>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
masa 0

masa

Użytkownik
A ja mam pytanie czy na MB można wpłacać i wypłacać kasę z konta bankowego o innych danych bo u nich na stronie pisze że &quot;zakaz depozytów od stron trzecich&quot; i nie bardzo czaje z góry dzieki za odp. Pozdro

masa 0

masa

Użytkownik
A czy można wpłacać pieniądze na MB po przez pocztę? Jeżeli tak to czy po przez pocztę również obowiązuje zasada &quot;zakaz depozytów od stron trzecich&quot; ?

daimler 14

daimler

Forum VIP
A czy można wpłacać pieniądze na MB po przez pocztę?
Ja w ten sposób wpłacalem kase kilkakrotnie i żadnego problemu nie było.
Jako nadawce WPisywalem swoje dane i jako odbiorce też swoje danie i id z Mb i bezproblemowo.Także moj kumpel wplacal tym sposobem i żadnego problemu nie było ;-)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Panowie mam problem chciałem przesłać pieniadze na swoje konto bankowe w PKOBP i wyskoczył komunikat podaj NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)....Co tutaj należy wpisać?

edit znalazłem

Sposoby wypłacania pieniędzy z konta MoneyBookers
Aby wypłacić pieniądze z konta, musimy wypełnić formularz, w którym podamy numer konta, na które pieniądze mają być przelane.
W tym celu z listy kont bankowych (&quot;List of bank accounts&quot;) klikamy &quot;Add&quot;.
Teraz musimy wybrać kraj i NBR (Numer Rozliczeniowy Banku). Zazwyczaj jest to 8 cyfr, od 3 do 10 w numerze naszego konta. Dla pewności zalecam jednak skontaktowanie się z bankiem.
Teraz pozostaje nam tylko podanie całego numeru konta.
Musimy jeszcze w celu weryfikacji, przesłać na podany adres e-mail zeskanowy nasz dowód tożsamości.
Jeżeli wszystko zrobiliśmy prawidłowo, wystarczy kliknąć &quot;Windraw&quot;.
Wybieramy metode jaką chcemy otrzymać pieniądze (czek czy przelew) i już możemy czekać na nasze pieniądze.

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
Panowie mam problem chciałem przesłać pieniadze na swoje konto bankowe w PKOBP i wyskoczył komunikat podaj NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)....Co tutaj należy wpisać?

edit znalazłem

Sposoby wypłacania pieniędzy z konta Moneybookers
Aby wypłacić pieniądze z konta, musimy wypełnić formularz, w którym podamy numer konta, na które pieniądze mają być przelane.
W tym celu z listy kont bankowych (&quot;List of bank accounts&quot;) klikamy &quot;Add&quot;.
Teraz musimy wybrać kraj i NBR (Numer Rozliczeniowy Banku). Zazwyczaj jest to 8 cyfr, od 3 do 10 w numerze naszego konta. Dla pewności zalecam jednak skontaktowanie się z bankiem.
Teraz pozostaje nam tylko podanie całego numeru konta.
Musimy jeszcze w celu weryfikacji, przesłać na podany adres e-mail zeskanowy nasz dowód tożsamości.
Jeżeli wszystko zrobiliśmy prawidłowo, wystarczy kliknąć &quot;Windraw&quot;.
Wybieramy metode jaką chcemy otrzymać pieniądze (czek czy przelew) i już możemy czekać na nasze pieniądze.
Jak masz nr konta - cyfry zamiast liter:

CC AAAA AAAA BBBB BBBB BBBB BBBB

literki A ( czyli musisz tych 8 cyferek podać, a gdy wyskoczy Ci nazwa banku, to poproszą Ciebie o cały numer rachunku i podajesz cały numer rachunku) odpowiadają NRB banku

Dokładniejsze oznaczenia literek:

CC to suma kontrolna (2 cyfry),
AAAAAAAA to numer rozliczeniowy jednostki organizacyjnej banku (8 cyfr),
BBBBBBBBBBBBBBBB to numer rachunku klienta w banku (16 cyfr).

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
wpłaciłem pieniądze na moneybookers przez pocztę we wtorek rano, do tej pory nie ma ich na koncie w moneybookers, napisałem wiadomość z centrum wiadomości a oni mi odpisali że trzeba wysłać jeszcze skan z wpłaty :wowsdf: po co im on? dostałem tylko odpowiedź że wpłaty gotówką są zabronione (wcześniej tego nie widziałem) możecie mi to wytłumaczy?? ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
a w tytule podałeś id? to wyślij im skan z wpłaty, ta druga karteczke co dostajesz a pierwsza pani zabiera :grin:

dukat 7

dukat

Użytkownik
to wreszcie można wpłacać kasę przez pocztę, czy nie. Zaczynam się martwić, bo sam wpłaciłem kaskę przekazem. Zostanie ona zaksięgowana na moneybookers???

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
to wreszcie można wpłacać kasę przez pocztę, czy nie. Zaczynam się martwić, bo sam wpłaciłem kaskę przekazem. Zostanie ona zaksięgowana na Moneybookers???
Tak, mozna wplacac kase przez poczte na MB, ale przelew bedzie szedl dluzej,czyli tak do 5 dni... Pozdro ;)

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Tak, mozna wplacac kase przez poczte na MB, ale przelew bedzie szedl dluzej,czyli tak do 5 dni... Pozdro
A nie będzie wtedy jakiś problemó z zaksięgowaniem kasy??? Bo podobno wpłaty gotówkowe są zabronione.
Chcialem wplacic na poczcie, ale powiedzialem sobie ze za dlugo bedzie szedl przelew na MB, wiec poszedlem do Banku BPH wplacilem pieniadze + 2,20zl za wykonanie przelewu i kasa doszla w dwa dni... u mnie problemow nie bylo ;-) ps. musisz miec takie same dane na blankiecie jak w MB pozdro :smile:

P 0

pedros23

Użytkownik
Ja miałem podobnie. Poszedłem na poczte, wypełniłem druczek na takie dane jak na MB wysłałem i po bodajże 3 dniach już kasa była na poczcie, więc żadnych problemów ;)

dukat 7

dukat

Użytkownik
No ja jednak miałem pewne problemy, ale już kaska jest na konice.
Teraz mam pytanie z zupełnie innego kalibru. Mianowicie jak wpłacić kaskę z moneybookers do bukmachera??
Mam wypałenić formularz na stronie buka, czy w ten w moneybookers (wyślij pieniądze)???

X 0

xxlrobert

Użytkownik
Nie, tzn tak ???? Musiz zalogowac sie do firmy bukmacherskiej i wybrac metode płanosci. Czyli w tym, wypadku moneybookers, wpiszujesz sume jaka chcesz wplacic i nastepnie klikasz next i przenosi cie na strone moneybookers gdzie po zalogowaniu tylko potwierdzasz...

WW przyupadku sportingbet wysylasz pieniadze z moneybookers nie korzystajac zes trony. Wiecej informacji na sportingbet.com Ogolnie chujowy bukmacher ????

Polecam zrezygnowac z moneybookers ze wzgledu na dlugi okres oczekiwania na odpowiedz, niepotrzebne wydatki ok 12 zł jak nie patrzec. ;epiej placic karta i wyplacac na karte. Pieniadze sa szybciej w obydwie strony..

cerber 2

cerber

Użytkownik
Nie wiem moze to juz było w tym temacie,ale mam taki problem...
Przelałem sobie przekazem pocztowym kase na moje konto MB i mi piszą,ze od osób trzecich mi nie mogą dopisac tej kwoty ????
I co ja mam teraz zrobic :?:
Ma ktoś do nich maila bo nie moge nigdzie znalezc ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom