incubus7
Użytkownik
konsultantka z bet365 potwierdziła, że do g. 18 powinien się rynek na tą walkę otworzyćW bet 365 mozna obstawic ta walke? albo w bwin? prosze os zybka odpowiedz i w ktorej podkategorii
konsultantka z bet365 potwierdziła, że do g. 18 powinien się rynek na tą walkę otworzyćW bet 365 mozna obstawic ta walke? albo w bwin? prosze os zybka odpowiedz i w ktorej podkategorii
Gdybyś przeczytał wcześniejsze posty zauważyłbyś że pisałem o sprytnym zmontowaniu tego filmu który ośmiesza zarówno osobę która to robiła jak i Roberta.iał jak . Mało który zawodnik MMA na takiej wysokości z obrotówki rozwalił by arbuza . Koksu jak go dorwie w swoje ręce rzuci o ziemie i roztrzaska na kawałki a wtedy jest niemal pewne że spanikowany Najman się podda .
Koks jest sportowcem z prawdziwego zdarzenia,nie sądze aby olał tą walke wiadomo że w tak krótkim czasie nie zrobi powalającej kondycji fizycznej ale napewno ją ćwiczył aby nie paść szybciej niż 2 minuty stąd pewnie pare kilo mniej.Pudzian do pierwszej walki przygotowywał się dłużej i pozbył się 20 kilo więc jest różnica.Ja już miałem zaznaczony typ z Koksem, ale zobaczyłem wywiad na którym Koksu powiedział że nic nie trenował... Jak myślicie, może być to zasłona dymna przed walką? Zrzucił w ciągu 2-3 miesięcy 7 kg więc może tej walki tak nie olewa jak to próbuję przedstawiać w wywiadach?
No właśnie - w ogóle to śmiesznie analizować taką walkę dziwolągów ale jeśli już...Ja już miałem zaznaczony typ z Koksem, ale zobaczyłem wywiad na którym Koksu powiedział że nic nie trenował... Jak myślicie, może być to zasłona dymna przed walką? Zrzucił w ciągu 2-3 miesięcy 7 kg więc może tej walki tak nie olewa jak to próbuję przedstawiać w wywiadach?
http://www.youtube.com/watch?v=2xuGqGGF0qI
Chcialem wlasnie to wrzucac... mam kompletny metlik przed ta gala i nie wiem zupelnie co grac... Jak juz mam wybrany typ to zaraz znajduje argument negujacy go...Ja już miałem zaznaczony typ z Koksem, ale zobaczyłem wywiad na którym Koksu powiedział że nic nie trenował... Jak myślicie, może być to zasłona dymna przed walką? Zrzucił w ciągu 2-3 miesięcy 7 kg więc może tej walki tak nie olewa jak to próbuję przedstawiać w wywiadach?
mi właśnie Pan Maciej odpowiedział :konsultantka z bet365 potwierdziła, że do g. 18 powinien się rynek na tą walkę otworzyć
nie mam czasu, więc na szybko:Chcialem wlasnie to wrzucac... mam kompletny metlik przed ta gala i nie wiem zupelnie co grac... Jak juz mam wybrany typ to zaraz znajduje argument negujacy go...
Grabowskiemu zalatwili Sancheza i to genialna reklama i fajnie byloby miec takie nazwisko na rozkladzie a widac ze Damian to profesjonalista w 100% i moga byc z niego ludzie. Jednak ma walke na poczatku maja w Bellatorze z jakims kelnerem i teraz nie wiem czy przypadkiem nie bedzie walczyl zachowawczo dzisiaj. Z drugiej strony mowi ze olewa Bellatora tak jak oni olewaja go. 1,30 nie zacheca ale jego porazki sobie nie wyobrazam. NO BET
To samo walka Burneiki z Najmanem. Koksu sie chwali ze nic nie trenowal ze filmiki z arbuzem dla jaj. Ale jednak zrzucil te kilogramu i dziwnie sie tlumaczy ze to przez podroz itp jakby chcial cos ukryc. Wiadomo ze jakby pokazal cos czego nikt sie niespodziewal a wiec jakis ciekawy reprtuar na walke i szybki nokaut to wszyscy by sie podjarali i slawa jeszcze wieksza wsrod malolatow. Jednak jesli wszystko co gada to prawda to Najman po tylu upokorzeniach musi w koncu wygrac bo z kim jak nie z kulturysta ktory nie ma pojecia jak sie bic... NO BET niestety ale trzymam kciuki za Koksa bo nie mialem nic do Najmana ale po wazeniu i wywiadach Burneika sprawia wrazenie sympatycznego goscia...
Mialem grac rowniez na Strusia za 2,10 bo kurs przyjemny jednak widzialem jego walke z Kochankiem i innymi i tam wypadal blado. Brazylijczyk ma na koncie walki z Falcao i Marksem wiec taki Polaczek mu nie straszny wiec rezygnuje mimo ze walka jest w Polsce i jak dociagna do decyzji to szanse ma wieksze Polak..
Jotko w wywiadzie widac ze nadaje sie jedynie do walczenia ale spiety i kompletny analfabeta (ma kiepskich LEKARZÓW...). Dostal jednak jakas nagrode za odkrycie roku i nie sadze ze na takiej gali przegra przez decyzje. Bosniak raczej go nie znokautuje ani nie podda wiec decyzja prosta jednak tutaj trzymam kciuki za obcokrajowca bo Jotko jak jest spiety przed kamera to tym bardziej przed milionami w tv i na takiej gali... NO BET ale value na Bosniaka.
Fijałka wydaje sie fajnym typem jednak z Holendrem przegral kiedys w Holandii. Czuje ze rewanz bedzie dla niego i na punkty na bank wygra jesli nie da sie poddac ani znokautowac. Stringer w miare solidny jednak Sztanga ma szanse go pokonac..
Pewniakiem Sobotta o czym pisalem wczesniej, zawodnik majacy na koncie 3 walki w UFC co prawda przegrane ale doswiadczenie zdobyte walczy z kelnerem z Hiszpanii i tu powinno byc gladko.. kurs mizerny wiec jedynie do jakiegos ako.
Dokładnie ja osobiście też za Najmanem nie przepadam jednak nie dziwię się że nie podał ręki Robertowi po tym jak przez kilka tygodni ten robił w tv sobie z niego po prostu jaja i show zamiast skupić się na sobie.Zauważcie jak Koksu i Najman są kreowani przez media - Burneika - własny program na TVN, sportowiec z prawdziwego zdarzenia, Najman - życiowy nieudacznik który potrafi tylko robić cyrk. Publiczność i widzowie zdecydowanie za Robertem, więc wszyscy realizatorzy wydarzenia (walka na dobrym poziomie sportowym to raczej nie będzie, tylko coś w stylu Wrestlingu) zadbają o to żeby gala nie okazała się "lipą, bo pajac Najman wygrał".
Myślałeś że wygra walkę z gościem który trenuje w usa i gdzie ma dostęp do najlepszych siłowni i wogule klubów fighterskich , ja po przegranej walce z pudzianem wiedziałem że jest strasznym pusiakiem:],a już nie mówię po walce z saletą w której dokonał sam kasacji poprzez swoje kopanie low kickow na wysokosc kolana i w konsekwencji złamania piszczela.my wszyscy, ktorzy postawilismy na najmana jestesmy idiotami. Tak, ja, ty i my wszyscy. Ja sobie zagralem dubla lech + najman. Jestem debilem. Jak moglem uwierzyc ze ten nieudacznik cokolwiek moze wygrac. Walka 2 rundowa po kursie 6.5? Piekna rezyserka, jak my w ogole mozemy stawiac wyrezyserowane walki?
Coz, nalezy wyciagnac wnioski, zeby 2 raz nie byc debilem i nie stawiac na sprzedawczyka. Myslalem ze tym razem cos wygra bo nie moze wszystkiego przegrac. Otoz moze bo jest sprzedajna k**** bez honoru. Jest szmata. Wyciagnijmy wnioski i nie dajmu bukowi zarabiac na prowizji. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy postawili na najmana, czas przejrzec na oczy!
Robiąc analizę i wiedząc że nie trenował do walki argument o jakimś dostępnie odpada. Jak dla mnie walka dla Najmana przebiegła po myśli od początku taktyką przecież było wyczekać i co nie mówić biegał równie szybko do tył jak Robert w przód :grin:Myślałeś że wygra walkę z gościem który trenuje w usa i gdzie ma dostęp do najlepszych siłowni i wogule klubów fighterskich , ja po przegranej walce z pudzianem wiedziałem że jest strasznym pusiakiem:],a już nie mówię po walce z saletą w której dokonał sam kasacji poprzez swoje kopanie low kickow na wysokosc kolana i w konsekwencji złamania piszczela.