To co napisze to jedynie moja opinia, kurs na Szwedki lekko zawyzony, ale osobiscie stawiam je nizej niz Czarnogórę. Oglądałem 2 mecze Szwedek, z Serbią oraz Polską. O ile w meczu z Bałkańskim zespołem pokazały się z fajnej strony i poszły na wymianę ciosów, swoją drogą fajny mecz, to z Polską dały plamę. Miały sporo przestojów w grze i zauważalna jest tendencja do odpuszczania meczu przy kilkubramkowej przewadze, co potem kończy się różnie, bo potrafią dostać serie 4 bramek w plecy. Wydaje mi się, że Czarnogórki będą bardziej zmotywowane na to spotkanie, startują w końcu z 0 punktami na koncie. Cięzko określić jak ten mecz się potoczy, ja osobiscie widze 2 opcje w meczu, albo wygrana Czarnogórkami -1,5handi, albo pogrom ze storny Szwedek. Wróżenie z fusów, jak w kazdym damskim sporcie(nie jestem seksitą)Dlaczego na Szwedki jest aż tak wysoki kurs? Jak dla mnie mecz 50/50
Niestety tu było 6 bramek przewagiDziś dwa mecze zobaczymy.
Pierwszy o 18 a drugi o 21.
Dania +5,5 bramki (1,55)
++++
Dziś to będzie inna reprezentacja Dunek niż w meczu z Serbkami, tak jak już wcześniej wspominałem Dunki mają niesamowicie mocne zawodniczki ,podoba mi się bardzo szybkie przejście z defensywy w ofensywę , Francuzki wyglądają coraz lepiej, przede wszystkim świetnie w bramce spisuje się Leynaud .
Ten kurs biorę z pocalowaniem ręki, tego meczu nie przegrają aż tyloma bramkami, ja liczę tu na bardzo dobre i wyrównane .
Pomogę ci bo wyczuwam ze nie wiesz jak Do konca to Rozliczyc bo zawodniczka nie zagrala nawet sekundy. UnderGroot over 3,5 @2,65 unibet
Groot under 5,5 @1,97 rusek
No tak, a jak miałoby być inaczej? 1,97 under czy jakby dali zwrot w obu to jest to samo w praktyce, przynajmniej grając równą stawkąPomogę ci bo wyczuwam ze nie wiesz jak Do konca to Rozliczyc bo zawodniczka nie zagrala nawet sekundy. Underover
![]()
Groot rzuciła dwie bramki od razu na początku meczu i po jednej akcji doznała kontuzji i od razu zeszła do szatni i niewiadomo czy zagra jeszcze w turnieju, wszystko się okaże w najbliższych dniach.wiec może spytaj się najpierw o co chodzi a nieGroot na boisku troszkę ponad 6 min.... 2 gole 100% i ławka. ...
Przy 4 minusach i tylko 2.plusach wyszedles na wielki plus? Nie wiem jak ty to Robisz. A jesli pograles jeszcze serbki tak jak pisales na koncu to juz w ogóleSzwecja +5,5 bramki (1.7)
Szwedki wielki plusik
+++
Francuzki z meczu na mecz coraz lepiej wyglądają i oczywiście są murowanym faworytem w tym spotkaniu. Jednak Szwedki mają tu coś do udowodnienia, mają świetne zawodniczki i sądzę że zagrają tak jak w spotkaniu z Dunkami gdzie ten mecz stał na genialnym poziomie. Liczę na bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Gullden oraz Alm
Reasumując nie przegrają aż tyloma bramkami .
Anna Kovacs powyżej 3,5 bramki (1.6) (Kovacs 2 bramki, dziś zabawiła się w asytujaca)
oraz Angie Geschke powyżej 3,5 bramki (1.9)
Geschke 1 bramka i to z karnego, dziś w sumie jej na boisku nie było )
---
Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie i decyduje się na bardzo rozsądne wyjście z tej sytuacji.
Obie zawodniczki rzucają dużo bramek i odgrywają bardzo ważna rolę w swoim zespole.
Dziś moim zdaniem będzie to szybkie spotkanie, dużo kontrataków oraz wiele bramek.
Holandia (2.75)
++++ i to wielki!
oraz Cornelia Groot powyżej 3,5 bramki (1.7)
Co do Groot nie wiem jak oceniać bo po 5 minutach meczu dokładnie rzuciła Juz dwie bramki i potem kontuzja.
Nie ukrywam że bardzo czekam na to spotkanie .
Rumunki na pewno zaskoczyły wiele osób po tym co zrobiły z Norweżkami ale nie mnie .
Holenderki to mój główny faworyt do złotego medalu i dziś pokażą pełną dominację nad Rumunkami. Abbingh dysponuje silnymi rzutami a po drugiej stronie swietna Neagu.
Kapitalnie w bramce spisuje się Wester i dziś będzie na pewno wyróżniającą się zawodniczką .
Andrea Lekić powyżej 3,5 bramki (1,85)
Dwie bramki Lekić.
--
Serbki dziś postawiają się Rosjankom i tu możemy liczyć na małą niespodziankę choć dla mnie niekoniecznie.
Świetnie wygląda gra na linii Lekić - Cvijić-Lavko-Krpez.
Jesli chodzi o Rosjanki to przede wszystkim mają bardziej poukładany zespół i świetnie spisuje się Samokhina.
Jeśli miałbym pokusić się o wynik to poszedłbym jakoś w stronę Serbek.
Dziś ładny plusik![]()