Był taki pomysł, ale potem stwierdziłem, że te panny pewnie się znowu zepną na 150% i cudem do TB doprowadząMyślałem, że się skusisz -1.5 na Vargas i spółkę
Też mam podobny tok myślenia, ALE... to jednak Polki - i jeszcze się z tym prześpię, choć kursy pewnie będą spadać,, więc trzeba szybko podjąć decyzję.
Dziś wydaję mi się, że Serbki zrobią sobie szybki trening z Haak i spółką, i uważam, że kurs 1.38 3:0 jest okej.
Podbijam lekko stawkę. Analizy powyżej aktualne, ale dodałem jeszcze zakłady na handicapy pkt. Zarówno Turcja, jak i Holandia mają „w zwyczaju” wygrywać sety mocną przewagą, dodatkowo Bułgarki potrafią utknąć w jednym ustawieniu tracąc seryjnie punkty. Ciekaw jestem tych Polek. Mam w pamięci mecz z VNL oraz sparingi przed turniejem, jednakże ten jutrzejszy jawi mi się jako zupełnie innej rangi. Być może przesadnie deprecjonuje Polki i dostanę „po łapkach”, ale nastawiam się raczej na mocną porażkę.Polska - Turcja
Przespałem się i pomyślałem raz jeszcze o grze Polski i tak sobie myślę, że Wołosz chyba nie pasuje do tej układanki. Z jednej strony doświadczona zawodniczka, z super pomysłem na grę, ale chyba wychodzi, że w klubie we Włoszech ma nieco lepsze zawodniczki do takich rozwiązań, a na kadrze trzeba grać raczej prosto, schematycznie, byle dokładnie. Gra kadry POL w ME jest zupełnie inna niż podczas VNL, kiedy Asi nie było. Takie luźne przemyślenia, ale to wszystko daje efekt analizy taki, że nie widzę szans naszych z Turczynkami. Spodziewam się rewanżu za porażkę w VNL, gdzie zespoły najlepsze były na początku sezonu kadrowego i Polki to wykorzystały. Kurs >@1,5 uważam za atrakcyjny. Spodziewałem się czegoś bliżej @1,30.
Turcja wygra
Do tego można dołożyć Holenderki oraz Bułgarów z ME men. Bułgarki już wczoraj powinny odpaść, odmłodzona kadra swoje już zrobiła. Na tym etapie powinno zabraknąć zwykłej "jakości". Do Bułgarów wraca Sokolov, skład jest mocny, grają u siebie. Hiszpanie z kilkoma brakami, myślę, że te @1,21-25 to solidny materiał do kuponu AKO.
TUR (w) + HOL (w) + BUL @2,2 Fortuna
Nic nowego, robię po prostu zazwyczaj "sklejkę" z typów z większości kuponów z lekką stawką. Czasem taki wariat wejdzie, a dodatkowo bez podatku wychodzi ładna sumka. Ale takich zagrań nie polecam, to już czysty hazardpodrzuc korver te ako![]()