>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

N 25,4K

najtmar

Użytkownik
Tak trochę narzekając, to przykro się patrzyło na Barnevelda, mam do niego duży sentyment gdy oglądałem darta jeszcze gdy nie było polskiego Eurosportu na kablówce tylko angielskojęzyczny pod koniec lat dziewięćdziesiątych. Rzucał dziś taki zrezygnowany... przykre.

A co do typów, to teraz gram i je podaje , bo czuję, że mogą trochę kursy spaść do jutra.

Mike De Decker - David Munyua

Kenijczyk sprawił sensację wygrywając afrykańskie kwalifikacje do MŚ.
Jeszcze dwa tygodnie temu jego występ stał pod znakiem zapytania, ponieważ zbierał środki na podróż do Londynu i różne wydatki z tym związane. Oferował miejsca do wynajęcia na koszulce itp. , jak widać, na szczęście udało mu się uzbierać środki. Ten trzydziestolatek, pierwszy raz zobaczył darta w pubie jakieś trzy lata temu i od tamtej pory zaczął regularnie grać. Wiadomo, że do tej pory występował tylko w Afryce i w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy zagrał 44 spotkania ze średnią 75.05 i 26.79% na checkoucie.
Jeżeli Belg nie będzie miał „udaru" to tu będzie szybkie 3:0, ale kursy są tak małe...nie do gry.
Ja skupię się na maxach. David w tych 44 spotkaniach rzucił tylko 21 razy t20, co daje ~0.48 maxa na mecz.
Uważam, że będzie rozemocjonowany całą tą otoczką, podróżą i widowiskiem, że może mieć problemy z koncentracją.
Belg mimo krótkiego meczu te 3-4 maxy powinien rzucić, a Munyua wątpię aby rzucił dwa.

Handicap 180 Mike De Decker -2.5@2 Betclic
Gracza z czarnego lądu powinna zjeść trema, dlatego zagram do tripla
David Munyua liczba 180 poniżej 1.5@ 1.38 Betclic
Oraz lekko: David Munyua liczba 180 poniżej 0.5@3 Superbet

Edit: Pomyliłem się i nie doceniłem Kenijczyka. Belg gra tragicznie a David dobrze, jak na swoje możliwości

Krzysztof Ratajski - Alexis Toylo

Aby grać przeciwko Alexisowi, trzeba mieć stalowe nerwy. Zawodnik z Filipin jest chyba najwolniej rzucającym zawodnikiem jakiego znam. Do swojego serii podchodzi powoli, potem oddaje kilka ruchów bez lotki, potem z lotką, a dopiero po tym rzuca.Szykuje się ciężkie oglądanie, bo ja osobiście nienawidzę wolno rzucających graczy, a Toylo jest baaaaardzo wolno rzucający. Ale do meritum. Panowie spotykali się blisko rok temu w 1/32 finału MŚ, czyli rundę dalej niż dziś. Wtedy wygrał Polak 3:1 ale Alexis zaprezentował się dobrze, mając wyższą średnią od Rataja (96.39 do 95.32), rzucając 5 maksów i zaliczając większy zamek (160).
Alexis potrafi zamykać 100+ co niejednokrotnie pokazywał i jeśli chce coś więcej w tym meczu to musi wykorzystywać okazje, dlatego:

Alexis Toylo suma checkoutów 100+ powyżej 0.5@ 2.20 Betclic

Rataj nie jest zawodnikiem, który bryluje na wysokich zamkach, lubi sobie przygotować tarczę więc gram w kierunku Alexisa.
Najwyższy checkout - Alexis Toylo@ 3.40 STS

Edit: Rataj złowił Big Fish czym definitywnie zamknął temat najwyższego c/o.

Ostatnia edycja:
vsky 182,9K

vsky

Użytkownik
Tricole - Sakai
Tricole wygra, @1.50
mecz dwóch amatorów niegodnych MŚ
superbet

Trochę mi się odechciało po tej żenadzie, którą zaprezentował wczoraj Campbell, ale lecimy dalej, bo na razie skuteczność 5/7.
Tricole to solidny, już całkiem doświadczony darter, pokonywał w tym roku Buntinga, Wattimenę i wielu innych z PDC, a Japończyk to taki typowy niewiadomy świeżak, być może przygotowany na MŚ, ale jednak wierzę tutaj w solidność Francuza. Wystarczy na razie tych niespodzianek.

Ostatnia edycja:
kriksus 16,1K

kriksus

Użytkownik
No dobra ale tego już nie wytłumaczycie. Daryl Gurney, postać znana... mierzy się UWAGA z kobietą i UWAGA on jest underdogiem po kursie 2,1-2,15. Większość śledzących temat wie co ten gość potrafi rozdać a kto oglądał kobiece mistrzostwa też wie, że czasami aż oczy krwawiły. Podobno pokonała Littlera gdzieś tam, pewnie w mało znaczącym konkursie, no ale te kursy to jest jakieś nieporozumienie.

jozzy22 1,1M

jozzy22

Użytkownik
No dobra ale tego już nie wytłumaczycie. Daryl Gurney, postać znana... mierzy się UWAGA z kobietą i UWAGA on jest underdogiem po kursie 2,1-2,15. Większość śledzących temat wie co ten gość potrafi rozdać a kto oglądał kobiece mistrzostwa też wie, że czasami aż oczy krwawiły. Podobno pokonała Littlera gdzieś tam, pewnie w mało znaczącym konkursie, no ale te kursy to jest jakieś nieporozumienie.
Jeśli może wygrać zawodnik z Kenii to i kobieta też może sprawić niespodziankę bo dlaczego nie?!

N 25,4K

najtmar

Użytkownik
Ona czyli Beau Greaves, to nie jest przypadkowa kobieta. W tym roku jej średnia to 90.57 a a na checkoucie prawie 39%, rzuca też dużo maksów. Grała w tym roku w zaciętych pojedynkach z Van Gervenem czy Littlerem. Kursy tu są prawidłowo wystawione 😉

Ostatnia edycja:
vsky 182,9K

vsky

Użytkownik
Sporo niespodzianek, wczoraj i dzisiaj jakieś śmieszne wyniki. Pomijam fakt, że underdogi wygrywają, ale to są żenująco słabe mecze na poziomie avg 80. Na razie ten turniej jest bardzo słaby pod względem poziomu. Chyba trzeba poczekać na grubsze bety do dalszych faz, gdy zaczną się mecze poważnych zawodników, a nie ludzi, którzy ośmieszają ten sport.

lebron2134 6,3K

lebron2134

Użytkownik
Chisnall win i więcej maksow 1.57/ 22 bet
Trochę ryzyko grać chisnalla bo albo zagra na średniej około 100 albo coś na poziomie De Deckera 😅. Ale spróbuję. Jak wylosuje się ta lepsza wersja to bet wchodzi bez problemu. Chizzy wiadomo jeśli chodzi o maksy to czołowka Światowa. Fallon słaby sezon, nie ta forma co powiedzmy te 2 lata temu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1074
S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
A ja gram Sherlock toylo i tatsunami. Sezon na kryminalistów w ostatnim turnieju roku istnieje od zawsze. Nie wierzę że nikt z nich nie odda

brodaty-zolw 118,4K

brodaty-zolw

Forum VIP
Piękne mistrzostwa pod względem niespodzianek, granie seta dla Underdoga dałoby mnóstwo ale to mnóstwo pieniędzy. Pod względem bukmacherskim u mnie raczej kolanka i to dość duża, ale czekam na wytoczenie dział. Dziś zjebalem niesamowicie grając De Deker win i więcej maxow zamiast więcej maxow z 1.15 na 1.2, ale to błąd młodego, więc tylko do siebie mam pretensje.

dla tych, którzy chcieliby sprawdzić statystyki poza flashem (średnie i wyniki) to starczy wpisać w Google:

imię i nazwisko mastercaller i pokazuje avg i wyniki z turniejów notowanych - tak to nazwijmy.

jak znajdę staty sezonowe z maxow i co to podeśle

BanksyGA 278,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Piękne mistrzostwa pod względem niespodzianek, granie seta dla Underdoga dałoby mnóstwo ale to mnóstwo pieniędzy. Pod względem bukmacherskim u mnie raczej kolanka i to dość duża, ale czekam na wytoczenie dział. Dziś zjebalem niesamowicie grając De Deker win i więcej maxow zamiast więcej maxow z 1.15 na 1.2, ale to błąd młodego, więc tylko do siebie mam pretensje.

dla tych, którzy chcieliby sprawdzić statystyki poza flashem (średnie i wyniki) to starczy wpisać w Google:

imię i nazwisko mastercaller i pokazuje avg i wyniki z turniejów notowanych - tak to nazwijmy.

jak znajdę staty sezonowe z maxow i co to podeśle
Dartsorakel pokazuje więcej meczów i zdecydowanie bardziej rozbudowane statystyki

Do góry Bottom