Serbia vs
Chiny
Serbowie z taką grą nie mają czego szukać. W meczu z Czechami pokazali kawał wielkiego kupska. Jeśli tego nie poprawią (a mało kto w to wierzy) to szybko odpadną z turnieju.
Chiny solidne spotkanie z Brazylią, co prawda przegrany mecz 1:3 ale gra wyglądała na tle Brazylii zdecydowanie lepiej niż Serbów. W lidze Narodów
Chiny pokonały Serbię 3:0 a kursy również były wysokie.
Chiny +1,5 seta 2,45
Chiny 4,25
Chiny +11,5 1,8
Iran vs Tunezja
Tunezja +2,5 seta 1,62
Tunezja +1,5 seta 3,00
Tunezja +13,5 1,8
Iran w pierwszym mecz skompromitował się przegrywając z Egiptem 1:3. Widać, że brakuje im Amina czy Milada ale mimo wszystko...powinni wygrać.
Tunezja wygrała 3:0 z Filipinami i robi nam się ciekawie w grupie gdzie wydawało się, że Iran będzie po za zasięgiem a Oni mogą odpaść już po 2 meczu! Czy Tunezja wygra ten mecz? Ja postawię, że wygrają co najmniej 1 seta a jeśli zrobią coś więcej to tylko na plus.
Polska vs Katar
3:0
Ponownie uważam, że trochę zawyżyli handi w stronę Kataru. Z Holandią przegrali 1:3 ale nie wyglądało to aż tak źle, żeby dawać tak duże handi.
Katar +25,5 1,52
Słowenia vs Bułgaria
2:3
Obie drużyny wygrały swoje spotkania 3:0, Słowenia miała dużo łatwiejszego przeciwnika natomiast Bułgaria wygrała bardzo ważne spotkanie z Niemcami w 3 setach. Kapitalne zawody rozegrali bracia Nikolov. Tym razem pójdę w over meczowy. Słowenia nadal jest groźna ale myślę, że tego meczu nie zamkną w 3 setach a czy Bułgaria po raz kolejny odprawi faworyta? Są na to spore szanse.
powyżej 183,5 1,9
Holandia vs Rumunia
3:0
W tym meczu idę w over, który wydaje mi się, że jest spokojnie do zaksięgowania w 4 setach.
Holandia musiała namęczyć się aby pokonać Katar a Rumunia pokazała lekki pazur w spotkaniu z Biało Czerwoni.
powyżej 181,5 1,85