R
0
robinmaster
Użytkownik
wiadomo cos z tym turniejem czy lipa z tego wyjdzie ?
LOOOL ja tylko mowie ze na innych forach jakos organizuja sobie freerolle. Im sie udaje znalezc sponsora a tobie nie? dziwne. Moze niech inny moderator sie tym zajmie skoro tobie nie wychodzi?Ok, to znajdź sponsora, zaproponuj mu ofertę i daj nam znać kiedy gramy.
Jutro?
No popatrz ktoś chce zrobić coś dla ludzi poświęca swój własny czas, a oni jeszcze narzekają tak to jest Mazaq nigdy ludzie nie zrozumieją czyjegoś wysiłku i starań:kwasny4565:LOOOL ja tylko mowie ze na innych forach jakos organizuja sobie freerolle. Im sie udaje znalezc sponsora a tobie nie? dziwne. Moze niech inny moderator sie tym zajmie skoro tobie nie wychodzi?
i nie ma co sie obrazac i unosic honorem panie mozaq.Ja tylko mowie jak jest. Na forum mecz.pl albo obstawiaj.pl ciagle maja freerolle. Moze pogadaj z kims z ich fora jak oni to robia i wtedy dzialaj.
nie wspominaj tego Łukasz bo jeszcze powroci do nas ???? <lol> a tego nei chcemy ???? ???? bana chyba juz dostałDajcie spokój Ogryzek to pewnie taka kontynuacji tego Łukasza co był.![]()
panowie o co wam chodzi????? przeciez ja tylko powiedzialem ze skoro inne fora organizuja to moze lepiej podpytac ich jak oni to robie. skoro oni potrafia to oznacza ze maja wieksza wiedze o tym i moze by pomogli i nam. a wy juz jakies problemy wymyslacieTak to już jest że za dobrę chęci Mazaq dostaje się po dupie ;] No nic ale plan już na przyszłość mamy odnośnie mistrzostw ????