>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

N 23,7K

najtmar

Użytkownik
Tak trochę narzekając, to przykro się patrzyło na Barnevelda, mam do niego duży sentyment gdy oglądałem darta jeszcze gdy nie było polskiego Eurosportu na kablówce tylko angielskojęzyczny pod koniec lat dziewięćdziesiątych. Rzucał dziś taki zrezygnowany... przykre.

A co do typów, to teraz gram i je podaje , bo czuję, że mogą trochę kursy spaść do jutra.

Mike De Decker - David Munyua

Kenijczyk sprawił sensację wygrywając afrykańskie kwalifikacje do MŚ.
Jeszcze dwa tygodnie temu jego występ stał pod znakiem zapytania, ponieważ zbierał środki na podróż do Londynu i różne wydatki z tym związane. Oferował miejsca do wynajęcia na koszulce itp. , jak widać, na szczęście udało mu się uzbierać środki. Ten trzydziestolatek, pierwszy raz zobaczył darta w pubie jakieś trzy lata temu i od tamtej pory zaczął regularnie grać. Wiadomo, że do tej pory występował tylko w Afryce i w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy zagrał 44 spotkania ze średnią 75.05 i 26.79% na checkoucie.
Jeżeli Belg nie będzie miał „udaru" to tu będzie szybkie 3:0, ale kursy są tak małe...nie do gry.
Ja skupię się na maxach. David w tych 44 spotkaniach rzucił tylko 21 razy t20, co daje ~0.48 maxa na mecz.
Uważam, że będzie rozemocjonowany całą tą otoczką, podróżą i widowiskiem, że może mieć problemy z koncentracją.
Belg mimo krótkiego meczu te 3-4 maxy powinien rzucić, a Munyua wątpię aby rzucił dwa.

Handicap 180 Mike De Decker -2.5@2 Betclic
Gracza z czarnego lądu powinna zjeść trema, dlatego zagram do tripla
David Munyua liczba 180 poniżej 1.5@ 1.38 Betclic
Oraz lekko: David Munyua liczba 180 poniżej 0.5@3 Superbet

Krzysztof Ratajski - Alexis Toylo

Aby grać przeciwko Alexisowi, trzeba mieć stalowe nerwy. Zawodnik z Filipin jest chyba najwolniej rzucającym zawodnikiem jakiego znam. Do swojego serii podchodzi powoli, potem oddaje kilka ruchów bez lotki, potem z lotką, a dopiero po tym rzuca.Szykuje się ciężkie oglądanie, bo ja osobiście nienawidzę wolno rzucających graczy, a Toylo jest baaaaardzo wolno rzucający. Ale do meritum. Panowie spotykali się blisko rok temu w 1/32 finału MŚ, czyli rundę dalej niż dziś. Wtedy wygrał Polak 3:1 ale Alexis zaprezentował się dobrze, mając wyższą średnią od Rataja (96.39 do 95.32), rzucając 5 maksów i zaliczając większy zamek (160).
Alexis potrafi zamykać 100+ co niejednokrotnie pokazywał i jeśli chce coś więcej w tym meczu to musi wykorzystywać okazje, dlatego:

Alexis Toylo suma checkoutów 100+ powyżej 0.5@ 2.20 Betclic

Rataj nie jest zawodnikiem, który bryluje na wysokich zamkach, lubi sobie przygotować tarczę więc gram w kierunku Alexisa.
Najwyższy checkout - Alexis Toylo@ 3.40 STS

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom