>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Wie ktoś czemu w Czechach nie gra Vasina? Pierwszy set dla Czechów ale po dużych kłopotach.. może im się uda wygrać jeszcze dwa i Brazylia do domu.
Turniej sensacji, nie pamiętam od kilkunastu lat takich sensacji w dużych imprezach siatkarskich.

S 3,7K

saek

Użytkownik
Wie ktoś czemu w Czechach nie gra Vasina? Pierwszy set dla Czechów ale po dużych kłopotach.. może im się uda wygrać jeszcze dwa i Brazylia do domu.
Turniej sensacji, nie pamiętam od kilkunastu lat takich sensacji w dużych imprezach siatkarskich.
nie było takich sensacji bo mistrzostwa były co 4 lata i każdemu zależało jak są co 2 lata to sporo zespołów ma wyrąbane i słusznie :)

kosiorx 34,1K

kosiorx

Użytkownik
Na samych Czechów może i zero value, ale za to na 3:0 już nie.

Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata mężczyzn
Spotkanie: Czechy - Chiny
Typ: 3:0
Kurs: 2,85
Bukmacher: Betclic

Analiza: Po niespodziewanej (chociaż po informacji o śmierci matki Bernando Rezende można było się spodziewać, że nastroje w drużynie siądą) porażce Brazylii z Serbami, Czechy stoją przed wielką szansą na awans do fazy pucharowej i wyeliminowanie wielkiej Brazylii już na etapie fazy grupowej. Chiny po przegraniu dwóch spotkań, nie walczą absolutnie o nic. Ogromna motywacja więc jest po stronie naszych sąsiadów. Oglądałem oba spotkania Chin, i o ile w pierwszym meczu z Brazylią pokazali się z dobrej strony, to w drugim spotkaniu całkowicie uszło z nich powietrze i przegrali 0:3 z Serbami. Czesi wyjdą zmotywowani, wiedzą że tylko wynik 3:0 daje im awans dalej, więc zaryzykuję i zagram tenże wynik.

Otrzymane punkty reputacji: +2369
wawo 53,1K

wawo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
No coz tak sie ulozyla drabinka ze Brazylia tylko sobie zawdziecza ze jedzie do domu. Widac potraktowali swoje mecze rzeczywiscie treningowo.
Obecnie wszystko wskazuje ze polfinaly to będą Serbia - Usa oraz Włochy - Polska. A jak bedzie rzeczywiacie przekonamy sie w przyszłym tygodniu, czy ktoras z pozostałych ekip sprawi kolejne sensacje.

Otrzymane punkty reputacji: +181
B 145,8K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Czekajcie jak to było...
"Serbia natomiast będzie się tylko cofać"
"To szczątki dawnej reprezentacji"
I Niemcy wygrają grupę i nawet mistrzostwo świata.
😜
A potem nawet tych kuponów na Niemcy nie chcę pokazać mitoman.

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
No coz tak sie ulozyla drabinka ze Brazylia tylko sobie zawdziecza ze jedzie do domu. Widac potraktowali swoje mecze rzeczywiscie treningowo.
Obecnie wszystko wskazuje ze polfinaly to będą Serbia - Usa oraz Włochy - Polska. A jak bedzie rzeczywiacie przekonamy sie w przyszłym tygodniu, czy ktoras z pozostałych ekip sprawi kolejne sensacje.
Trzeba uważać na Bułgarię, wydaje mi się że oni jak dojadą psychicznie to mogą być w finale. A z drugiej strony drabinki to półfinał Polska Włochy raczej pewny ( no chyba że odpadną z Argentyną)

I 88,7K

iti

Użytkownik
Z Brazylią nie wydarzyło się coś takiego, że poprzedniej nocy zmarła mama/żona Rezende i drużyna tego nie dźwignęła? Ja wiem, że to brzmi abstrakcyjnie, samego meczu z Serbami nie widziałem, jedynie coś takiego słyszałem.

P 1,3K

predictor

Użytkownik
Polska vs Kanada
3:0 1.72
under 144,5pkt. 1.90

Zagralem te linijke juz dzisiaj, bo powoli zacznie spadac. Nasi sa jak Real Madryt, na serio graja od fazy pucharowej. Przy podanej linii punktowej, wystarczy zamykac sety do 23, a przeciez to byloby mocno ponizej naszych mozliwosci i spodziewalem sie linii o dobrych piec, szesc punktow nizszej, gdyz Kanada nie ma pol argumentu, a kwestia dlugosci gier, bedzie bezposrednio odpowiadac ilosci odpoczynku na prawdziwe granie, teraz to jeszcze taka przebiezka.

ulotki223 131,1K

ulotki223

Użytkownik
nie było takich sensacji bo mistrzostwa były co 4 lata i każdemu zależało jak są co 2 lata to sporo zespołów ma wyrąbane i słusznie :)
To win a losowania, w jednej grupie trzy mocne europejskie druzyny Niemcy Slowenia Bulgaria a w grupie A trzy muslimy I gospodarzy. Przegrywasz jeden mecz I do domu w praktyce
Jak by byly grumpy 6 zespolowe I 5 meczow nie byloby takiego odsiewu

Grumpy SA stanowczo za male I losowania chore, powinno byc max 2 europejskie druzyny w grupie tak jak w pilce

A juz totalnym kuriozum SA decydujace mecze o roznych godzinach, tacy Chinczycy mogli sobie wczoraj urzadzic licytacje kto da wiecej Czesci czy Brazole

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom