Arabia Saudyjska - Urugwaj
Urugwaj over 22.5 bramek @ 1.65
Urugwaj over 24.5 bramek @ 2.50
Betters
Szedł bym dzisiaj w stronę Urugwaju, co prawda ta drużyna to żadna porządna marka, ale grają przecież z Arabią Saudyjską, której moim zdaniem wyszedł jeden mecz z Polską i stąd są traktowani o wiele poważniej od Urugwaju, ale żeby zaraz dawać na nich kursy w okolicach 1.03? Jak dla mnie warto skorzystać, chociaż handicapów nie ruszam, to za to gram na overy Urugwaju. Najniższa linia w
Betters 22.5 najwyższa 24.5 i myślę, że warto uderzyć w obie. Urugwaj nie miał za dużych szans z żadną drużyną na tych mistrzostwach, ale bramki trafiać potrafił, 25 z Wyspami Zielonego Przylądka (których uważam, za sporo lepszą drużynę od Arabii), 24 z Brazylią, 12 ze Szwecją, 30 z Koreą Południową i 24 z
Chile, a więc jak widać wysokie wyniki i to z lepszymi drużynami na tych mistrzostwach. Dodatkowo to tylko Puchar Prezydenta, gdzie w końcu padają wysokie wyniki, bo waga spotkań już nie za duża.
Szwecja - Portugalia
Portugalia over 27.5 bramek @ 1.65
Portugalia over 29.5 bramek @ 2.44
Betters
Szwecja może i da pograć sporo swoim największym gwiazdom, żeby nie wybijać ich z rytmu meczowego, ale na pewno nie będzie to ta sama
Szwecja, którą oglądaliśmy do tej pory, bo trzeba sobie to otwarcie powiedzieć, nie musi taka być. Mają pewne wyjście z grupy, nawet zapewnione pierwsze miejsce, więc w tym meczu zabijać się na pewno nie będą, wszystko zależy tak naprawdę od Portugalii, która zmotywowana będzie na pewno, bo wygrana da im ćwierćfinał, ale jak poradzą sobie z grającą na luzie Szwecją to na razie zagadka, jednak jak dla mnie i tak warto iść w bramki.
Szwecja do tej pory w dwóch meczach przycisnęła mocno z defensywą, tracąc 18 bramek z Brazylią i 12 bramek z Urugwajem, jednak w pozostałych spotkaniach było to już 27 bramek z Wyspami Zielonego Przylądka, 28 z Węgrami i 30 z Islandią. W ostatnich latach
Portugalia była niewygodnym rywalem dla Szwecji, w 2020 roku na ME Portugalczycy przejechali się po nich 35:25, a rok później na Igrzyskach Olimpijskich co prawda
Szwecja wygrała, ale też po bardzo zaciętym spotkaniu 29:28, większość meczu przegrywając. Niby te linie bramkowe na Portugalię wysokie, ale moim zdaniem warto iść w tą stronę.