>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

K 32,5K

kretmmz

Użytkownik
No i Tunezja w ostatnich bezpośrednich w zasadzie cały czas wygrywała, wyjątek ostatni ich mecz o awans na igrzyska.

Ciekawie się dzieje na tym turnieju 👻 Brazylia z rana 0-3 z niby słabiutką Serbią hehe 🙃 Teraz przy zwycięstwie Czechów z Chinami Brazylia będzie poza mistrzostwami 🫣
Ciekawa sytuacja w grupie z Francją, Argentyną i Finlandią 🙉 Każda wygrana Argentyny wyrzuca Francję poza MŚ, wygrana Francji za 3pkt. wyrzuca Argentynę, a wygrana 3-2 Francji wyrzucą Finlandię 🙈. Może układ w ostatnim meczu? 🙊 Kursy w granicach 5,0 🤷

... jeszcze małe punkty decydują, jak napisał zibi16 w międzyczasie, myślałem że bezpośredni mecz między zainteresowanym drużynami
Policzyłem małe punkty i póki co Argentyna +9, a Finlandia +10. Także Argentyna przegrywając 3-2 musiałaby być na +1 pkt. Także tym bardziej mecz zapowiada się na długi i obdarzony w punkty

pinio1111 387,6K

pinio1111

Użytkownik
Po co snuć teorie spiskowe na 3-2 Kuba pokazała wczoraj jak one się kończą przegrywając z 2 składem USA i odpadając zasłużenie z turnieju !!!
A to tu się z tobą nie zgodzę, bo USA miało awans zapewniony nawet przy porażce 0:3, więc oni układać się nie musieli.
Tu jest zupełnie inna sytuacja, bo obie drużyny są pod kreską i przy wyniku innym niż 3:2 dla Francji, każdy inny wynik eliminuje przegrywającego. Znając Francję to pewnie znów się ślizną dalej i kto wie czy nie przy pomocy układu z Argentyną?

B 40,2K

bunio

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
patrzac na logike, a raczej jej brak na tym turnieju to nie zdziwi mnie nawet sytuacja w ktorej Czesi z 2-0 przegraja 3-2 po tym jak przegraja trzecia partie ..., a kurs dokladnie zero value w strone Czech

pinio1111 387,6K

pinio1111

Użytkownik
Chiny +1,5seta 2,15
Chiny 3,35 z superprzewagą

Odnośnie rozmowy powyżej, to moim zdaniem nawet bez sytuacji gdzie Czesi muszą wygrać 3:0, tutaj kursy powinny być 50/50.
Owszem dotychczasowe wyniki mówią co innego, jednak potencjał zespołów jest na podobnym poziomie i te 3,35 na Chiny to duże value.
Z Czechów przy stracie jednej partii, może zejść powietrze i sądzę że to może być już po pierwszym secie. Chińczycy grają solidnie i pokazali to w meczu z Brazką. Z Serbią z kolei zagrali totalny piach i nic tam nie funkcjonowało. Czesi przeciwnie, dobry mecz z Serbią i straszna lipa z Brazką.
Z pewnością, przy obecnych kursach, jest spore value w graniu na Chiny.

Ostatnia edycja:
K 32,5K

kretmmz

Użytkownik
Wg mnie grają dwie równe drużyny, także 1 set 50/50. A nie zdziwi mnie jak Czesi przegrają pierwszego seta, podłamią się i wtedy dostaną też drugiego. Na takim superbecie wtedy już będzie sprawa załatwiona. Wg mnie grają dwie równe drużyny

kosiorx 34,1K

kosiorx

Użytkownik
patrzac na logike, a raczej jej brak na tym turnieju to nie zdziwi mnie nawet sytuacja w ktorej Czesi z 2-0 przegraja 3-2 po tym jak przegraja trzecia partie ..., a kurs dokladnie zero value w strone Czech
Na samych Czechów może i zero value, ale za to na 3:0 już nie.

Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata mężczyzn
Spotkanie: Czechy - Chiny
Typ: 3:0
Kurs: 2,85
Bukmacher: Betclic

Analiza: Po niespodziewanej (chociaż po informacji o śmierci matki Bernando Rezende można było się spodziewać, że nastroje w drużynie siądą) porażce Brazylii z Serbami, Czechy stoją przed wielką szansą na awans do fazy pucharowej i wyeliminowanie wielkiej Brazylii już na etapie fazy grupowej. Chiny po przegraniu dwóch spotkań, nie walczą absolutnie o nic. Ogromna motywacja więc jest po stronie naszych sąsiadów. Oglądałem oba spotkania Chin, i o ile w pierwszym meczu z Brazylią pokazali się z dobrej strony, to w drugim spotkaniu całkowicie uszło z nich powietrze i przegrali 0:3 z Serbami. Czesi wyjdą zmotywowani, wiedzą że tylko wynik 3:0 daje im awans dalej, więc zaryzykuję i zagram tenże wynik.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +925
B 40,2K

bunio

Użytkownik
chyba każdy zapomniał, że to przy wygranej Brazki, albo jakichś tam setów dla niej Czesi mieliby z tego co mi się wydaje łatwiejsze zadanie, zeby awansowac , ale to nic... kazdy ma prawo do swojego zdania, byle nie kablowac pamietajcie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +807
pinio1111 387,6K

pinio1111

Użytkownik
No i Iran jeśli przegra z Filipinami😁
Choć ja tu pograłem under 139,5pkt bo kurs fajny, a gospodarze już swoje ugrali

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
A to tu się z tobą nie zgodzę, bo USA miało awans zapewniony nawet przy porażce 0:3, więc oni układać się nie musieli.
Tu jest zupełnie inna sytuacja, bo obie drużyny są pod kreską i przy wyniku innym niż 3:2 dla Francji, każdy inny wynik eliminuje przegrywającego. Znając Francję to pewnie znów się ślizną dalej i kto wie czy nie przy pomocy układu z Argentyną?
arg przy porazce 2-3 odpada gorsze ratio pktowe. wiec nie moga sie dogadywac

Do góry Bottom