tzn pisalem to z perspektywy 2-0 i ze mieli dwa sety na +2 czyli +4.Mogli przegrać,ale musieli wyjść dziś na +2 bodajże. Po dwóch setach wygranych na +4, już było wiadomo że układu nie będzie, bo nie mogli z tego wyjść na + przegrywając mecz
tzn pisalem to z perspektywy 2-0 i ze mieli dwa sety na +2 czyli +4.Mogli przegrać,ale musieli wyjść dziś na +2 bodajże. Po dwóch setach wygranych na +4, już było wiadomo że układu nie będzie, bo nie mogli z tego wyjść na + przegrywając mecz
A to, to taktzn pisalem to z perspektywy 2-0 i ze mieli dwa sety na +2 czyli +4.
nie było takich sensacji bo mistrzostwa były co 4 lata i każdemu zależało jak są co 2 lata to sporo zespołów ma wyrąbane i słusznieWie ktoś czemu w Czechach nie gra Vasina? Pierwszy set dla Czechów ale po dużych kłopotach.. może im się uda wygrać jeszcze dwa i Brazylia do domu.
Turniej sensacji, nie pamiętam od kilkunastu lat takich sensacji w dużych imprezach siatkarskich.
Na samych Czechów może i zero value, ale za to na 3:0 już nie.
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata mężczyzn
Spotkanie: Czechy - Chiny
Typ: 3:0
Kurs: 2,85
Bukmacher: Betclic
Analiza: Po niespodziewanej (chociaż po informacji o śmierci matki Bernando Rezende można było się spodziewać, że nastroje w drużynie siądą) porażce Brazylii z Serbami, Czechy stoją przed wielką szansą na awans do fazy pucharowej i wyeliminowanie wielkiej Brazylii już na etapie fazy grupowej. Chiny po przegraniu dwóch spotkań, nie walczą absolutnie o nic. Ogromna motywacja więc jest po stronie naszych sąsiadów. Oglądałem oba spotkania Chin, i o ile w pierwszym meczu z Brazylią pokazali się z dobrej strony, to w drugim spotkaniu całkowicie uszło z nich powietrze i przegrali 0:3 z Serbami. Czesi wyjdą zmotywowani, wiedzą że tylko wynik 3:0 daje im awans dalej, więc zaryzykuję i zagram tenże wynik.
Nie pisz takich rzeczy bo za chwilę eksperci cie zjedząA taką autostradę miała mieć Brazylia.![]()
Trzeba uważać na Bułgarię, wydaje mi się że oni jak dojadą psychicznie to mogą być w finale. A z drugiej strony drabinki to półfinał Polska Włochy raczej pewny ( no chyba że odpadną z Argentyną)No coz tak sie ulozyla drabinka ze Brazylia tylko sobie zawdziecza ze jedzie do domu. Widac potraktowali swoje mecze rzeczywiscie treningowo.
Obecnie wszystko wskazuje ze polfinaly to będą Serbia - Usa oraz Włochy - Polska. A jak bedzie rzeczywiacie przekonamy sie w przyszłym tygodniu, czy ktoras z pozostałych ekip sprawi kolejne sensacje.
Z Brazylią nie wydarzyło się coś takiego, że poprzedniej nocy zmarła mama/żona Rezende i drużyna tego nie dźwignęła? Ja wiem, że to brzmi abstrakcyjnie, samego meczu z Serbami nie widziałem, jedynie coś takiego słyszałem.No coz tak sie ulozyla drabinka ze Brazylia tylko sobie zawdziecza ze jedzie do domu. Widac potraktowali swoje mecze rzeczywiscie treningowo.
Obecnie wszystko wskazuje ze polfinaly to będą Serbia - Usa oraz Włochy - Polska. A jak bedzie rzeczywiacie przekonamy sie w przyszłym tygodniu, czy ktoras z pozostałych ekip sprawi kolejne sensacje.
To win a losowania, w jednej grupie trzy mocne europejskie druzyny Niemcy Slowenia Bulgaria a w grupie A trzy muslimy I gospodarzy. Przegrywasz jeden mecz I do domu w praktycenie było takich sensacji bo mistrzostwa były co 4 lata i każdemu zależało jak są co 2 lata to sporo zespołów ma wyrąbane i słusznie![]()
sporo koronek to Chinolom musieli dać że się 3-0 podłożyliTo czesi polyly wiecej koronek na stol?