i ja jak najbardziej popieram, inincjatywa godna uwagi, mi pasuja warunki jakie zostaly podane w pierwszym poscie plus jakies ograniczenia moze ilosc postow albo staz, zeby nie bylo lipy ???? bede sledzil uwaznie ten temat!!
Można z wpisowym tak jak tego na expecie co będzie ???? (I z niego naprzykład też liczyć punkty do turnieju albo ten jeden turniej to wielki finał ????
a jakby w niedziele zrobic?
mysle, ze Ci którzy preferuja sobote w niedziele też by dali rade, wiadomo jak to sobota. Sobota to sobota, a szkoda wybierac pozniej miedzy zcyms a czyms...
mysle, ze Ci którzy preferuja sobote w niedziele też by dali rade, wiadomo jak to sobota. Sobota to sobota, a szkoda wybierac pozniej miedzy zcyms a czyms...
No własnie dobrze, że zaproponowałem. Tylko czekac na zdanie innych forumowiczów. Niedziela to taki typowy dzien na turniej - spokojny i w ogóle
ja byłbym bardzo za niedziela.. ankieta? jak sie zgodzi organizator konkursu, mozna ????
u mnie niedziela to roznie wyglada i tak pewnie wielu osobom jak i mi odpadnie turek jakis ponieważ najbliższe dwa weekendy mam otrą sesje na uczelni :/ ale jesli chodzi o termin preferowalbym sobote ten kto siedzi w domu bo nie chce mu sie ruszac dupy moze pograc w niedziele gorzej bo w pon kazdy prawie idzie do pracy i chcialby odsapnąc przed kolejnym ciezkim tygodniem ????
No ogolnie ciezko z tym bedzie, nie mozna dogoic kazdemu to jest oczywiste. Ankieta pokaze co i jak.. ale dziwie się, ludzie nie nie macie co robic w sobote o 22? bez napinki! ????