>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MMA - dyskusje, newsy, ciekawostki

C 407

cekaem

Użytkownik
Jeszcze wczoraj na Sherdogu było , że Mamed zawalczy z Carmontem , dzisiaj już tego nie ma. Ciekawe co się stało ale po wypadnięciu Drwala to byłoby jedyne jako takie sensowne zestawienie. Carmont miał chociaż dodatni rekord w UFC i do KSW jak ulał pasuje po 3 porażkach ???? Nie liczyłem ani na Slave ani na Okamiego. A teraz? Posiłkując się fightmatrixem najwyżej notowani nie mający w najbliższym czasie walk i nie związani z żadną czołową federacją to Sultan Aliev , Matt Riddle oraz Faycal Hucil.. no jak dla mnie to dramat. Ja bym chyba w takim wypadku widział Vemole ale jak kolega wyżej piszę , że ma walkę w najbliższym czasie to już kompletnie nie mam pomysłu. W ksw nic mnie zdziwi , także nawet trzeba bym szukał po zawodnikach z półciężkiej czy półśredniej. Oby chociaż Borys dostał kogoś konkretnego i żeby walka była o pas. Marzy mi się Paul Daley ale coś gdzieś widziałem , że chyba ma już walkę zaplanowaną.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Oby chociaż Borys dostał kogoś konkretnego i żeby walka była o pas. Marzy mi się Paul Daley ale coś gdzieś widziałem , że chyba ma już walkę zaplanowaną.
W graficznej rozpisce przy Borysie nie ma pasa, co oznacza że nie będzie to pojedynek w jego obronie.

Paul Daley (35-13-2) poinformował, że w poniedziałek otrzymał wizę i w 2015 roku zawalczy w klatce Bellatora. Co ciekawe Brytyjczyk został zwolniony z amerykańskiej organizacji w związku z problemami wizowymi.

C 407

cekaem

Użytkownik
@macio106
za mmanews.pl:
UPDATE: W graficznej rozpisce przy Borysie nie ma pasa, co oznacza że nie będzie to pojedynek w jego obronie.
UPDATE 2: Właśnie potwierdziliśmy u źródła, że to czy walka odbędzie się w obronie tytułu, zostanie ustalone w najbliższych dniach.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Tak, z pewnością KSW wpakuje kase w Daleya, oni przecież mają bardzo dopracowane rozpiski ???? To nic że nawet Drwal był wzięty z przypadku, po tym jak PROMMAC się posypał. Prawda jest taka że wezmą kogo się da, jak będzie trzeba to i zrobią Mamed vs Santiago III, Janusze będą zachwyceni że nasz wielki Khalidov rozjedzie rywala który go wcześniej pokonał. KSW nie dba o poziom sportowy, nigdy nie dbało i dbać nie będzie, a ludzie zapłacą za PPV nie dla walki Borysa, a dla Pudziana z Nastulą.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Z innej beczki:
Jakie strony branżowe polecacie śledzić by być na bieżąco ze wszystkimi nowinkami z UFC? mmajunkie.com, sherdog, mmarocks, pomijając twittery i facebooki to coś jeszcze jest warte uwagi?

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
@marqs3lby, mmarocks+sherdog powinni wystarczyć, raczej nic poważniejszego nie przegapisz zaglądając w te 2 miejsca. Względnie pozostaje np konto UFC Poland na facebooku, ale to jest na zasadzie &quot;pudelka MMA&quot;, wrzucają info nie ważne czy potwierdzone, sporo niepotrzebnych postów, ale także sporo ciekawych. Ja czasami zaglądam na lowking.pl, ale jestem starym fanem Rocksów ;)

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Pamiętajcie że do 77kg zszedł mający kontrakt z KSW Jesse Taylor i być może to on będzie rywalem Borysa? A mamed dostanie zapewne kogoś z Rosji najpewniej Sultan Aliev.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Wiesz co niby sam w to nie wierzę, ale podczas PR24 Kawul powiedział &quot;Wanderlei Silva jest brany pod uwagę jako zawodnik KSW, ale szczerze wątpi, że uda się do tego doprowadzić &quot; i &quot;KSW stać na Wanderleia i kilku innych, droższych zawodników &quot;

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Teoretycznie Wand pasowałby do KSW, wysokiego poziomu sportowego już nie prezentuje, a nazwisko ma w świecie MMA wyrobione. Tyle że Silva narzekał że 200 tys dolców za walkę jakie dostawał w UFC to stanowczo za mało, a weźmie walkę za 1/4 tej sumy (nie ma szans że KSW dałoby mu więcej niż 50 tys dolców)? Jakbym był na miejscu Martina i Maćka, po prostu podbiłbym do Vemoli albo Carmonta, w ostateczności właśnie szukał czegoś w stylu 3 walki z Santiago. Branie no-name&#39;a z Rosji czy Brazylii dla Mameda to bezsens (do czego doszło, oczekuje logiki w czymś takim jak KSW), a na miesiąc przed walką żaden szanujący się zawodnik który chce trafić do UFC nie zgodzi się na takie starcie.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Maiquel Falcao [32-7, 1 NC] wystąpi na gali KSW 29 w Krakowie. Brazylijczyk poinformował o tym za pośrednictwem swojego profilu na portalu społecznościowym (facebook). Nam udało się potwierdzić wyłącznie kategorię wagową w której zaprezentuje się „Big Rig„. 33-letni fighter z Kurytyby, który zanotował trzy porażki w czterech ostatnich walkach na krakowskiej gali wystąpi w limicie do 84kg. Nie jest znane nazwisko rywala weterana Bellatora.
Mymma.pl
Czyli co rewanż z Mamedem pewnie...

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Głupie zestawienie ???? A najgłupsze że może swobodnie Mameda pojechać, w 1 walce tylko dzięki swojej głupocie przegrał walkę w której dominował.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Po prostu Bellator zaczyna przypominać KSW ???? Chcą wypromować charyzmatycznego Melvina, a nie dadzą mu walki o pas z Halsey&#39;em, który udusiłby go w 15 sekund. Schilling jest utytułowanym kickboxerem i zawodnikiem muay-thai, a skoro Manhoef jest znany głównie ze stójki, to pewnie organizatorzy liczą na to że będą grzmoty z obu stron i będzie efektowna walka. Wiadomo że Manhoef jest zawodnikiem już lepiej obeznanym w MMA, więc może wykorzystać sprowadzenia, może nawet spróbować poddać rywala. Trochę pachnie ta walka starciem Różal-Słowiński, ale myśle że na Manhoefa kursy będą całkiem przyzwoite, w końcu Schilling zajmuje obecnie w rankingu GLORY 1 miejsce w wadze średniej, a Manhoef dopiero 8 ;) To może być dobra jatka ????

https://www.youtube.com/watch?v=w-vc0iYBKrM

Do góry Bottom