Ja w tamtym roku również kupiłem sobie subskrypcje, ale po sezonie ją anulowałem ponieważ tam był pewien zapis, że ona będzie się automatycznie przedłużała i będę musiał zapłacić za cały sezon czyli 100$, jako że mi się to nie uśmiechało to ją po prostu anulowałem i problem z głowy a teraz normalnie oglądam free games. Po prostu wejdź w swój profil, zakładka Audio / Video Subscriptions i tam anuluj powinno zadziałaćDziwny problem mam. Nie mogę oglądać za darmo meczy dnia. W tamtym roku wykupowałem subskrypcję bo były jakieś tam promocje i za tanioche można było oglądać. Nie miałem problemu jak się skończyła z oglądaniem darmowych meczy, a w tym sezonie co wchodzę w darmowy każe mi wpisywać dane z karty celem zakupu na ten sezon :|
Grzesio//
Może trochę "idiotyczny" sposób - ale może załóż jeszcze raz konto tam ....
Nie mam pojęcia naprawdę.
Chociaż ostatnim czasy przy słuchaniu radia czasami zacinało kilka razy na mecz z ich winy , ale z tego co mi pisali Amerykanie to zdarzało się tak na początku sezonu.
Cały weekend MLB za darmo do oglądania na mlb.comLast Three for Free: ALL MLB.TV games are FREE this weekend thanks to Jaguar. Best news ever? Probably: http://atmlb.com/1bLes6C
-> Spróbuj obejrzeć coś , żeby sprawdzic czy faktycznie zakupiłeś , bo to co robisz to po prostu wchodzisz na stronę gdzie jest tak jakby ich strona promocyjna..Watch full game archives of every 2013 Regular Season and Postseason game. Watch online or on over 350 connected devices. Every game is available in HD quality, with DVR functionality. Pause and rewind games, or jump to an inning or at bat with clickable linescores.