>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

vsky 173K

vsky

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Cullen - Brooks
Cullen wygra, @2.30, betclic
Łatwe 3:0, różnica klas, Brooks ledwo wygrał 2 legi

Trochę nie rozumiem tych kursów. Cullen to już znana firma w świecie darta, doświadczony i obyty w wielkich turniejach mimo dość młodego wieku, a jego rywal to świeżak. Ok, być może aktualnie Joe formą nie zachwyca, ale już z Brooksem wygrywał, a duża scena też zrobi swoje. Moim zdaniem kursy powinny być odwrotne, więc chętnie próbuję win Cullena.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6915
brodaty-zolw 114,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Cullen - Brooks

Trochę nie rozumiem tych kursów. Cullen to już znana firma w świecie darta, doświadczony i obyty w wielkich turniejach mimo dość młodego wieku, a jego rywal to świeżak. Ok, być może aktualnie Joe formą nie zachwyca, ale już z Brooksem wygrywał, a duża scena też zrobi swoje. Moim zdaniem kursy powinny być odwrotne, więc chętnie próbuję win Cullena.
wystarczy przeanalizować formę z ostatnich miesięcy. Typu nie neguje, ale zdziwienie jest dziwne.

N 240,2K

nemsik

Użytkownik
Panowie potrzebuje porady !

Bunting - Białecki zamyka mi maxizyska

Mam postawione over 3,5 lega w 1 secie kurs na to jest 1,48 a na under na betcliku jest 2,3

Kontrowac to jakoś ? czy czekac ?

vsky 173K

vsky

Użytkownik
wystarczy przeanalizować formę z ostatnich miesięcy. Typu nie neguje, ale zdziwienie jest dziwne.
Napisałem o formie przecież, misiu, a prawda jest taka, że można nawet rzucać raz na rok albo być bez formy (przykład Taty z dzisiaj, Crossa lub wielu innych), a gdy przychodzi jeden mecz na MŚ, to wszystko nie ma znaczenia. Dlatego, niezależnie od wyniku, ten kurs na Cullena to value.
Post automatycznie złączony:

Panowie potrzebuje porady !

Bunting - Białecki zamyka mi maxizyska

Mam postawione over 3,5 lega w 1 secie kurs na to jest 1,48 a na under na betcliku jest 2,3

Kontrowac to jakoś ? czy czekac ?
Raczej czekaj, bo 4 legi zdarzają się bardzo często. Nie ufam Białeckiemu, ale po co to dotykać.

piotrex007 367,9K

piotrex007

Użytkownik
Cullen - Brooks

Zgadzam się w 100%! Sam miałem pisać, że dla mnie jest value na Cullena, ale uprzedziłeś 😉. Wiadomo, że z formą nie do końca ok, ale tak jak wspomniałeś - Mistrzostwa Świata rozgrywane w formie setów, cała otoczka, potrafią zdziałać cuda. Pamiętam zeszłoroczny turniej, gdzie również na Cullena w meczu z Nijmanem był kosmiczny kurs powyżej 3 i też niby forma była słaba, ale jednak mecz Cullen wygrał wtedy pewnie 3:0. Podobnie może być dziś. Brooks utalentowany, ale dotychczas w Ally Pally występy bez większej historii. Poza oczywiście meczem przed laty, gdy w decydującym legu meczu pierwszej rundy odpadł z Borlandem, który totalnie z d*py wyczarował nagle 9-dartera 😂 Dla mnie kurs warty ryzyka, Cullen w ostatnich latach regularnie te pierwsze mecze wygrywał i ja mu zaufam!

Culllen - Brooks
Typ: Cullen wygra
Kurs: 2,27 w Stake

Delikatnie też próbuję dokładny wynik 🤔

Typ: Cullen wygra 3:2
Kurs: 5,40 w Stake

Tak czułem, że będzie albo szybkie 3:0 albo długi mecz, niestety poszło w tę pierwszą stronę 🤔 choć i tak główny typ wszedł, co najważniejsze 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2796
P 10,1K

pablocuoco8

Użytkownik
Chciałem zagrać w meczu Cullena i Brooksa w fuksiarzu obaj checkout 120+ ale niestety nie wystawili na ten mecz tego zakładu.

Ogólnie w dalszych fazach turnieju będzie brakowało tych zakładów na "obaj zawodnicy" więc sugeruje teraz szukać perełek.

Pod lepsze oglądanie za końcówkę z konta.

Checkout 170 w meczu. niestety nie tym razem

A dzisiaj jeszcze siadło to:

Ogólnie polecam grać pojedynczo wysokie kursy w singlach bo nauczony doświadczeniem z roku na rok coraz większe jaja :)

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +227
vsky 173K

vsky

Użytkownik
Van den Bergh - Beveridge
Van den Bergh wygra, @1.90, betclic

Podobna sytuacja jak z Cullenem. VdB to od lat czołówka PDC, co prawda ma wahania i dużo zależy od jego głowy, ale no szanujmy się - kim niby jest Beveridge, że miałby być tutaj faworytem? Nawet w najgorszej formie Belg powinien się spiąć na MŚ i wygrać ten mecz, bo inaczej to będzie kompromitacja. Znowu trochę mnie zaskoczyły kursy, więc tym bardziej warto spróbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +81
A 16K

andon

Użytkownik
Stephen Bunting Suma checkoutów 100+
Powyżej 0,5 @1,5
Betclic

Konkurencja daje kursy w przedziale 1,3-1,35. Wszyscy racji mieć nie mogą.

Stephen Bunting Suma checkoutów 100+
Powyżej 1,5 @3,2
Betclic
Wydaje się, że analogicznie jest z linią 1,5. Znalazłem taki sam zakład tylko w jednym buku po 2,5.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +236
dobi 280K

dobi

Znawca - Premier League
Van den Bergh - Beveridge
Van den Bergh wygra, @1.90, betclic

Podobna sytuacja jak z Cullenem. VdB to od lat czołówka PDC, co prawda ma wahania i dużo zależy od jego głowy, ale no szanujmy się - kim niby jest Beveridge, że miałby być tutaj faworytem? Nawet w najgorszej formie Belg powinien się spiąć na MŚ i wygrać ten mecz, bo inaczej to będzie kompromitacja. Znowu trochę mnie zaskoczyły kursy, więc tym bardziej warto spróbować.
Niestety Belg absolutnie tragiczny, nic nie rzuca.

brodaty-zolw 114,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jednak się skompromitował + chyba rzucał z jakąś kontuzją. No cóż, na razie 4/5 skutecznych betów i jedziemy dalej.
co do Dimy to ostatnio gdzieś czytałem, że jego ostatnie dziecko nie jest dzieckiem jego tylko jego brata, więc żona go ładnie porobiła. Po takich momentach raczej ciężko naprawić głowę.

Uchylam głowę za tego Cullena i szkoda, że się nie posłuchałem, bo wyrzucił mi sporo kuponów xD

ogólnie bety dobre, pomysły jeszcze lepsze ale tragiczna selekcja i póki co minus.

M 13,2K

marcin9182

Użytkownik
Wczoraj mnie poniosło z underem na Kumara.

taktyki jednak nie zmieniam i gram dubla
Lukeman u2,5 180 @2.02
Whitlock u3,5 180 @1,58

admiralbet

obaj w słabej dyspozycji, wygląda że najlepsze czasy mają już za sobą.
Wydaje mi się że można spróbować jeszcze u3,5 180 w meczu Dolana z Dudeneyem po ładnym kursie @2.74

N 18,7K

najtmar

Użytkownik
Connor Scutt - Simon Whitlock
Zwycięzca meczu Simon Whitlock @3.40
Betclic

Po perturbacjach ze zdrowiem, były wicemistrz świata wrócił po wygraniu ANZ Premier League.
Jak sam wspomina w wywiadzie, rok z dala od rankingu PDC dobrze mu zrobił, odbudował się i pierwszy raz tak naprawdę nie odczuwał i nie odczuwa presji. To będzie prawdopodobnie ostatni wielki turniej „czarodzieja” (chyba, że osiągnie na tych mistrzostwach jakiś kosmiczny wynik), gdyż nie ma już najzwyczajniej zdrowia do rywalizacji wiele dni z rzędu, od rana, a taka jest jest prowadzona w Q-School aby zdobyć kartę.
Przez ostatni rok skupił się na mniejszych turniejach z serii MODUS i innych alternatywnych cyklach do PDC, za to mniej wymagających dla jego samego. Jak wspomina, „poza PDC też jest mnóstwo możliwości”.
Przez ten rok rozegrał 50 pojedynków uzyskując średnią 86.34.
Czemu miałby być gorszy od swojego młodszego rodaka Johnego Tata (którego swoją drogą pokonał 22 listopada tego roku w półfinale ANZ Premier League, wynikiem 8 do 3), który pokonał wczoraj faworyzowanego Anglika? Connor Scutt jest do trzaśnięcia, tym bardziej grając bez wielkich oczekiwań i presji, mając wielki bagaż doświadczeń z najwyższej, darterskiej półki. Żal mi nie zagrać po takim kursie.

The Wizard słynął z tego, że lubił kończyć i dosyć często w porównaniu do innych darterów, ustawiał na zamknięcie bullseye, a co najlepsze sprawnie mu to wychodziło.
Wydaję mi się, że nie będzie to krótki mecz i mam nadzieję, że swoich starych przyzwyczajeń nie zmienił, więc dla funu i lepszego oglądania zagram lekko:

Simon Whitlock Liczba checkoutów z bullseye powyżej 0.5@ 3.50 Superbet

I za drobne:
Simon Whitlock Liczba checkoutów z bullseye powyżej 1.5@ 21 Superbet

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom