozytów od stron trzecich"
Ja w ten sposób wpłacalem kase kilkakrotnie i żadnego problemu nie było.A czy można wpłacać pieniądze na MB po przez pocztę?
Jak masz nr konta - cyfry zamiast liter:Panowie mam problem chciałem przesłać pieniadze na swoje konto bankowe w PKOBP i wyskoczył komunikat podaj NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)....Co tutaj należy wpisać?
edit znalazłem
Sposoby wypłacania pieniędzy z konta Moneybookers
Aby wypłacić pieniądze z konta, musimy wypełnić formularz, w którym podamy numer konta, na które pieniądze mają być przelane.
W tym celu z listy kont bankowych ("List of bank accounts" klikamy "Add".
Teraz musimy wybrać kraj i NBR (Numer Rozliczeniowy Banku). Zazwyczaj jest to 8 cyfr, od 3 do 10 w numerze naszego konta. Dla pewności zalecam jednak skontaktowanie się z bankiem.
Teraz pozostaje nam tylko podanie całego numeru konta.
Musimy jeszcze w celu weryfikacji, przesłać na podany adres e-mail zeskanowy nasz dowód tożsamości.
Jeżeli wszystko zrobiliśmy prawidłowo, wystarczy kliknąć "Windraw".
Wybieramy metode jaką chcemy otrzymać pieniądze (czek czy przelew) i już możemy czekać na nasze pieniądze.
Tak, mozna wplacac kase przez poczte na MB, ale przelew bedzie szedl dluzej,czyli tak do 5 dni... Pozdroto wreszcie można wpłacać kasę przez pocztę, czy nie. Zaczynam się martwić, bo sam wpłaciłem kaskę przekazem. Zostanie ona zaksięgowana na Moneybookers???
A nie będzie wtedy jakiś problemó z zaksięgowaniem kasy??? Bo podobno wpłaty gotówkowe są zabronione.Tak, mozna wplacac kase przez poczte na MB, ale przelew bedzie szedl dluzej,czyli tak do 5 dni... Pozdro
Chcialem wplacic na poczcie, ale powiedzialem sobie ze za dlugo bedzie szedl przelew na MB, wiec poszedlem do Banku BPH wplacilem pieniadze + 2,20zl za wykonanie przelewu i kasa doszla w dwa dni... u mnie problemow nie bylo ;-) ps. musisz miec takie same dane na blankiecie jak w MB pozdro :smile:A nie będzie wtedy jakiś problemó z zaksięgowaniem kasy??? Bo podobno wpłaty gotówkowe są zabronione.Tak, mozna wplacac kase przez poczte na MB, ale przelew bedzie szedl dluzej,czyli tak do 5 dni... Pozdro
Po aktualnym kursie EUR ;-)Po jakim kusie MB przelicza teraz PLNy na ojro