Ja uważam że Holandia i Czarnogóra tak bo są wyraźnie lepsze od przeciwniczek, a jeśli ktoś ma dzisiaj zawieźć to myślę że mogą być to Rumunki. Wczoraj momentami bez pomysłu, sporo się natrudziły żeby wygrać z najsłabszą w grupie Hiszpanią. Za dużo w tej drużynie zależy od Neagu i Buceschi, które albo rzucają albo szukają gry z obrotową. Zmęczenie może mieć kluczowe znaczenie w tej fazie turnieju, a przypominam że Węgierki miały 3 dni przerwy.Rumunia + Holandia + Czarnogóra wygrane na dzisiaj, co sądzicie? Myślę, że to okazja na fajne AKO.
Jeżeli Norwegia wygra, to zeby awansowali to Holandia musiałaby przegrac według moich obliczeńCo musi sie wydarzyć, żeby Norwegia awansowała? ( kurs 6, że wygrają cały turniej, na Rumunki i Holenderki też jest w okolicach 6, ciekawie bardzo! ) Co musi się wydarzyć, żeby Czarnogóra awansowała? ( kurs na zwycięstwo w turnieju to 100 ) Co musi się wydarzyć, żeby Niemki i/lub Węgierki awansowały? ( kursy na Niemki 100, na Węgierki 100, że wygrają cały turniej ). Bo Rumunki i Holenderki, jeżeli Norwegia wygra, to muszę co najmniej zremisować?
W takim układzie, jeżeli Rumunki nie przegrają, Holenderki też muszą nie przegrać. Jeśli Holandia przegra ma 6 punktów tyle co Norwegia i Niemcy. Wtedy do półfinału wchodzą Niemki bo wygrały z Norwegią i Holandią, bilans bramkowy nie ma znaczenia.Powiedzmy, że Norwegia wygrywa swój mecz.
Rumunia - Węgry jest o pietruszkę? Węgierki odpadają, Rumunki nawet w razie porażki ( no chyba, że +16 bramek hehe ) idą do półfinałów?
A Niemcy - Holandia? Przy powyższych założeniach? Muszą Holenderki zapunktować czy nawet w razie przegranego meczu idą do półfinału? To w sumie mega ważne informacje
Sorry ale glupoty wypisujesz. Bilans bramkowy miedzy zainteresowanymi zespolami wtedy bedzie mial znaczenie a nie to,, ze niemki wygraly z norwegia i Holandia
Tu macie wyjaśnione: https://fra2018.ehf-euro.com/newsdetail/what-teams-need-for-a-semi-final-berth-1/
Jesli norwegia wygra to rumunki zeby awansowac nie mogą przegrac wiecej niz 2golami(jesli dobrze na szybko liczę) wiec w zadnym wypadku nie jest to mecz o pietruszke dla rumunek.Powiedzmy, że Norwegia wygrywa swój mecz.
Rumunia - Węgry jest o pietruszkę? Węgierki odpadają, Rumunki nawet w razie porażki ( no chyba, że +16 bramek hehe ) idą do półfinałów?
A Niemcy - Holandia? Przy powyższych założeniach? Muszą Holenderki zapunktować czy nawet w razie przegranego meczu idą do półfinału? To w sumie mega ważne informacje
Śmieszne jest to gdy zawsze dawałem analizy i bardzo się rozpisywalem na każdy mecz to było dobrze a gdy dziś umieściłem Bez analizy to zostały usunięte.Czemu moj post po 15.00 na typ under 4.5 bramki dimitrievej z argumentacja został usunięty ?
Przeciez o to chodzilo w tym typie ze trener. Jej da odpoczac. Co ma napisac ze rzuca. Najwiecej goli i dac under 4.5? Oczywiscie pograla zaledwie 25min i under wszedl bez problemuCzemu moj post po 15.00 na typ under 4.5 bramki dimitrievej z argumentacja został usunięty ?
s90/Chodzi Ci o te wypociny?
https://forum.bukmacherskie.com/threads/mistrzostwa-europy-kobiet-francja-2018.154470/page-6#post-6765661
Argumentacja to za dużo powiedziane, ja raczej bym powiedział, że to przypuszczenia, domniemania. Ani to argumentacja ani analiza.
Kolejnym razem takie posty polecą do kosza.