A
24,6K
Wszystkie ekipy w tej grupie wyglądają podobnie, nie zmienia tego nawet wynik Polek z Hiszpankami. Wszystko zależy od dnia i każdą ekipę stać na zwycięstwo w danym meczu. Każda z ekip popełnia masę błędów, nie gra jakiejś wielkiej rewelacji. Na razie konkret na Mistrzostwach pokazały tylko Norweżki i Dunki, ale też nie w przeciągu całego meczu. Norweżki zagrały kapitalną pierwszą połowę z Rumunkami, zaś Dunki drugą. Moim zdaniem można w kolejnych fazach szukać jakichś dodatnich handicapów.
To teraz spójrzmy jak było rzeczywiścieWiele przestojów... proste straty w ofensywie i męczenie się w ataku pozycyjnym.Patrycja Kulwińska,Iwony Niedźwiedź Ola ZychU 45%, 44%te nie muszą powtórzyć tych statystyk z nasza ekipą.
Fakt, jednak zdarzało im się popełniać błędy więcej niż raz pod rząd. To traktuję już jako lekki przestój i takie coś takim mianem właśnie miałem na myśli.1) 1 (słownie jeden) poważny przestój na samym początku, to nie jest finał MŚ w siatkę mężczyzn, żeby była choinka przez cały set
Nie pisałem, że Izka i Ryba zagrały ponadprzeciętnie. Dzisiaj może być lepiej.4) Bramka na normalnym poziomie, na początku Ryba kilka wyjęła, potem to żaden plus.
Tutaj bazuje głównie na tym, co widziałem w meczach Vistalu.3) Kulwińska jako atut w szybkim ataku bądźmy poważni, czasem i pobiegnie, ale bez jaj...
Niekoniecznie. Wiadomo, że zastosowałem lekkie wyolbrzymienie, jednak nie wykluczam opcji, ze Ola wejdzie i coś zdziała.5) z Niedźwiedź niby ok, ma szansę na grę, oby, bo Zych i nasz atut to oksymoron ! zwykłe naciąganie rzeczywistości, które nijak będzie się miało do rzeczywistości na 90%
Mówienie tutaj "kołowe" moim zdaniem obraża Asię Drabik, ponieważ dostała tylko minimum szansy. Do skrzydeł musimy się przyzwyczaić, tylko Grzyb, bo nieogarnięta Zalewska i młoda, co z tym idzie niedoświadczona Janiszewska dużo na swojej flance nie zdziałają.Skrzydłowe słabiutko poza Grzyb, środek nawet, nawet, kołowe przemilczę..
ja nie mogłem patrzeć na grę naszych od około 3 minuty ???? Masz chłopie cierpliwość jak czekałeś aż do 2 połowy - ja przełączyłem na "Emila łowcę fotoradarów" ????Nie mogłem patrzeć na to spotkanie od drugiej połowy.
Trzeba było poczytać wątek przed graniem, jasno pisaliśmy, że grają fatalnie.Panowie, mimo że już od meczu naszych z węgierkami minęło
trochę czasu - jeszcze jestem nabuzowany.
Zagrałem linie +5,5 na nasze i to jako ostatnie wydarzenie popsuło mi zajebisty kupon 16700 do wyjęcia.
lukkub napisal:
"Panowie, mimo że już od meczu naszych z węgierkami minęło
trochę czasu - jeszcze jestem nabuzowany.
Zagrałem linie +5,5 na nasze i to jako ostatnie wydarzenie popsuło mi zajebisty kupon 16700 do wyjęcia.
Nie mogłem patrzeć na to spotkanie od drugiej połowy. "
Kolego a slyszales kiedys o kontrowaniu w bukmacherce? Skoro to bylo ostatnie zdarzenie to majac do wyciagniecia tyle siana trzeba bylo kontrowac.
Moglbys wrzucic screen kuponu bo ciekaw jestem jak taka kwote wyczarowales...no chyba ze nie bylo takowego.:razz: