Hmm. Nie ma czegos takiego jak typ dobry tylko bledow w ataku za duzo. O to chodzi by w dobrym typie to wlasnie przewidziec. A gadanie ze nie mowilem jaka stawka gram i jestem na plusie przy trafionych 3/7 jest gruba przesada. Ponadto juz nie chce mi sie komentowac grania kazdego spotkania, jakas selekcja powinna byc,ale..
Co na dzisiaj? Mecze o 15 - prawdopodobnie
Czarnogora (1,43) chociaz nie ukrywam ze draznia mnie te przestoje w ich grzecznie ( np pierwsza polowa z Serbkami).
Do tego
Norwegia ale to bez sensu. Kurs jakies 1,04 a wchodzenie w jakies handicapy mija sie z celem. Norwezki juz kogo mialy pogonic to w drugiej rundzie pogonily. Teraz nic nie zmieni dla nich czy wygraja 10 czy 3 bramkami poniewaz ten mecz nie bedzie im sie liczyl do malej tabeli. Zdobeda 2 pkt ale absolutnie nie wchodze w hc
O 18 - Szwedki z Rosjankami to juz absolutnie no bet. Brawo arOnek, brawo. Teraz juz sie nie da godnie zarobic - jedynie co to warto przypomniec ze Rosjanki juz raz przegraly ( ze Slowenkami). Przegraly wtedy gdy mecz juz.nie mial absolutnie zadnego znaczenia. Prawda ze podobnie? ;-) ale nie po tym kursie co teraz. r
Drugi mecz i
Rumunki nie przegraja (1,33) kurka wg moich wyliczen Rumunki sa juz w polfinale. Raczej zmierza sie tam z Rosjankami z czego powinny byc zadowolone. Dzisiaj musza sie sperzac w spotkaniu z ekipa Kima, to nie bedzie latwy dla nich mecz, roznice moze zrobic to ze w przypadku wygranej Norwezek Madziarki straca wszelkie szanse na awans (musialyby chyba wygrac 16 bramkami)
Na koniec dnia zdecydowanie, zdecydowanie
Holandia (1.56) buki chyba kieruja sie wczorajszym meczem a Holenderki wczoraj ewidentnie nie.chcialy sie szarpac z Norwezkami i wolaly sie skupic na dzisiejszym meczu ze slabszymi Niemkami (cos jak nasi siatkarze - odpuscili mecz z
Francja by sie skupic dzien pozniej na Serbach). Absolutnie dla mnie roznica klasc, wiadomo ze to bedzie wojna, ale gdzie Niemki do Holenderek
I ostatni mecz to Francuzki. Trzeba poczekac czy beda mialy o co grac, jezeli tak to mozna dokladac je z tym zastrzezeniem ze nawet remis da im awans. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze Serbki zechca powalczyc o awans Czarnogorzanek
Podsumowujac na dzisiaj:
Norwegia 1,06
Francja nie przegra 1,09
Rumunia nie przegra 1,33
Holandia 1,54
Ako @ 2,37 8/10
Dla odwazniejszych
Czarnogora 1,42
Francja/
Francja HT 1,33
Holandia -
Niemcy over 53,5 1,68