>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Modelka :]

Status
Zamknięty.
jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
kazdy ma swoje gusta i nie dyskutujmy, sawasa lubie i pomoge i dyszke dam. a wy z kazdego zartu chcecie robic wojne.... bez odbioru

unique- 32

unique-

Użytkownik
Śmieszni jesteście z tymi zdjęciami swoich dziewczyn , będziecie się teraz licytować , która jest najładniejsza ? ????

W pierwszym poście Sawas prosi o 10 , o nic więcej . Dajecie tą dychę po koleżeńsku albo wychodzicie i nie komentujecie bo tak jak powiedział jasiek - o byle pierdołę dochodzi do kłótni itp .
Pozdro

E 0

evileqq

Użytkownik
Śmieszni jesteście z tymi zdjęciami swoich dziewczyn , będziecie się teraz licytować , która jest najładniejsza ? ????
W pierwszym poście Sawas prosi o 10 , o nic więcej . Dajecie tą dychę po koleżeńsku albo wychodzicie i nie komentujecie bo tak jak powiedział jasiek - o byle pierdołę dochodzi do kłótni itp .
Pozdro
Typowa polska mentalność, trudno przejść obok czegoś nie dodając swoich 5 gr. nie mówiąc jak to ma się dużo lepiej, fajniej.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Moim zdaniem ma racje.Bo ta panna poprostu nie jest łądna.I to naz ywo tez pewnie lepiej nie wyglada chyba łądnych dupeczek nie widzieliscie , bez obrazy. Ale chyba nie wiesz ze jest coś takiego jak gusta i gusciki.Wiec jemy sie moze podobac a mi nie i poprostu nie dam oceny żeby tutaj nie zanizac
Spoko, nie wiesz co mówisz, bo jeśli nie podoba Ci się ta dziewczyna to wyobrażam sobie jakie Ci się podobają... Solarka, cyc na wierzchu, itp... Ale szanuję to, a jeśli się mylę to i przepraszam.
Napisał jasiek09 Zobacz post
anapolon tu sie akurat mylisz.pochwal sie swoja dziewczyna tylko nie po 5 przerobkach w photoshopach

madry jasiek09 gustuje w przecietnych dziewczynach
jasiek jak bys zobaczyl moja dziewczyna to by ci szczeka opadla niestety nie ma konta na fotce ale moze wrzuce zdjecie tu na forum
jasiek moze powchwalisz sie swoja ???? ale jesli jest podobna do tej Elwiry to nawet nie pokazuj mi zdjecia
A tu już przegiąłeś !! Najchętniej teraz rozje*** bym Ci Twój pyszałkowaty pysk, niestety nie mam takiej możliwości. Mam w du*** jak wygląda ta Twoja brzydula, ja proszę o głos dla mojej koleżanki i tak jak ludzie pisali - nie podoba Ci się ona to nie głosuj ! Czaj dalej jak jakaś blond-lalunia pokaże kawałek dupy i wtedy się nią zajmij. Takie jest moje wyobrażenie o Tobie i Twoich &quot;dziewczynach&quot;. Nie wiesz co to kobiecość w kobietach, bo prawdziwych kobiet nie znasz. Dla mnie i dla 90% procent normalnych facetów Elwira jest piękna. Żegnam, jeśli masz mi coś do powiedzenia to na pewno nie tu, bo to nie temat do tego. Walnij też mojego posta do działu z ostrzeżeniami, niech się ktoś tym zajmie, nie? Narqa. ------------- Dziękuję za wszystkie oddane głosy na supermodelkę Elwirę ???? Dziękuję ja, jeśli zrobiliście to przez wzgląd na moją osobę, a dziękuje koleżanka, jeśli to przez nią ;) Spoko koledzy, jesteście, dzięx. ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
z elwiry taka modela jak z koziej dupy rakieta

i sawas odwal sie od mojej dziewczynybo jak bym cie spotkal to tak bym ci najeba** ze bys nie wstal

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jasne, że żadna z niej modelka, bo ma poukładane w głowie i na pewno doskonale sobie poradzi w życiu. Ten konkurs na pewno do niczego nie zobowiązuje, ale również nie przyzwala byś wyrażał się o kobiecie tak jak to zrobiłeś... A Twoja dziewczyna? Tak jak wcześniej mówiłem - nie interesuje mnie kompletnie...
masz mi coś do powiedzenia to na pewno nie tu, bo to nie temat do tego

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Poszło 10 :jezora:

Osobiście uważam ze twoja koleżanka jest bardzo ładna a zapewne jeszcze ładniejsza w rzeczywistości. Jest typowo w moim guscie , poukładana , ładna i skromna (taka wygląda na zdjęciu).

:spokodfhgfh:

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
ej kurde nie wiem po co te bezsensowne kłótnie. Jak coś ci anapolon nie pasuje no to po co sie odzywasz? nie rozumiem takich ludzi:-|to ze ty i twoja laska jesteście idealni to twoja sprawa. ja wcale nie uwazam ze ta panienka jest brzydka. i daje 10 ze wzgledu na jej wyglad i poza tym ze Sawas prosi o to bo jest spoko. eh Sawas nie przejmuj sie bo szkoda gadac:-|

peja 1

peja

Użytkownik
hehe anapolon nie rozwalaj mnie :p każdy facet uważa że jego dziewczyna jest najładniesza na świecie :p Ja bym wam pokazał zdjęcie mojej Asi... ciekawe co byście powiedzieli ???? ale naszczęście nie pozwoliła mi ????

pozdro Ziomy ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Dobra, dobra tylko to moja koleżanka :p Mimo to uważam, że jest piękna i już ???? Pozdro, thx

S 11

support75

Użytkownik
widze ze tutaj sawas jedzie kazdemu, ktory ma od niego odmienne zdanie.
ja powiem tak. ladna jest, ale mnie sie nie podoba. oceniam po zdjeciu.
glosowac nie bede bo konta na fotce nie posiadam, i nie zamierzam posiadac.
moja wypowiedz zdecydowalem sie napisac, ze wzgledu na reakcje sawas&#39;a w tym temacie i jakims podobnym na posty uzytkownikow, ktorzy twierza ze &quot;nie jest ladna&quot;.

edit: a pani ze zdjecia zycze oczywiscie jak najlepiej.

L 45

laha

Forum VIP
Nie kozacz mi tutaj, mój anapolu. Nie potrzebnie denerwujesz sawasa który powinien sobie dac na looz bo zauwazylem ze niektorzy piszą glupoty aby Cie tylko zdenerwować.
Kozaki przez internet w którym od dawna nie sa anonimowi. ????
Pozdrawiam i poleciało okolo 3x10 ode mnie z róznych fotek + pogadam z qmplami ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Zwała macie ludzie, nie istniejecie dla mnie... Co mnie obchodzi jaką Ty ocenę dasz? Daj nawet zero, sikam na to. Proszę o &amp;quot;10&amp;quot;, chcesz to pomóż, nie to zjazd. Może się komuś ta czy inna kobieta nie podobać, ale to nie powód, by ją obrażać, a ja w poprzednich postach zauważyłem taką postawę. Tacy ludzie to dla mnie śmieci. Pozdro dla was i waszych opalonych silikonów...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom