Moim zdaniem ma racje.Bo ta panna poprostu nie jest łądna.I to naz ywo tez pewnie lepiej nie wyglada chyba łądnych dupeczek nie widzieliscie , bez obrazy. Ale chyba nie wiesz ze jest coś takiego jak gusta i gusciki.Wiec jemy sie moze podobac a mi nie i poprostu nie dam oceny żeby tutaj nie zanizac
Spoko, nie wiesz co mówisz, bo jeśli nie podoba Ci się ta dziewczyna to wyobrażam sobie jakie Ci się podobają... Solarka, cyc na wierzchu, itp... Ale szanuję to, a jeśli się mylę to i przepraszam.
Napisał jasiek09 Zobacz post
anapolon tu sie akurat mylisz.pochwal sie swoja dziewczyna tylko nie po 5 przerobkach w photoshopach
madry jasiek09 gustuje w przecietnych dziewczynach
jasiek jak bys zobaczyl moja dziewczyna to by ci szczeka opadla niestety nie ma konta na fotce ale moze wrzuce zdjecie tu na forum
jasiek moze powchwalisz sie swoja ???? ale jesli jest podobna do tej Elwiry to nawet nie pokazuj mi zdjecia
A tu już przegiąłeś !! Najchętniej teraz rozje*** bym Ci Twój pyszałkowaty pysk, niestety nie mam takiej możliwości. Mam w du*** jak wygląda ta Twoja brzydula, ja proszę o głos dla mojej koleżanki i tak jak ludzie pisali - nie podoba Ci się ona to nie głosuj ! Czaj dalej jak jakaś blond-lalunia pokaże kawałek dupy i wtedy się nią zajmij. Takie jest moje wyobrażenie o Tobie i Twoich "dziewczynach". Nie wiesz co to kobiecość w kobietach, bo prawdziwych kobiet nie znasz. Dla mnie i dla 90% procent normalnych facetów Elwira jest piękna. Żegnam, jeśli masz mi coś do powiedzenia to na pewno nie tu, bo to nie temat do tego. Walnij też mojego posta do działu z ostrzeżeniami, niech się ktoś tym zajmie, nie? Narqa. ------------- Dziękuję za wszystkie oddane głosy na supermodelkę Elwirę ???? Dziękuję ja, jeśli zrobiliście to przez wzgląd na moją osobę, a dziękuje koleżanka, jeśli to przez nią
Spoko koledzy, jesteście, dzięx. ????