Ja mysle wrecz przeciwnie, racja argentyna gra piach ale np w ostatnim meczu z egiptem na wlasne zyczenie bo zrobili z bramkarza mvp rzucajac w niego caly czas.. Mysle ze jednak dzis wygraja bo sklad maja duzo lepszy.Spotkanie: Bahrajn - Argentyna
Typ: Bahrajn wygra
Kurs: 2.80
Buk: Bet365
Analiza: Dziś pod lupę biorę spotkanie Bahrajnu z Argentyną. Teoretycznie to zespół z kraju Maradony jest tutaj na papierze dużo lepszym zespołem jednak w tym turnieju widać, że forma przestrzelona i ich ofensywa gra w tym turnieju kompromitująco. Z jednej strony jest kilku tutaj ciekawych zawodników o sporym potencjale jak bracia Simonet, Pizzaro czy Fernandez ale oprócz tego ostatniego liderzy zawodzą. Skuteczności Argentyńczycy nie mają aż takiej tragicznej bo na 49 % ale oddają tych rzutów zdecydowanie mnie. Od Bahrajnu oddali aż 23 rzuty mniej w 4 spotkaniach. Do tego bramka i defensywa Albicelestes kompletnie nie funcjonuje. Już daruje sobie przypominanie blamaży ze Szwecją, Danią czy 3 bramki z Katarem w 1 połowie.
Ale bramkarz nic tutaj nie bronią. Shultz 23 % skuteczności a Garcia który też sporo tutaj broni 21 % .
Bahrajn od momentu spotkania z Egiptem zaczął prezentować dużo lepszy poziom i rzutowo w ostatnich 2 spotkaniach wyglądało to momentami imponująco. Dobrze dysponowany jest Mahfoodh który dziś powinien swoje rzucić. Jest Abdulqader, Basham czy Saad więc tych wariantów rozegrania sporo . Absolutnie stawianie Argentyny w roli faworyta nie ma w mojej opinii słuszności. Kurs jest przebity i jedyne co mnie mocno martwi to wzrost kursów w bet365 bo z doświadczenia NBA wiem, że mają oni chyba najlepszych oddsmakerów i świetnie potrafią przewidywać wyniki. Nie wiem czy odnosi się to do ręcznej ale do kosza na pewno . Argetyna nawet jak będzie prowadzić to nie posiadają siły ofensywnej aby rywale ich nie dogonili. Tutaj pójdę w stronę dużo bardziej ambitniejsze drużyny Bahrajnu.
Tu masz https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Świata_w_Piłce_Ręcznej_Mężczyzn_2017Jak w ogole wygląda terminarz w play offach? Nigdzie nie moge znalezc a moze byc to istotne dla Niemcow i Chorwatow w kontekscie dzisiejszego meczu. Ktoś coś wie? Nie usuwajcie postów jak sie czlowiek chce czegos dowiedziec bo to irytujace, wszak nie pisze ze chce sprzedac pralke franie ????
nie bardzo rozumiem dlaczego Bialorus nie moze tego przegrac jesli chca grac dalej. obie ekipy po porazce Chile maja juz zapewniony awans wiec kto by tu nie wygral to i tak dalej beda grali.Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:45
Spotkanie: Węgry - Białoruś
Typ: Białoruś +3,5
Kurs: 1,78
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przede wszystkim najważniejsza wiadomość jest taka, że po meczu Chile - Arabia Saudyjska wygrana przez Arabię 26:25 to Węgrzy już mają pewny awans. Teraz na spokojnie zagrać ze słabą Białorusią i wygrać jak najmniejszym nakładem sił a przynajmniej nie przegrać.
Do tej pory Białoruś przegrywała z Niemcami i Chorwatami dokładnie 6 bramkami, sensacyjnie przegrali z Chile 28:32 i wygrali z Arabią 29:26 widać, że Białoruś jest osłabiona na tych mistrzostwach brakiem swoich najlepszych piłkarzy.
Węgrzy póki co również nie zachwycają porażki z Niemcami i Chorwatami 4 i 3 bramkami i 2 wygrane z Chile 34:29 i Arabią 37:24.
Białoruś również nie może przegrać tego spotkania jeśli chcą grać dalej a więc to im bardziej w tym meczu zależy dlatego daję dodatni handicap +3,5 gola. Wydaje mi się, że jest to zdecydowanie najlepszy typ w tym spotkaniu.
Pozdrawiam.