bo oderwal noge od parkietu na powtorkach dokladnie bylo widacDlaczego bramka Hiszpana przed przerwą nie była uznana?
Przypominam wczorajszy mecz Polskie z Rosją, choć to działo się w 5 minDawno nie widziałem takiej padaki na końcu meczu jak w wykonaniu Bośni. z 24-22 na 24-27 w przeciągu 3 minut..
Raczej podparciebo oderwal noge od parkietu na powtorkach dokladnie bylo widac
Typu nie neguje bo nie widziałem w akcji Arabów. Po wynikach mogę się domyślać co oni pokazują. Jednak mam sporo wątpliwości co do tego typu i myślę, że buki celowo wystawiają taki kurs. Pamiętajmy, że o wyższej pozycji liczą się najpierw mecz pomiędzy, a nie bilans bramek zdobytych do straconych. Nasi reprezentanci już nie raz na dużych imprezach pokazywali, że mecze ze słabszymi drużynami wygrywają małym nakładem sił, a co za tym idzie też nie duża różnicą bramek. Dziś myślę, że wynik będzie oscylował w granicach 7-9 bramek. Pamiętajmy, że w sobotę jest dla nas bardzo ważny mecz przesądzający nie tylko pozycje w grupie ale może także lepszą drogę po medal dlatego też najważniejsi zawodnicy zagrają po 10-15 min. Wygranie dziś z Arabią nawet 25 golami nic nam nie da jeśli w sobotę nie powalczymy chociażby o remis.Polska(-13) - A.Saudyjska
Kurs: 2.25 Sportingbet
Cóż pisać na temat meczu. Polacy w końcu mają szanse wygrać w przekonywujący sposób. Idealne spotkanie na poprawę tego co nie bardzo wychodzi przed arcyważnym spotkaniem z Danią. Arabowie to typowi chłopcy do bicia i te 13 bramek nie powinno być problemem dla Biało-Czerwonych. Kurs dość wysoki więc buki wiary w naszych nie mają ale ja pobieram. Widzę tu coś około 15 bramek różnicy
Tu się jak najbardziej zgodzę z moim przedmówcą. Polacy nie są takim zespołem, który lubi grać szybko, do tego ta wysoka obrona Arabii może się nie podobać naszym reprezentantom. Biegler da pograć innym zawodnikom, bo mecz z Danią będzie jednak dużo ważniejszy, raczej nie będzie się bawił w kalkulacje.Typu nie neguje bo nie widziałem w akcji Arabów. Po wynikach mogę się domyślać co oni pokazują. Jednak mam sporo wątpliwości co do tego typu i myślę, że buki celowo wystawiają taki kurs. Pamiętajmy, że o wyższej pozycji liczą się najpierw mecz pomiędzy, a nie bilans bramek zdobytych do straconych. Nasi reprezentanci już nie raz na dużych imprezach pokazywali, że mecze ze słabszymi drużynami wygrywają małym nakładem sił, a co za tym idzie też nie duża różnicą bramek. Dziś myślę, że wynik będzie oscylował w granicach 7-9 bramek. Pamiętajmy, że w sobotę jest dla nas bardzo ważny mecz przesądzający nie tylko pozycje w grupie ale może także lepszą drogę po medal dlatego też najważniejsi zawodnicy zagrają po 10-15 min. Wygranie dziś z Arabią nawet 25 golami nic nam nie da jeśli w sobotę nie powalczymy chociażby o remis.
Niemcy są mocni, zwłaszcza w ofensywie. Ogladając wczorajszy mecz z Danią myśle, że mogą wygrać z każdym na tym turnieju i kto wie jak daleko zajdą, ale co do dzisiejszego meczu Argentyna jak się okazało nie jest tylko do bicia i +5 jak najbardziej do pogrania, zwłaszcza, że mają jeszcze o co walczyć.robicie takiego pewniaka ze Niemiec a przecież a) Niemcy wcale nie są tacy mocni jak na to wskazują ich dotychczasowe wyniki b) Argentyna to naprawdę ciekawy zespół co najlepiej pokazał mecz z Polakami, który przy odrobinie lepszej taktyce powinni wygrać bo przecież graliśmy w podwójnym osłabieniu. Ja osobiście do dubla wrzuciłem Arg +5. Dla porównania niewiele gorsze kursy mamy w dublu Szwecja + Islandia, a tutaj naprawde mamy zespoły po prostu z zupełnie innych półek i powinno być luźno.
Niemcy>Polska + Polska>Argentyna = Niemcy>Argentyna...
Myślę dokładnie tak samo. Nie ma co spodziewać się dzisiaj jakiegoś pogromu, a handicap +15 z kursem 1.42 mnie satysfakcjonuje. Pojedynek z Duńczykami będzie kluczowym spotkaniem, dlatego dzisiaj jak nietrudno się domyślić Biegler będzie rotował składem bardziej niż zazwyczaj.(...)Nasi reprezentanci już nie raz na dużych imprezach pokazywali, że mecze ze słabszymi drużynami wygrywają małym nakładem sił, a co za tym idzie też nie duża różnicą bramek. Dziś myślę, że wynik będzie oscylował w granicach 7-9 bramek. Pamiętajmy, że w sobotę jest dla nas bardzo ważny mecz przesądzający nie tylko pozycje w grupie ale może także lepszą drogę po medal dlatego też najważniejsi zawodnicy zagrają po 10-15 min.(...)