Pierwszym wyborem jest Magnusson. Następnie Vigo Krisjansson lub Elisson. Co do Palmarssona nie mam informacji.Mam 2 pytania odnosnie spotkania Islandia - Chorwacja.
Kto wykonuje karne w drużynie Islandii ?
Czy zagara dzisiaj Palmarsson ?
Z góry dzieki!
Moim zdaniem to nie ten mecz gdzie na nich bym dał, ponieważ moze to byc łatwy mecz dla nich i minuty ich mogą byc policzone. Za gidsela mozliwosc, że bedzie grał Kirkelokke jest duza( juz z Maceodnia to było). Takze bym ominał te typyHansen over 5,5 @ 1,85 ewinner
Hansen obok Gidsela jest zdecydowanym liderem Duńczyków. Ponadto ma "abonament" na egzekwowanie rzutów karnych (pomimo 2 pomyłek podszedł do kolejnej próby). Mikkel oddaje sporo rzutów w meczu i jest dość skuteczny. Linia jest dość niska w porównaniu do standardów buków na tego zawodnika. Ponadto obrona Holandii traci sporo na tym turnieju.
Ciekawą alternatywą jest Gidsel over 4,5 @ 2,1 fortuna
Tylko bierzmy pod uwagę, iż mecz z Macedonią to był mecz o nic - Gidsela nie było w kadrze, a Hansen zagrał jakieś ogony. Tutaj bez wątpienia jakaś stawka jest.Moim zdaniem to nie ten mecz gdzie na nich bym dał, ponieważ moze to byc łatwy mecz dla nich i minuty ich mogą byc policzone. Za gidsela mozliwosc, że bedzie grał Kirkelokke jest duza( juz z Maceodnia to było). Takze bym ominał te typy
Nie ma go w kadrze na mecz,a karne rzuca KristjanssonMam 2 pytania odnosnie spotkania Islandia - Chorwacja.
Kto wykonuje karne w drużynie Islandii ?
Czy zagara dzisiaj Palmarsson ?
Z góry dzieki!
Jasne zgodzę się, że ten mecz jest o coś ale Holandia 11 zawodników covid w tym Smits, także no bedzie to łatwy mecz dla nich. Moze pograja 1sza połowe choc w Gidsela watpie..Ale no wszystko jest mozliwe, w nasteonych stawianie na Gidsela jak najbardziej bo to co on gra to jest poezja.. takie % wykreca z rozegraniaTylko bierzmy pod uwagę, iż mecz z Macedonią to był mecz o nic - Gidsela nie było w kadrze, a Hansen zagrał jakieś ogony. Tutaj bez wątpienia jakaś stawka jest.
Tutaj się zgodzę gra niesamowicie, a niekiedy udało się trafić linię 3,5 na Duńczyka. Jeśli zagra chociaż w 1 połowie to i tak jest w stanie to pokryć. Często się zdarzało iż pokrywał linię w 1 połowie.Jasne zgodzę się, że ten mecz jest o coś ale Holandia 11 zawodników covid w tym Smits, także no bedzie to łatwy mecz dla nich. Moze pograja 1sza połowe choc w Gidsela watpie..Ale no wszystko jest mozliwe, w nasteonych stawianie na Gidsela jak najbardziej bo to co on gra to jest poezja.. takie % wykreca z rozegrania
Nie wypadł jest w kadrze, są już składy dostepneTutaj się zgodzę gra niesamowicie, a niekiedy udało się trafić linię 3,5 na Duńczyka. Jeśli zagra chociaż w 1 połowie to i tak jest w stanie to pokryć. Często się zdarzało iż pokrywał linię w 1 połowie.
Edit:
Wiadomo czy Steins też wypadł?
Wyslesz składy? ja na oficjalnej mam ale tam sa wszyscy holendrzy dostępni.. takze cos nie takNie wypadł jest w kadrze, są już składy dostepne