Kolejnym meczem który według mnie jest warty zagrania to
Tampa Bay - Philadelphia
Tampa ładnie prowadzi w tabeli z 57 zwycięstwami na 88 meczy, według FS rzucającym dziś będzie
Zack Littel ale pewnym jest to że rzucać będzie nie więcej jak jedną zmianę , myślę że główną rolę odegra Yonny Chirinos który według mnie jest dobrą okazją do nałapania punktów i hitów, koleś bardzo mało wyrzuca pałkarzy a do tego bardzo dużo podrzuca hitów , w ostatnich 3 meczach aż 22 hity , do tego Tampa zaliczyła ostatnio 3 porażki z rzędu więc widać tu małe obniżenie formy
Po drugiej stronie w ekipie gości
Walker stary wyjadacz który tylko w ubiegłym sezonie rozegrał tyle zmian co Chirinos przez całą karierę , ten sezon idzie mu wybitnie na 10 meczy wygrał 8 a wyniki w 90 % są poniżej linii 10pkt a idąc tym tropem 6 meczy zakończyło się na 7 lub mniej punktach , podobnie jest po stronie Chirinos'a ale duża rotacja miotaczami może nieźle namieszać , ja jednak zagram
Tampa Bay - Philadelphia wynik 4:8
typ: -9,5 pkt w meczu
kurs: 1.80 STS
Tampa Bay - Philadelphia 17 hits
typ: Philadelphia +8,5 hits
kurs: 1.95 fortuna
Tampa Bay - Philadelphia
typ: Tampa Bay -4,5 pkt w meczu
kurs: 1.90 STS
Kolejnym typem będzie
New York Yankess vs Baltimore
3 spotkanie i jak do tej pory 2-0 dla gospodarzy, i to chyba tyle z wygrywania gospodarzy po tym jak sprawdziłem kim jest
Vasquez ich miotacz, ten człowiek ma rozegrane aż dwa mecze i... to tyle można powiedzieć że nic o nim nie wiemy ;p archiwum X , Jeden mecz rozegrał przeciwko Soxom wygrywając 3-0 i kończąc mecz z dobrym ERA 1.74 a drugi przegrał z San Diego 5-1 i tu już ma gorsze staty przez 4 zmiany 4 hity, 3BB, 1HR czyli słabo i nie wydaję mi się żeby był przeciwnikiem dla Kremera miotacza Baltimore który jest o wiele bardziej doświadczonym zawodnikiem i zalicza właśnie jeden z lepszych sezonów w karierze , na 10 meczy poddał się tylko 3 razy , w tych wygranych meczach nie dał ugrać przeciwnikowi więcej jak 3 punkty i tak też widzę ten mecz wygraną gości z handi i małą liczbą pkt gospodarzy
New York Yankess vs Baltimore wynik 3-6
typ: Baltimore -1,5
kurs: 2.40 STS
New York Yankess vs Baltimore
typ: Baltimore +4,5 pkt
kurs: 1.90 STS
I ostatni mecz na dziś to jeden z moich ulubieńców czyli
Steele z ekipą Chicago Cubs zagra na wyjeździe przeciwko Milwaukee i ich
Adrianowi Hauser, o Steelu wkleje to co już pisałem parę postów wyżej
Steel lubi wyautować kilku pałkarzy przy okazji nie dając im zbyt wielu trafień w piłkę
mecz w którym to opisałem zakończył się wygraną 10-1 ale dziś już nie pójdzie tak łatwo bo Adrian stary wyjadacz gospodarzy może postawić mu wysoko poprzeczkę , gdyby porównać ich wyniki to zbytnio od siebie nie odbiegają
Milwaukee na własnym boisku radzi sobie 50/50 ale i Cubs na wyjazdach W7L3, pierwszy mecz wgrali gospodarze 8-6 a drugi przegrali 6-7 czyli oba over 10+ ,trudno jest wytypować wygranego w tym meczu ale w under -8,5 można iść
Milwaukee - Chicago Cubs wynik 3-4
typ: - 8,5 pkt w meczu
kurs: 1.80 STS
skoro gram underowy wynik a jak wiadomo Steele to miłośnik underowych hitów więc warto pograć
Milwaukee - Chicago Cubs 18 hits ( 9 hitów Steela tego bym się nigdy nie spodziewał )
typ: -16,5 hits w meczu
kurs: 1.83