galgan
Użytkownik
Hej,Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs wynik 4:5
typ: Cubs -1,5
kurs: 1,94 sts
Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs liczba punktów 5
typ: Cubs +5,5 pkt
kurs: 2.20 STS
I znowu o włos
Skorzystałem z twojej propozycji na CHC ale. na czysty win. Spotkałem się natomiast z dziwną sytuacją.
Zagrałem w Betf.un dniu 24.08.2023 o godz 23:41, sugerując się opisem " jutro godz. 01:05" i zakładając, że oferta dotyczy najbliższego spotkania tj. zaplanowanego na 25.08 na godz. 1:05 polskiego czasu.
Dzisiaj widzę, zdarzenie jako nierozliczone a na kuponie adnotacja, że mecz jest " jutro godz. 01:05". Obie drużyny mają zaplanowane na jutro kolejny mecz, ale nigdy nie widziałem by w ofercie były zdarzenia na kolejny a nie najbliższy mecz, zwłaszcza że wczoraj nie byli jeszcze znani miotacze na 26-go.
Zresztą obie drużyny zagrają dwa kolejne mecze 27-go i nie ma oferty jeszcze na nie.
Support twierdzi, że "Jutro też grają między sobą i postawiłeś zdarzenie na ten mecz z 26 sierpnia". Nie mam na to screenu, zresztą nie robię screenu każdego kuponu po jego zagraniu, ale trochę to dla mnie abstrakcja.
Oczywiście informacja kiedy zdjęli ofertę na 25-go i kiedy pojawiła się oferta na 26-go ->nie jest dostępna i jej nie podadzą.
Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją, że przed rozpoczęciem/zakończeniem najbliższego meczu pomiędzy dwiema drużynami MLB była już aktywna oferta na następne spotkanie ?