>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata u20 - Turcja 2013 (21.06. - 13.07.)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Grupa E i F:
26.06. 17:00
Chile - Anglia Chile @2.34 5/10 pinnacle
Obecne kadry juniorskie Anglii to rozpacz. Jak tak ma wyglądać przyszłość seniorskiego zespołu to oni już nigdy nie wygrają mistrzostwa świata. Ale oczywiście cały czas działa magia &quot;Anglii&quot; dlatego taki a nie inny kurs, realnie to tam powinno być z @1.9 może. W pierwszym meczu remis z Irakiem, stracony w doliczonym czasie gry i to po frajersku. 93 minuta i gość w polu karnym robi co chce z obrońcami? Te stracone 2 punkty dla Anglików mogą oznaczać, że odpadną już w pierwszej fazie, bo przed nimi dwa o wiele cięższe mecze. Na początek z Chile, które poważny test z Egiptem ma już za sobą. Wygrana 2-1 tylko dodała im większej pewności siebie, bo wynik mógł być zgoła inny. Więcej umiejętności i więcej indywidualności, które mogą w kryzysie pociągnąć zespół mają południowcy i dzisiaj to oni powinni zainkasować kolejne 3 punkty. W Chile wiadomo, nie zagra Cuevas z powodu czerwonej kartki.
26.06. 17:00
Urugwaj - Nowa Zelandia Urugwaj -2,25 @2.01 5/10 188bet
Nowa Zelandia z Uzbekistanem była bezsilna, jedno wielkie zero. Jak Urugwaj się na nią rzuci od początku to może się skończyć wyższą porażką niż w pierwszym meczu. Dla Urusów mecz obowiązkowo do wygrania i przede wszystkim jak najwyżej, bo bramki mogą być kluczowe w grupowej tabeli. O różnicach między zespołami nie ma sensu pisać.
26.06. 20:00
Egipt - Irak Egipt @2.11 5/10 pinnacle
Dzięki uprzejmości Anglików Irak zremisował, ale dzisiaj już nie będzie tak gościnnie. Egipt pokazał z Chile, że grać potrafi, miał sporo szans i mógł się pokusić o dobry wynik. Prostopadłe piłki i stałe fragmenty będą dzisiaj dla Faraonów kluczowe.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Chile - Anglia X @3,40 ✅
Dwa razy już szukałem remisów na tych mistrzostwach, i dwa razy pudłowałem - do trzech razy sztuka ;). Tutaj mój najważniejszy argument będzie bardzo prozaiczny - przeczucie. Anglicy wpasowują się idealnie w obraz drużyny mocnej ale frajersko tracącej punkty. Chile zaprezentowało się bardzo dobrze w pierwszym meczu, a na tych mistrzostwach zazwyczaj po pierwszym dobrym meczu drugi jest słaby (vide Francja, Hiszpania, Turcja). Jeśli faktycznie Chile zagra słabiej, to Anglicy podejmą walkę, ale też sądze że nie wygrają. Czyli wychodzi remis.

Nowa Zelandia - Urugwaj under 3,5 @1,83 ✅
Te podwyższone linie na undery bardzo mi się podobają ???? Nowa Zelandia pokazała się jako jedna z najsłabszych ekip, w pierwszym meczu dostając w czapkę szybką trójkę od Uzbeków. Natomiast Urugwaj także bez fajerwerków dał się pokonać Chorwacji. Obie ekipy nie zdobyły bramek w pierwszym meczu, zwłaszcza u graczy z Antypodów potencjał ofensywny wydaje się mizerny. Kurs naprawdę fajny, warto spróbować.

Irak - Egipt over 2,5 @1,65 ✅
A tutaj gram over, po korzystniejszej linii 2,5 gola. Derby państw arabskich, więc można się spodziewać, że na boisku będzie gorąco, możliwe że padną jakieś kartki i na boisku zrobi się luźniej. Egipcjanie pierwszy mecz przegrali, a mają ponoć megautalentowany rocznik (czego dotąd nie potwierdzili). Myślę że będą chcieli pokusić się o zwycięstwo, możliwe że nastrzelają dużo bramek. Za to Irakijczycy podbudowani remisem z Anglią, także będą chcieli kontynuować dobrą serię. Over 2,5 całkiem prawdopodobny.

Chorwacja - Uzbekistan 2 @3,50 ⛔
(Blisko było)
Value. Obie ekipy mocne, obie ekipy z utalentowanymi rocznikami, obie ekipy zwyciężyły w pierwszym meczu. Głupio mi grać przeciwko Chorwatom, którzy mi się podobali w pierwszym meczu, ale Uzbecy grali równie dobrze (choć na tle słabszego rywala). Kurs przesadzony, można spróbować ????

taszi 25

taszi

Użytkownik
Korea Płd.-Nigeria 2 @2.3
Nigeryjczycy w dotychczasowych meczach wyglądali lepiej niż Korea, co prawda wyniki póki co osiągają gorsze ale w meczu bezpośrednim powinni pokazać swoją wyższość i z drugiego miejsca pewnie awansować do kolejnej rundy. Koreańczycy są regularni ale brakuje im błysku, czegoś co mogłoby pozwolić im patrzeć z optymizmem na kolejne mecze. Myślę, że Nigeryjczycy ich zdominują i zwyciężą, może po niełatwym boju ale jednak.

Portugalia-Kuba 1 @1.12
Pewniaczek, niski kurs ale typ z gatunku pewnych. Kuba jest słabą drużyną, Portugalia powinna ich zjeść, pograłbym jakieś hc (-1 lub -2) ale bet365 póki co wystawił tylko 1 linię, która mimo wszystko dla mnie jest za wysoka. Typ można pobrać do podbicia AKO.

Ghana-USA X @3,3
Ghana wydaje się być lepszą drużyną ale ma mniej punktów, za to USA potrafi grać z kontry- remis wydaje się być najbardziej możliwym rozwiązaniem. Pograłbym też over 1,5 gola i bts ale póki co oferta bet365 jest dość upośledzona.

Hiszpania-Francja 2 @3,6 (kurs skacze, był już 4 czy 3,75 może jeszcze jutro podskoczy)
Wg mnie Francja jest faworytem, owszem mają 4 punkty zamiast sześciu ale zarówno w meczu z Ghaną jak i Stanami była drużyną bardziej dominującą niż Hiszpania. Remis z USA był iście frajerski, do teraz nie potrafię zrozumieć jak przy rzucie wolnym niedaleko pola karnego, w owym polu stosunek atakujących do obrońców może wynosić 4:3... W każdym razie jutro jak dla mnie Francja zdobywa 3 punkty i pierwsze miejsce w grupie. Są silniejsi fizycznie, lepsi wydolnościowo (jak to ktoś fajnie ujął w hp- Hiszpanie pod koniec meczu z Ghaną wyglądali jakby byli po obozie kondycyjnym w Alpach) a pod kątem umiejętności technicznych nie odstają od Hiszpanów, dodatkowo ich druga linia przekonuje mnie bardziej niż hiszpańska a jeśli zdominują Hiszpanów w pomocy to zdominują ich w całym meczu. Wiele mówi się o fantastycznym szkoleniu w Hiszpanii, złotych rocznikach itp itd ale nie oszukujmy się, to że młodzi Hiszpanie grają systemem jak dorosła repra i są do niej umiejętnie przygotowywani, to aby grać w ten sposób dobrze trzeba mieć wybitne umiejętności, a mając &gt;20 lat siłą rzeczy ma się je mniejsze niż mając te 30. Dodatkowo te żenujące rozpoczęcia od bramki które w każdym z poprzednich meczów były praktycznie zalążkami akcji rywala- wydaje mi się, że w meczu z bardziej wymagającą reprezentacją jaką jest Francja taka zabawa na 25 metrze przed bramką w końcu się zemści. Jedyne w czym Hiszpania była lepsza niż Francja to skuteczność ale znowu w meczu z Ghaną i jej zabrakło. Jak dla mnie typ dnia ????

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
26.06. 20:00
Egipt - Irak Egipt @2.11 5/10 Pinnacle
Dzięki uprzejmości Anglików Irak zremisował, ale dzisiaj już nie będzie tak gościnnie. Egipt pokazał z Chile, że grać potrafi, miał sporo szans i mógł się pokusić o dobry wynik. Prostopadłe piłki i stałe fragmenty będą dzisiaj dla Faraonów kluczowe.
Gdzieś tam wspominałem,że Iraku-20 to praktycznie seniorska reprezentacja,która w miarę przyzwicie spisała się w eliminacjach do MŚ 2014.
W meczu z Egiptem było widać doświadczenie tych młodych chłopaków z seniorskich potyczek chociażby z Australią.

Otrzymane punkty reputacji: +1
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Portugalia vs Kuba-Portugalia(-1) kurs:1,30✅
Kurs niski ale typ wygląda bardzo bardzo pewnie.Pisałem już wcześniej o jednym i o drugim zespole i nie ma co się za bardzo powtarzać.Kuba to zespół bardzo słaby,posiadający chaotyczną obronę i nie potrafiący kreować akcji w ataku pozycyjnym.Na tym turnieju przegrali już dwa spotkania(z Koreą 1:2 i Nigerią 0:3) i ciężko sobie wyobrazić aby byli w stanie nie przegrać przynajmniej dwoma golami z faworyzowaną Portugalią.Portugalczycy mają dość mocny zespół,kapitalną indywidualność w postaci Brumy i jeśli myślą o pewnym wyjściu z grupy muszą przekonująco pokonać dziś Kubę.Z Koreą byli lepsi ale zremisowali przez brak skuteczności.Z Nigerią nie byli lepsi ale skuteczność była i zwyciężyli.Dziś myślę,że w każdym elemencie futbolowego rzemiosła powinni być lepsi od swoich rywali i powinni spokojnie wygrać przynajmniej dwoma golami.
⚽Korea vs Nigeria- BTS kurs:1,62⛔

Tutaj myślę,że obie ekipy są w stanie zdobyć w tym meczu bramkę.Oba zespoły pokonały Kubę oraz stawiły spory opór reprezentacji Portugalii.Korea posiada większość zawodników grających w ligach uniwersyteckich,grają przyjemnie dla oka,wymieniają sporo podań,są bardzo waleczni,nie imponują natomiast wzrostem.Nigeria bardzo dobry mecz z Portugalią,potem przejechali się po Kubie.Widać w tej drużynie jakość i sporą dynamikę w grze do przodu,fizycznie też prezentują się całkiem fajnie.Ajagun i spółka dziś pokuszą się o kolejne trafienia ale liczę też na bramkę Korei,bo z Portugalią pokazali,że przypadkowym zespołem nie są i strzelać gole potrafią.
Bukmacher:WilliamHill

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
27.06.

16:00
Portugalia - Kuba Portugalia -2,25 @1.78 5/10 188bet , Sbobet

Nigeria wklepała trójkę, Korea dwie, Portugalia nie strzeli trzech? O postawę defensywy dzisiaj jestem spokojny. Portugalia ma o co walczyć, wygrać musi bo ewentualne drugie miejsce w grupie spowoduje, że w 1/8 wpadnie na kogoś z grupy F, a tu mogą być problemy.

✅ 5-0, +3,9j.

16.00
Nigeria - Korea Nigeria dnb @1.8 4/10 188bet

Lepiej do tej pory zaprezentowała się Nigeria, mimo iż Korea wyrwała remis z Portugalią, a Afrykanie przegrali. Warunki fizyczne i siła po stronie Nigerii. Jakoś wątpię, żeby Korea wygrała.

✅ 1-0, +3,2j.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Portugalia - Kuba ; Portugalia wygra do zera @ 1.66 ✅
Nie ulega wątpliwości, że Portugalczycy wygrają spotkanie z outsiderem grupy. Kurs nie najgorszy, ponieważ Portugalia w dwóch meczach grupowych straciła cztery bramki. Padały one jednak z rywalami o klasę lepszymi od Kubańczyków. Od Portugalczyków wymaga się wygrania grupy i wszystko na to wskazuje, że osiągną cel. Jednak dla pewności na pewno nie będą się hamować przed atakowaniem bramki Kubańczyków, jednocześnie grając mądrze w defensywie. Znamy sytuacje w grupie...Portugalia 4pkt (bramki 5:4), Korea 4pkt ( bramki 4:3). Nie stawiam na over&#39;y bo też nie wiadomo jaką taktykę obiorą grający już jedynie o honor zawodnicy z Ameryki Północnej. Chociaż z takim rywalem na pewno Portugalczycy będą chcieli sobie postrzelać.

Korea Płd - Nigeria over 2.5 @ 1.85 ⛔
Wiadomo już jaka jest sytuacja w grupie, więc nie będę pisał tego co oczywiste. Reprezentacje Nigerii i Korei to dwa różne bieguny. Nigeryjczycy mocniejsi fizycznie - Koreańczycy lepiej wyszkoleni technicznie. Nigeria w dwóch spotkaniach trafiała 5 razy, Korea 4. To pozwala wierzyć w to, że w meczu o wysoką stawkę ofensywy nie będą zawodzić. Zresztą Nigeria to nie wzór do naśladowania jeśli chodzi od obronę.

Otrzymane punkty reputacji: +7
zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Spain U20 - France U20
Typ - X wynik 2-1 ⛔⛔⛔
kurs - 3,25 bet365

Obie ekipy zaczely bardzo dobrze swoje 1 mecze . Hiszpanie rozbili USA 4-1 natomiast francuzi wygrali 3-1 z Gana . W swoim drugim spotkaniu Francuzi zremisowali z druzyna USa 1-1 , natomiast Hiszpanie wygrali z Gana 1-0 . Remis w tym meczu daje awans obu ekipom . Obie ekipy spotkaly sie do lat 19 w polfinale padl tam wynik 2-2 , 3-3 po dogrywce i wygrana Hiszpanow po karnych . Nie sadze by obie ekipy w tym spotkaniu graly na 100% i tracily sily ,tym bardziej ze oba zespoly sa wyrownane , gra na remis pasuje obu ekipom .

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Hiszpania - Francja BTS @1,70 ✅
Trochę zadziwił mnie taki kurs na BTS. Spodziewałem się czegoś w okolicach @1,40-1,50. Jakby nie patrzeć, grają dwie najlepsze (obok Portugalii) ekipy w tym turnieju. Potencjał ofensywny ogromny - Gerard Deulofeu i Jese Rodriguez po jednej stronie, Paul Pogba, Geoffrey Kondogbia i Yaya Sanogo po drugiej. Francuzi zmotywowani do zwycięstwa żeby zapewnić sobie pierwsze miejsce w grupie, Hiszpanie będą chcieli zamazać wrażenie po nieudanym meczu z Ghaną. Sądzę że bramki padną po obu stronach. Ponadto zgadzam się z typem o remisie:
Hiszpania - Francja X @3,20 ⛔

catalona 704

catalona

Użytkownik
Po emocjonującym półfinale Pucharu Konfederacji, aż chce się pobawić w typowanie MŚ U-20.

Australia - Turcja 2 @ 1.5 ✅
Ten kurs jutro może jeszcze spaść, więc warto wcześniej łapać. Co zrobili Australijczycy z Salvadorem tego nie trzeba przypominać. Można mówić też, że mecz meczowi nie równy ale Turcy pewnie 3:0, Australia ośmieszona przez Salvador. Co tu mówić...Turcja u siebie z rywalem sporo gorszym powinna sobie bez trudu poradzić. Po klęsce z Salwadorczykami morale spadły zapewne do zera. Turcja z ambicjami na wygraną w grupie, czego sam im nie wróżę.

Salvador - Kolumbia; Kolumbia wygra do zera @ 2.05 ✅
Co Salvador ugrał z Australijczykami to ich...chyba osiągnęli realny jak na ich możliwości cel i wygrali spotkanie grupowe. Pomimo nieudanego wejścia w mistrzostwa Kolumbijczyków, to nadal jeden z faworytów imprezy. Salvador gra zawodnikami rodzimej ligi, a więc szału nie ma. Myślę, że tym spotkaniem zawodnicy z Ameryki Płd odpokutują nie najlepsze wrażenie szczególnie z pierwszego spotkania. Salvador to nie strzelecka ekipa, a Kolumbia aby wygrac grupę, zakładając win Turcji z Australia, musi ogarnąć Salvador. Przed mistrzostwami zapewne kurs na zwycięstwo do zera byłby rzędu 1.70-1.85.

Mali - Meksyk 2 @ 1.95 ✅
Zawodzą Meksykanie, zawodzą. Szczególnie zawiedli mnie w meczu z Paragwajem. To nie ten Meksyk jaki znało się wcześniej. Ostatnie minuty wyglądały w ich wykonaniu komicznie. Jednak jutro grają przeciw Malijczykom. O nich zdania dalej nie zmieniam. Mimo to, 2pkt i realna szansa na wyjście z grupy. Jak dla mnie mimo wszystko, najgorsza ekipa w tej grupie. Można byłoby powiedzieć: drużyna z potencjałem, ale bez szlifu. Myślę, że kursy na Meksyk na over 1.5 @ 1.83✅, nie mówiąc o kursie @ 4 na over 2.5 bramek Meksyku✅ dla odważnych wydają się ciekawe.

Grecja - Paragwaj 1X @ 1.7 ✅
Grecy zaskakują solidnością. Przede wszystkim linia defensywna radzi sobie dobrze. Wgl jakoś jeśli myślę o Grekach to często widzę ich remisy. Nic na siłę, taką filozofię gry widać w spotkaniach nie tylko seniorskiej ale i juniorskiej kadry...Paragwaj wygrywa z Meksykiem, ale po biernej postawie samych zainteresowanych. Siła ofensywna jest, ale brakuje pewności w obronie. Sytuacja w grupie w miarę bezpieczna, toczy się walka o wygraną w grupie co jest równoznaczne ze słabszym rywalem w fazie pucharowej. Wydaje mi się jednak, że ani jedni, ani drudzy nie rzucą się na siebie. Kurs na sam remis @ 3 ✅kusi, ale dla ostrożnych polecałbym wersję z podwójną szansą w stronę solidniejszych Greków.

✅✅✅✅✅✅ :cool: 100% ✅✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +35
M 3

mihalos

Użytkownik
Bardzo dużo pieniędzy zarobionych na tym U20 więc może czas zacząć się udzielać na forum.
Australia - Turcja BTS - @ 1.70 - SB ✅
O dziwo Australijczycy w tym turnieju dobrze rozpoczynają swoje mecze od strzelonej bramki zarówno faworyzowanym Kolumbijczykom (tu akurat dopiero 46 min, z lekkim fartem - ale początek połowy ) jak i Salvadorowi (9 min), który zdominował ich w sumie IMO dopiero w drugiej połowie . Mysle, ze po takim kursie warto to zagrać, bo o bramkę Turków raczej nie trzeba się obawiać.
Salvador - Kolumbia; under 3,5 gola @ 1,75 - SB ✅
Tutaj wydaje mi się ciekawym być kurs na under bramkowy z tego względu, iż Kolumbia na razie nie błyszczy skutecznością, ponieważ z tylu stworzonych okazji wykorzystują ich śmieszną ilość. Z drugiej zaś strony gracze Salvadoru po ostatnim meczu wyglądali na całkiem ułożonych ( z drobnymi momentami, w których sie zaaferowali ???? ) Widzę ten mecz jako wygraną Kolumbii ale nie w tak wysokim stosunku. Obstawiam 0:2. A kurs całkiem niezły jak na IMO mecz do jednej bramki . Salvador będzie zapewne często stawiał autokar w polu karnym.
Mali - Meksyk Mali nie strzeli w 1 połowie @ 1.57 ✅
Dziwna postawa Meksyku w tych mistrzostwach nie napawa optymizmem wg mnie do inwestowania w nich, ponieważ nie prezentują się tak jak wszyscy tego oczekiwali ale renome swoją mają. W tym spotkaniu długo szukałem jakiegoś kursu, który można by było zagrać i spróbuję postawic na brak bramki dla Mali w pierwszych 45 minutach. Co prawda Mali strzelilo bramke w 3 min spotkania z Paragwajem ale takie sytuacje zdarzają się dość rzadko ( jest to ich jedyna strzelona bramka na tą chwilę). Według mnie mecz będzie prowadzony od początku pod dyktando graczy Meksyku w związku z tym przez pierwszą połowę Mali będzie miało mało szans na zdobycie bramki. Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że warto .
Grecja - Paragwaj Suma goli w meczu : 2-3 @ 1.909 SB ✅
Tak jak kolega wyżej pisał Grecy to zaskakująco solidna ekipa, zwarta, rzadko popełniająca błedy a jak było widać potrafią też zaatakować i nawet Meksykowi strzelić 2 bramki. W tej grupie nie padło jeszcze więcej niż 3 bramki a typ opieram na zwyczajnej intuicji, że nie zobaczymy gradu goli, ponieważ ekipy będą grały dość asekuracyjnie gdyż oba są w dość niezłej sytuacji. Myślalem tu o BTS ale różnie to bywa ( jedna z drużyn może wygrać nawet 2:0 ) ale postanowiłem zagrać ilość bramek między 2-3 . Widzę w tym meczu wynik remisowy 1:1 .✅✅✅
Pozdrawiam i życzę powodzenia !
Jak widac skutecznosc niezla i znowu sporo do przodu ( AKO 9 z groszem ) + wszystko na singlach. Kto skorzystal, niech sie cieszy, emaa !

Otrzymane punkty reputacji: +3
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Grecja - Paragwaj X @ 3.00 ✅
No cóż, sytuacja w tej grupie wydaje się być rozstrzygnięta. Mali ma teoretyczne szanse na awans ale chyba tylko teoretyczne. Meczu ich z Meksykiem nie ruszam, bo - jak to po dwóch porażkach i odpadnięciu bywa - trener może dać pograć rezerwowym.
Wracając do typu... Obie drużyny grają nieźle. Grecy solidnie ale bez fajerwerków, Paragwajczycy trochę na farcie, ale to też trzeba mieć. Obie drużyny nie lubią prowadzić gry. Paragwaj miał gorsze posiadanie piłki nawet z Mali! Grecy co prawda mieli z Mali lepsze ale Meksykowi już pole oddali. Przy spotkaniu tak niechętnie prowadzących grę drużyn nie widzę szans na wiele akcji, obie lubią grać z kontry a jak tu grać z kontry, skoro nikt nie chce atakować?
Druga sprawa to sytuacja w grupie. W tym momencie obie ekipy mają po 4p. Mali ma 2 więc teoretycznie może przeskoczyć kogoś. Po co więc ryzykować?
Myślę, że mecz będzie bardzo wolny i pod dyktando meczu rozgrywanego równolegle: jeśli Mali będzie remisowało/przegrywało to nic w tym meczu ciekawego się nie wydarzy, a obie ekipy będą się oszczędzały na dalszą część turnieju.

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Greece U20 - Paraguay U20
Typ - DW 2-2 wynik 1-1 ⛔⛔
kurs - 17.00 William Hill

Rowniez popieram kolege wyzej stawiam w tym meczu na remis , lecz zeby nie powtarzac typu zagram na dokladny wynik 2-2 . Tak jak pisal kolega wyzej obie ekipy maja po 4 pkt . Nie sadze by jakas z druzyn ryzykowala przegrana . Obie ekipy wyjda z grupy przy remisie . Ty p oczywiscie za drobne .

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Greece U20 - Paraguay U20

Typ - DW 2-2
A masz jakieś argumenty idące za tym?

Wg mnie wynik wybitnie nieprawdopodobny z uwagi na:
-zdecydowany brak ochoty na prowadzenie gry i atakowanie (obie drużyny wolą kontry)
-oszczędzanie sił przed kolejnymi meczami
-oczekiwanie na wynik w drugim meczu
-ogólnie są to drużyny underowe: Paragwaj ostatniego overa 3.5 zaliczył w styczniu, Grecy zazwyczaj grają underowo
-żadna drużyna nie ma gwarancji na awans, a te szanse daje remis, po co więc ryzykować strzelenie jeśli można stracić i - przypadkiem - odpaść.

Jeśli remis to wg mnie 0-0, przypadkiem może 1-1.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Sporo już napisane o dzisiejszej kolejce więc ode mnie króciutko
17:00
Mali - Meksyk Meksyk @2.12 5/10 tobet
Meksyk awansuje jeśli wygra i Salwador nie wygra swojego meczu. Fakt faktem trafi potem na Hiszpanię lub Portugalię, ale zawsze z grupy wyjdzie. Bez pomysłu grali mistrzowie CONCACAF z Paragwajem, mogli spokojnie przegrać wyżej niż jedną bramką, a mimo to los dał im setkę w ostatniej chwili na remis. No ale poprzeczka z wolnego. Jak nie będą kombinować tylko po najmniejszej linii oporu grać to Mali powinni pyknąć. Nic specjalnego Afrykanie nie pokazali do tej pory, nawet mniej niż Meksyk. Kurs dobry, jakby Meksyk miał na koncie jakieś punkty to by było @1.6 pewnie.
✅ 1-4, +5,6j.
20:00
Salwador - Kolumbia Kolumbia do zera @1.95 4/10 bet365
Kolumbia musi się jeszcze sprężyć, żeby nie patrzeć nerwowo na wynik Turcji z Australią musi spokojnie wygrać swój mecz z Salwadorem. Kultura gry, umiejętności zdecydowanie po ich stronie i po prostu nie mogą mieć z nimi problemów.
✅ 0-3, +3,8j.
20:00
Australia - Turcja Australia dnb @5.9 2/10 marathon
Nie widzę powodu, żeby faworyzować Turków na poziomie @1.5 a nawet niżej. Australia tragicznie słaby mecz z Salwadorem, Turcja słabiutki mecz z Kolumbią. Gospodarze turnieju wiedzą, że Kolumbii w tabeli nie przeskoczą, drugie miejsce zapewni im nawet remis (jeśli oczywiście Salwador nie wygra), może zacząć się kalkulowanie, oszczędzanie i Kangury mogą jakąś kontrę zrobić. Nie jest to niemożliwe. Zwłaszcza, że Australia nie ma czego bronić, ona musi zagrać o zwycięstwo bo tylko ono daje jej awans do następnej rundy.
⛔ 1-2, -2j.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Meksyk awansuje jeśli wygra i Salwador nie wygra swojego meczu.
Nie wiem czy do końca dobrze patrzę, ale niekoniecznie Meksyk może awansować, bez względu na wynik Salwadoru. Zostaje jeszcze Anglia, która ma obecnie 2 punkty i bramki na 0 (Meksyk ma -2). Więc tak:
-jeśli Meksyk nie wygra co najmniej dwoma bramkami, a Anglia co najmniej zremisuje: awansuje Anglia
-jeśli Meksyk wygra dwoma bramkami to jeśli Anglia zremisuje 0-0 to nie wiem co będzie ale jeśli remis będzie wyższy to Anglicy i tak awansują
-jeśli Meksyk wygra co najmniej trzema bramkami a Anglia zremisuje: wychodzi Meksyk
-jeśli Meksyk wygra nieważne ile, a wygra Anglia: awans Anglii
Oczywiście są jeszcze opcje co będzie, jeśli Anglia przegra, ale raczej Meksykanie nie powinni liczyć.
Wniosek jest prosty: jeśli wchodzić dziś w Meksyk to jak najbardziej z handi -1.5 ✅ ! Kurs ok. 3.70, bo tylko ten wynik daje realną nadzieję na awans.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Masz rację, źle spojrzałem na bramki Ghany. Czyli Meksyk powinien dla swojego spokoju wygrać trójką. Wyprzedziłby Ghanę i czekał spokojnie na wygraną Kolumbii.
Dorzucę za 2/10 Meksyk -2 @7.2 w bet365
✅ 1-4, +12,4j.

Otrzymane punkty reputacji: +10
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Salvador - Kolumbia; Kolumbia wygra do zera @ 2.05 ✅
Kolumbia dzieki wpadce z pierwszego meczu ciągle musi atakować i starać sie wygrać żeby awansowali do dalszej rundy. Ich gra jest mierna ale ich dzisiejszym rywalem będzie jeszcze gorszy zespół. Umiejętności są po stronie Kolumbijczyków. Od początku turnieju grają bardzo dobrze w obronie a z przodu z takim rywalem zawsze powinno coś wpaść. Mimo wszystko uważam że spokojnie powinni wygrać ten mecz.
Australia - Turcja 2 @ 1.50✅
Bardzo fajny kurs na ten mecz Turcja w tym turnieju gra ciekawą piłke ponadto grają na swoim stadionie kibice będą po ich stronie co powinno im bardzo pomóc. Co zrobili Australijczycy z Salvadorem tego nie trzeba przypominać, pewnie po meczu z Kolumbią i bardzo szczęsliwym remisie pomysleli ze awans juz jest ich a tutaj taka wpadka z najsłabszą drużyną tej grupy. Po stronie Turków stoją umiejętności na praktycznie każdej pozycji według mnie Turcja powinna spokojnie dać sobie rade z drużyną Kangurów

Otrzymane punkty reputacji: +2
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dzisiaj dzień pod znakiem UNDERÓW ????
Mali - Meksyk X @3,50 ⛔
Poszukiwania remisów ciąg dalszy. Mali dotąd oba mecze zremisowało, Meksyk za to ani razu. Dlaczego więc stawiam na X? Mali gra bardzo bezbarwnie. To drużyna o której ciężko cokolwiek konstruktywnego napisać. Nijaka, bez stylu. Za to Meksyk... Oni rozczarowują. Przegrali z Grecją, przegrali z Paragwajem, w obu tych grach pokazując się ze złej strony. Na pewno rozczarowujący jest występ tej ekipy. Mecz dwóch raczej słabych ekip, prawdopodobieństwo remisu umiarkowanie duże, więc za niewiekie pieniądze spróbuję ustrzelić.

Grecja - Paragwaj under 2,5 @1,50 ✅
Kurs niski jak na te mistrzostwa, ale nie ma się co dziwić. Chyba dwie najbardziej defensywne drużyny na tym turnieju. I Grecy, i Paragwajczycy potrafią porzadnie bronić dostępu do własnej bramki, na tym opierając swoją filozofię. W ataku liczą na skuteczne egzekwowanie stałych fragmentów gry, gdyż wielkich wirtuozów z przodu nie ma. Grecy stracili zaledwie jednego gola w tym turnieju, co w porównaniu do innych ekip jest wynikiem budzącym szacunek. Paragwaj również tylko raz dał się zaskoczyć. Ekipy typowo underowe, więc spodziewam się undera.

Salwador - Kolumbia under 3,5 @1,72 ✅
Z tym meczem mam problem ???? Salwador pierwszy mecz zagrał koszmarnie, został wgnieciony w murawę przez Turków. Gdy myślałem że ta drużyna to zbieranina kolokwialnie mówiąc - patałachów, oni pokonali solidnie wyglądającą Australię. Które oblicze jest prawdziwe? Na ile Turcja była silna, a Australia słaba? Moim zdaniem raczej to drugie. Słaby występ Australijczyków - jakiś kryzys i klops, bo Salwador wielkiej gry nie zaprezentował. Kolumbia za to sprawia wrażenie ekipy zblazowanej, której straaaaasznie się nie chce. Nawet jeśli wygrają, to nie będą na wyścigi strzelać kolejnych bramek. Under 3,5 to jedyny sensowny typ. Grać po kursie @1,20 na tak leniwą drużynę IMHO jest zbyt dużym ryzykiem.

Australia - Turcja under 3,5 @1,45 ✅
Kolejny mecz, znów under, tym razem po korzystnej linii 3,5. Australia pomimo słabego meczu z Salwadorem moim zdaniem jest jednak solidną ekipą, która potrafi mądrze się bronić. Turcy rozegrali świetny pierwszy mecz, a w drugim jakby zgaśli. Nie wiem jaki konkretnie będzie wynik, ale under do tripla paść powinien.

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Mali (U20) – Meksyk (U20)
Połowa lub koniec spotkania
Typ: Meksyk (U20) @ 1.57 bwin ✅ (4-1) Ostatnie mecze grupowe Mistrzostw Świata U20 i ciekawa sytuacja w grupie D, gdzie wszystkie drużyny mają szansę na awans. Mali z szansą na bezpośredni awans, z kolei Meksyk nawet po dwóch porażkach ma szansę na awans z trzeciego miejsca, ale potrzebuje wysokiego zwycięstwa (przy 3-0 pewny awans, wygrana dwoma golami też powinna wystarczyć). Malijczycy zagrali dwa zupełnie bezbarwne mecze i wycisnęli z nich więcej niż powinni. Rozpoczęli remisem z Paragwajem (1-1), w którym wszystko co ciekawe skończyło się po 10 minutach w których padły gole, a przez następne 80 minut mieliśmy pokaz braku aktywności. Drugi mecz z Grekami to czysty pokaz indolencji z obu stron, w którym żadna z drużyn nie chciała wygrać i bezbramkowy remis oddaje to idealnie. Młodzi Meksykanie zaczęli z przytupem dominując w pełni w grze i posiadaniu piłki w pierwszym meczu z Grecją, ale nie wynieśli z niego nawet punktu głównie przez niezdolność do wykorzystania multum świetnych sytuacji jakie sobie stworzyli. Drugi mecz już gorszy w ich wykonaniu przeciwko dobrze zorganizowanym w obronie i pomocy Paragwajczykom, którzy nie pozwolili im na wiele, a pełni goryczy dopełnił stracony gol. Meksykanie ciągle mają szansę na awans z trzeciego miejsca, ale żeby się znaleźć w top4 najlepszych drużyn z 3 miejsca muszą dzisiaj wyraźnie wygrać i moim zdaniem warto zaufać ich umiejętnościom, bo potencjał mają niebywały. Przecież to w dużej mierze ci sami piłkarze, którzy wygrali Mistrzostwa Świata 2011, a potem Igrzyska w Londynie 2012! Malijczycy przez większość czasu w tym turnieju wyglądali jak zespół drugiego sortu, silny fizycznie i walczący, ale nic ponadto. Meksykanie muszą, a wiadomo, że jak nóż na gardle, to faworyci zwykle grają najlepiej. Typ w m oim odczuci u bardzo be zpieczny, bo obejmujący wynik do p oł owy lub na koniec meczu.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;w:UseFELayout/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom