cytat z dnia 27 września 2019 14:57 przez pagadiJeżeli ktoś ma niskie ciśnienie i źle się czuję to polecam poczytać pomeczowe wypowiedzi tych przeciętnych graczy z Słowenii. Natychmiastowe przyspieszenie przepływu krwi gwarantowane. Jakim trzeba być bezczelny chamem, żeby wypowiadać takie słowa, mając na uwadze fakt, że Słowenia w siatkówce nigdy nic nie znaczyła i nie znaczy. I będę się tego trzymać. Poważniejszy turniej, kiedy nie trafią na słabszy dzień Polaków i nie będzie co zbierać z tych leszcz i taka jest prawda.
Od wieków wiadomo, że na takich turniejach, w każdym sporcie zespołowym, każda z ekip ma jeden słabszy występ. Wczoraj Nasi wyglądali jak dzieci we mgle. Nawet nie chce mi się o tym pisać, ale nie mówmy, że Słoweńcy zagrali super ekstra mecz i dlatego wygrali! A Oni kreują się kozaków siatkówki, małego tego, libero tej śmieszne ekipy mówi: W końcu pokazaliśmy arogancki Polakom kto jest lepszy... Szybko, lekarza. Drugi geniusz wyjeżdża, że nawet naturalizowanie Leona, Nam nie pomogło. Życzę tym ogórom największego wpierdzielu w finale. Takiego, że zrozumieją gdzie tak naprawdę się znajdują jeżeli chodzi o siatkówkę.
PS. Nigdy nie przepadalem za tym narodem. Najdroższe winiety na świecie, aby jechać austostradami których nie mają.
A ja sie nie zgadzam, Słowenia gra dobry turniej. Wg mnie Wezmie Finał 3-1 , bynajmniej wygrać na pewno wygra kursy okolo 2.50 i spadają juz