>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Modelka :]

Status
Zamknięty.
L 45

laha

Forum VIP
Sawas nie znam Cie dlugo, ale wiesz ze taki anapol wlasnie dlatego tak pisze, bo widzi ze sie denerwujesz. Wyluzuj naprawde. Co bedzie to będzie i tyle. Wiekszosc kto ma troche oleju w glowie da 10 jak nie za urode to jako chcec pomocy. Wyluzuj ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Cytat:
Napisał fcbialas
Moim zdaniem ma racje.Bo ta panna poprostu nie jest łądna.I to naz ywo tez pewnie lepiej nie wyglada chyba łądnych dupeczek nie widzieliscie , bez obrazy. Ale chyba nie wiesz ze jest coś takiego jak gusta i gusciki.Wiec jemy sie moze podobac a mi nie i poprostu nie dam oceny żeby tutaj nie zanizac

Spoko, nie wiesz co mówisz, bo jeśli nie podoba Ci się ta dziewczyna to wyobrażam sobie jakie Ci się podobają... Solarka, cyc na wierzchu, itp... Ale szanuję to, a jeśli się mylę to i przepraszam.

Jakos poprostu mnie nie przekonuje.A co do solarki cyc na wierzchu to raczej nie.Ale nie kazda taka musi być łatwa osobisc nie gustuje w tz super laskach bo to nie bedzie twoja dziewczyna tylko wielu.Ta taka nie jest .ale poprostu mi sie nie podoba i tyle.A tak jak na marginesie ktos powiedział ze kazdy uwaza swoja za najłądniejsza.Ja osobiscie nie swojej nie uwazam , bo to oznaczało by ze jestem zajebistu i wogóle a za takiego sie nie uważam:p
sorki za OT

poZdrawiam

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
O ziomek teraz to mnie zdenerowowales.Jutro zaloze 10 kont i w kazdym dam 1 !! z Legijnym Podrowieniem
ogarnij sie..
10 i tyle! nie zamierzam komentować czy mi się podoba czy nie bo to nie o to chodzi. chłopak sie stara dla kolezanki a wejdzie paru takich idiotów i masz babo placek..

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
O ziomek teraz to mnie zdenerowowales.Jutro zaloze 10 kont i w kazdym dam 1 !! z Legijnym Podrowieniem
Z legijnym pozdrowieniem,weź się ogarnij załóż ze 100 kont, nie zasługujesz na miano kibica.Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom