>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Modelka :]

Status
Zamknięty.
peja 1

peja

Użytkownik
hehe Sawas był kiedyś taki temat juz dokładnie nie pamiętam, ale związany z Sylwestrem :p
- tak wogóle to dzisiaj też 10 ode mnie dla Elwiry poleciało ????

pozdrów koleżanke ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
anapolon tu sie akurat mylisz.pochwal sie swoja dziewczyna tylko nie po 5 przerobkach w photoshopach
Moim zdaniem ma racje.Bo ta panna poprostu nie jest łądna.I to naz ywo tez pewnie lepiej nie wyglada chyba łądnych dupeczek nie widzieliscie , bez obrazy.
Ale chyba nie wiesz ze jest coś takiego jak gusta i gusciki.Wiec jemy sie moze podobac a mi nie i poprostu nie dam oceny żeby tutaj nie zanizac ;)

L 45

laha

Forum VIP
Nie dyskutujmy o gustach bo to nie ma najmniejszego sensu. Podoba sie/ chcesz pomóc zagłosuj, niepodoba sie to nie pisz nic i najlepiej nie głosuj.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Nie dyskutujmy o gustach bo to nie ma najmniejszego sensu. Podoba sie/ chcesz pomóc zagłosuj, niepodoba sie to nie pisz nic i najlepiej nie głosuj.
Poszła 10,Lacha, dobrze to ująłeś.Jeden lubi pomarańcze ,a drugi jak nogi śmierdzą.Nie podoba się,nie piszcie i nie głosujcie.Sawas pozdrawiam.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
okej ja juz wiecej nie pisze , tylko jak zwykle&quot;madry&quot; jasiek09 musial sie odezwać.Zal jak mowi o tym 5 raz przerabianiu , bo skad wiesz ,ehhh.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
to ja coś powiem : oddajcie ten głos z myślą o Sawasie dyszka tej pannie pomoże Wam nie zaszkodzi ale pomożecie koledze z forum może on dostanie za to jakieś &quot;tantiemy&quot; ;)
ja osobiście nie glosuje bo nie mam tam konta bo dla mnie fotka to dno ale namawiam żebyście zrobili to dla Sawasa jeśli Wam sie coś w tej sikorce nie podoba
pozdrawiam

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
okej ja juz wiecej nie pisze , tylko jak zwykle&quot;madry&quot; jasiek09 musial sie odezwać.Zal jak mowi o tym 5 raz przerabianiu , bo skad wiesz ,ehhh.
Napisał jasiek09 Zobacz post
anapolon tu sie akurat mylisz.pochwal sie swoja dziewczyna tylko nie po 5 przerobkach w photoshopach

madry jasiek09 gustuje w przecietnych dziewczynach
jasiek jak bys zobaczyl moja dziewczyna to by ci szczeka opadla niestety nie ma konta na fotce ale moze wrzuce zdjecie tu na forum

jasiek moze powchwalisz sie swoja ???? ale jesli jest podobna do tej Elwiry to nawet nie pokazuj mi zdjecia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom