>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

M 35,6K

Mietek006

Użytkownik
Ci komentarzy raczej nie byli na miejscu, bo oglądałem spotkanie Kuba - Portugalia i przez chwilę obraz zniknął, to skomentowali zaistniałą sytuację. Jarosz chyba komentował, a On to chyba nie ma takich relacji z Winiarem, żeby wymieniać informacje co wewnątrz kadry dzieje się. Coś musiało być na rzeczy, bo na bank John pograłby w dłuższym wymiarze czasu.

pinio1111 372,8K

pinio1111

Użytkownik
Czechy +7,5pkt. 1,85

Uważam, że ten mecz będzie dużo bardziej wyrównany niż wskazują to kursy.
Czesi swobodnie mogą tu powalczyć nawet o wygraną. Dzisiaj Finowie powalczyli na równi z Argentyną, Portugalia wczoraj ograła Kubę. Widać gołym okiem, że nie ma przepaści między drużynami z VNL, a tymi ze Złotej Ligi.
Serbia ledwo się utrzymała w VNL i grała bardzo słabo. Z dawnej Serbii została już tylko nazwa i Czesi tu spokojnie mogą na równi powalczyć.

G 11,9K

GórnyŚląsk1989

Użytkownik
Wczoraj wrzucałem linie underowe na faworytów, a dzisiaj pojawiły się ujemne handicapy, które się jeszcze bardziej opłacają.

Francja 1 i -21.5 punktu handicap
Włochy 1 i 23.5 punktu handicap
Obie drużyny powinny spokojnie ograć swoich przeciwników od których są lepsi od dwie, trzy klasy.

djkruko 150,8K

djkruko

Użytkownik
Wczoraj wrzucałem linie underowe na faworytów, a dzisiaj pojawiły się ujemne handicapy, które się jeszcze bardziej opłacają.

Francja 1 i -21.5 punktu handicap
Włochy 1 i 23.5 punktu handicap
Obie drużyny powinny spokojnie ograć swoich przeciwników od których są lepsi od dwie, trzy klasy.
Pierwsze mecze, wyniki interesujące na tym mundialu, znając ich to oni zwykle Wolno wchodzą w taki turniej, bo marzy im się finał, wczoraj Libia też miała szybko przegrać, a Rumunia nie walczyć.

Do góry Bottom