>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MISTRZOSTWA ŚWIATA MĘŻCZYZN - FRANCJA 2017

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Czy ma ktoś może pełne wyniki wszystkich meczów HEP Croatia Cup wraz z rozpisem goli poszczególnych zawodników?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Chorwacja Top Scorer Turniej Cindricia, Zlatko drugim strzelcem
Zlatko Horvat 6.50 betsafe
⛔
I tak lekko się zgapiłem, bo w becie stało 8.00, które teraz obniżyli do 5.00. Wszędzie faworytem jest Manu Strlek z kursem około 2.00. Po EURO w Polsce naturalne, gdzie kielecki skrzydłowy grał na mega skuteczności. Przy słabszej dyspozycji innych zawodników również to on często egzekwował karne. Tutaj nie ma Cupicia i wydaje mi się, że pierwszym wyborem do siódemek będzie właśnie Zlatko, który praktycznie na każdych mistrzostwach podchodził jako drugi po Ivanie, bądź robili to naprzemiennie. Chorwaci potrafią robić karne i po kilka w każdym meczu powinni być. Do tego kapitan zespołu z Zagrzebia powinien wychodzić w podstawowej siódemce. Z gry też coś rzuci. Na turnieju w Chorwacji potrafił być liderem strzelców swojej ekipy. Dla przykładu w meczu z Czarnogórcami rzucił aż 9 bramek. Biorąc pod uwagę te karne, jak i stosunkowo sporą liczbę minut Horvata spodziewam się, że zakręci się on w czubie strzelców swojej kadry, a przy tym kurs 6.50 wygląda dla mnie atrakcyjnie.

Dr House 121,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Chorwacja over 31,5
Hiszpania over 28,5
Szwecja over 28,5
Polska under 27,5
Ako~3,5 po podatku w Fortunie
Coś poczytałem,prześledziłem i wstępnie coś takiego wyszło. Chorwaci powinni rozbić w pył Arabów na dobry początek i nie ma tu co dyskutować.
Hiszpanie wracają do gry więc mają coś do udowodnienia i pokazania już od pierwszego meczu,Islandia gra szybko więc liczę że bramek trochę wpadnie.
Szwedzi grają z Bahrajnem i te 30 goli powinni wbić,w sparingach strzelali dużo,rywal słaby,raczej bez historii.
Polacy mogą zaskoczyć chyba samych siebie. Nie widze lidera,bramka też jak Cię moge,wygramy z Japonią i raczej tyle. 28 goli z Norwegami śmiem wątpić,że rzucimy.
P.S
Luźne przemyślenia,opinie mile widziane.

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 0

anczos53

Użytkownik
Karabatic over 3,5 bramki? 1,6 betsson

Wydaje mi sie ze powinien spokojnie pokryć ta linie, nawet jesli nie bedzie mu szło to bramka raz na 15 minut jednego z najlepszych rozgrywających na świecie to chyba nie jest aż tak duzo?;) dochodzi do tego na pewno atut własnej publiczności dla której z pewnością bedzie chciał wrzucić swoje. Nie wiem jak z karnymi, ale jeżeli byłby 2 wyborem to możliwe ze otrzyma jakaś szanse rzutu co zwiększa szanse na pokrycie overka

M 218

mhb

Użytkownik
Też widziałem ten typ i myślę, że Nikola będzie bardzo zkotywowany na ten turniej i będzie celował w MVP. Jak na lidera przystało musi też rzucać bramki. Często bierze ciężar na siebie i kończy akcje także przy kontrze w 2 tempo. Linia nie za wysoka, nie wiem czy nie atakować linii 4.5 po 2.15 w Uni. Dziś można dodać Francja przerwa/koniec po kursie 1.3 w 365. Inny ciekawy typ to, że Brazylia pierwsza nie rzuci karnego po 1.8 w Uni. W Francji w bramce i jak wykonawcy karnych są o wiele lepsi.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Francja - Brazylia
W środę gospodarze podejmując ekipę z Ameryki Południowej otworzą MŚ we własnym kraju. Obie ekipy w niemal najsilniejszych składach przystępują do rywalizacji.
Stylu gry Francji nie trzeba nikomu przedstawiać. W ich formacji ciężko znaleźć słabe punkty, bo zarazem skrzydła jak i rozegranie to światowa czołówka. Potrafią dostosować się do gry rywala ustawiając się w obronie i ataku. Brazylia preferuje szybki styl gry. Grają wysoką obroną co może ograniczać rzuty z dystansu drużyny przeciwnej. Gdy złapią swój rytm potrafią napsuć krwi przeciwnikowi. Nasza reprezentacja jest tego przykładem. Choć nie spodziewam się sensacji w meczu otwarcia to nie sądzę, by gospodarze prężyli się w pierwszym spotkaniu. Są jednym z faworytów do wygrania całego turnieju więc i najlepsi zawodnicy będą oszczędzani na kolejne spotkania. Brazylia, pokazując w przygotowaniach, potrafiła powalczyć ze średnimi ekipami europejskimi więc nie wydaje mi się aby różnica w wyniku była wielka.
Obie ekipy spotkały się podczas IO w ćwierćfinale. Oczywiście górą byli Trójkolorowi wygrywając siedmioma golami. Warto jednak zwrócić uwagę, że do połowy był remis, a dopiero później faworyci zagrali na maksimum. Wcześniej obie ekipy spotkały się podczas MŚ w Hiszpanii gdzie pięć bramek więcej wbili Francuzi od początku kontrolując przebieg spotkania.
Brazylia +7,5 1,55 Unibet ⛔

elkaraso0o 723

elkaraso0o

Użytkownik
Polska wygra Presidents&#39; Cup @12.00 b365
Scenariusz, potrzebny do wygrania zakładu:
- Piąte miejsce w grupie
- Ogranie piątej ekipy z grupy A (pewnie Tunezja)
- Ogranie piątej ekipy z grup C/D (Egipt/Arabia Saudyjska)
W fazie grupowej spotykamy się na początek z Norwegią, z którą moim zdaniem nie mamy szans. To fajna ekipa, która dodatkowo niespecjalnie leżała nam nawet w tych dobrych czasach. Dwa dni później naprzeciw nas stanie Brazylia. Ograli nas w Polsce na turnieju towarzyskim, po nie najgorszych w swoim wykonaniu IO (gdzie oczywiście nas ograli) wątpię, by znacząco stracili na jakości. Mecz równy, ze wskazaniem na Kanarków. Rosjanie od kilku ładnych lat nie są w stanie nas ograć, jednak w chwili obecnej personalnie są od nas lepsi, grają w bardzo mocnych klubach. Francja? Gospodarz, wielokrotn mistrz, etc. Na koniec Japonia, która ostatnio wyeliminowała z mistrzostw Azji Koreę Południową, która ma za sobą lata świetności. Z nimi powinniśmy sobie poradzić. Możliwe piąte miejsce w grupie? Całkiem. W grze o miejsca 17-20 pozostawaliby nam solidni rywale z Afryki. Kwestia motywacji... Moim zdaniem mamy na tyle młody i ambitny skład, że trzeba uczyć się wygrywać nawet na Tunezjach, Japoniach itd. Stawka leciutka, typ zabawowy może kiedyś jeszcze coś wrzucę. Cześć.
- Ogranie piątej ekipy z grupy A (pewnie Tunezja)
- Ogranie piątej ekipy z grup C/D (Egipt/Arabia Saudyjska)
Totalnie się z Tobą nie zgadzam co do oceny z góry, że Tunezja będzie miała 5 miejsce i Egipt 5.
Wychodzi na to, że nie interesujesz się piłką ręczną, albo nie śledzisz zespołów afrykańskich.
Tunezja jest niesamowicie mocna i troszkę nie doceniana przez bukmacherów!!!
Egipt również!
Pierwszy mecz Tunezji przeciwko Macedonii kurs na zwycięstwo Tunezji 2.71 !!!! (STS)
Trzeba pamiętać o zawodnikach jacy są w kadrze Tunezji. Wael Jallouz(gwiazda Barcelony) , Issam Tej(Bardzo doświadczony kołowy, który pełni ważną rolę w całej drużynie. Dla reprezentacji zdobył już 824. Pomimo wieku nadal groźny.) , Sobhi Saïed ( Środkowy rozgrywający, bardzo doświadczony i obdarzony świetnym przeglądem pola oraz zaskakującym rzutem) , Oussama Boughanmi ( Grający w Tunezyjskim klubie lewo skrzydłowy. Świetny skrzydłowy, bardzo szybki i zwinny.)
Cały zespół Tunezji jest zadziorny, pewny siebie, lubiący twardą grę.
Jak dla mnie są w stanie wygrać z Macedonią, która składem nie powala, 5 miejsce w grupie? Na 100% nie dla nich.

Ekipa Egiptu to również nie są chłopcy do bicia! Groźna drużyna, preferująca szybki handball. Mają w swoich szeregach zawodników o świetnych umiejętnościach indywidualnych takich jak: Ahmed El-Ahmar(prawe rozegranie) , Eslam Issa (Środek rozegrania) , Mahmoud Ramadan (koło).
Indywidualnie wszystko gra, ale jako drużyna nie funkcjonuje to na wysokim poziomie, powiedziałbym, że przeciętnie. Ciekaw jestem jak zaczną turniej. Pierwszy mecz z Katarem, który jest bardzo PRZECENIANY przez bukmacherów(Głównie przez mistrzostwa rozgrywane u nich).
Wiadomo, że Marković nie zagra. Sędziowie już nie będą pomagać. Na turnieju towarzyskim zaprezentowali się o wiele słabiej niż na pamiętnych Mistrzostwach Świata u siebie. Mimo wszystko Rivera chłopaków poukłada, więc nie będzie tak, że KATAR przegra wszystko, ale moim zdaniem z grupy nie wyjdą. Ostatnie MŚ to był wybryk i to wszystko. Teraz ich kadra będzie pikować w dół. Polecam na mecz KATAR vs EGIPT HA+2.5 EGIPT (1.75 STS)

S 135

seba96

Użytkownik
Cały zespół Tunezji jest zadziorny, pewny siebie, lubiący twardą grę.
Jak dla mnie są w stanie wygrać z Macedonią, która składem nie powala, 5 miejsce w grupie? Na 100% nie dla nich.
Nie chcę negować potencjału Tunezji, ale stwiedzenie, że Macedonia składem nie powala jest pisaniem trochę pod typ. Lider Macedonii Kirił Lazarov, ogromne umiejętności i doświadczenie, na środku rozegrania Mirkulovski grający w solidnym niemieckim klubie Wetzlar, również wielkie doświadczenie, na kole ogromna siła Stojance Stoilova, który gra w Vardarze, na lewym rozegraniu młody talent światowego handballa 20-letni Taleski grający w Rhein Necker Lowen(!). Na lewym skrzydle Dejan Manaskov, obok Lazarova drugi motor napędowy reprezentacji również grający w drużynie Lwów. Tym samym pozwolę sobie stwierdzić, że kadrowo Macedonia to jest jednak półkę wyżej od Tunezji.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wychodzi na to, że nie interesujesz się piłką ręczną,
???? A kim Ty jesteś w ogóle?
Francja (-6.5) - Brazylia @ 1.97 Pinnacle ✅
Francja to zespół turniejowy, Francja rozkręca się powoli, lepiej z Francją zagrać na początek mistrzostw - słyszymy to co kilka miesięcy.
Les Bleus potrafili w ostatnich latach na początku ME pokrywać taki handicap w starciach z Rosją (35:28 2014) czy Macedonię (30:23), ktore z grubsza są na poziomie Canarinhos. Zespół z Ameryki Południowej fajnie pokazał się na IO u siebie, gdzie jednak przez kiepski układ musiał zmierzyć się z Francuzami w ćwierćfinale. Z drugiej jednak strony Jose Toledo i spółka przegrywali ze Szwecją 19:30, solidną Słowenią czy remisowali z Egiptem.
Wiadomo, że sparingi to żaden wyznacznik, ale w nich goście przegrali ze Szwajcarią, ledwie poradzili się z dawno niewidzianą w turniejach Rumunią oraz ograli wysoko Słowację. Słoweńcy mierzyli się z gospodarzami turnieju i dwukrotnie byli słabsi, w tym raz aż siedmioma golami.
Generalnie podopieczni duetu Dinarta (napisałem duetu Onesta-Dinart ????) na pewno nie pokażą dziś pełni możliwości, jednak wydaje mi się, że styl rywali, w tym wysoka obrona powinny im odpowiadać. Poza bardzo wysokim Dipandą większość ich rozgrywających potrafi grać na zwodzie. Obrona Francji niekoniecznie musi być dziś na wielkim poziomie, jednak spodziewam się dobrego meczu Omeyera w bramce. W kontrze wiadomo, że Trójkolorowi potrafią się rozpędzić. Ostatni turniej Omeyera i Narcisse&#39;a, własna publiczność, większy potencjał - wszystko stoi po stronie Francji.

Otrzymane punkty reputacji: +26
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Francja - Brazylia

W środę gospodarze podejmując ekipę z Ameryki Południowej otworzą MŚ we własnym kraju. Obie ekipy w niemal najsilniejszych składach przystępują do rywalizacji.
Stylu gry Francji nie trzeba nikomu przedstawiać. W ich formacji ciężko znaleźć słabe punkty, bo zarazem skrzydła jak i rozegranie to światowa czołówka. Potrafią dostosować się do gry rywala ustawiając się w obronie i ataku. Brazylia preferuje szybki styl gry. Grają wysoką obroną co może ograniczać rzuty z dystansu drużyny przeciwnej. Gdy złapią swój rytm potrafią napsuć krwi przeciwnikowi. Nasza reprezentacja jest tego przykładem. Choć nie spodziewam się sensacji w meczu otwarcia to nie sądzę, by gospodarze prężyli się w pierwszym spotkaniu. Są jednym z faworytów do wygrania całego turnieju więc i najlepsi zawodnicy będą oszczędzani na kolejne spotkania. Brazylia, pokazując w przygotowaniach, potrafiła powalczyć ze średnimi ekipami europejskimi więc nie wydaje mi się aby różnica w wyniku była wielka.
Obie ekipy spotkały się podczas IO w ćwierćfinale. Oczywiście górą byli Trójkolorowi wygrywając siedmioma golami. Warto jednak zwrócić uwagę, że do połowy był remis, a dopiero później faworyci zagrali na maksimum. Wcześniej obie ekipy spotkały się podczas MŚ w Hiszpanii gdzie pięć bramek więcej wbili Francuzi od początku kontrolując przebieg spotkania.

Brazylia +7,5 1,55 Unibet

Sam sobie trochę zaprzeczyłeś ????
Piszesz że na Igrzyskach do przerwy był remis a po przerwie jak Francuzi zagrali na 100% to wygrali drugą częsć spotkania aż 7 trafieniami. Francuzi mają wielką imprezę u siebie, są aktualnie najlepsi na świecie i nie sądzę aby odpuszczali sobie takie mecze jak ten dziś. Zawodnicy są na tyle przygotowani do turnieju że nie ma dla nich problemu z grą co 2-3 dni. Kolejny aspekt to że Trójkolorowi mają szeroką i wyrównaną kadrę, dlatego trenerzy mogą dużo rotować bez obaw o jakość. Pisałeś też o tym że gra wysoką obroną Brazylijczyków może przeszkadzać Francuzom. Nie sądze. Nikola Karabatic, Kentin Mahe, William Acambrey, Nedime Remili czy Valentine Porte to rozgrywający, który doskonale czują się w akcjach 1 vs 1 i taki sposób gry defensywy Brazylijczyków może właśnie korzystnie wpłynąć na wynik dla Francji.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Francja - Brazylia 2 +6.5 1.93 3/10 pinnacle ⛔
31-16

Francja nie pokryła hcp w pierwszym spotkaniu na 3 ostatnich imprezach, gdzie punkty i gole nie są wnoszone do dalszej fazy (MŚ i Olympics).
Ogólnie dodatni hcp +6 lub wyższy w imprezach mistrzowskich wchodził od 2013 roku w 58%.
Grali ze sobą w Rio i do 40&#39; było -1, dopiero w końcówce Francja odjechała i skończyła +7.
Był to mecz 1/4, dziś przy prowadzeniu +5 lub wyższym spodziewam się u Francuzów mocnej rotacji. To na tyle doświadczony i ograny w turniejach zespół, że gospodarowanie siłami powinno być u nich rozsądne, stąd możliwy też cover dzięki mocno odpuszczonej końcówce.

Powodzenia
HH

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Widzę, że bardzo dużo Januszów ręcznej przyszło na forum, niedobrze. Czy Francuzi są mega mocni? Na pewno zagrali dzisiaj bardzo dobry mecz, ale będzie trzeba ich obserwować w meczach z najlepszymi. Co do typów na Karabatic&#39;a to chyba każdy zapomniał o tym o czym pisał Harry Hole: &quot;Był to mecz 1/4, dziś przy prowadzeniu +5 lub wyższym spodziewam się u Francuzów mocnej rotacji.&quot; Karabatic jest zawodnikiem, który lubi asystować, u niego branie odpowiedzialności za rzucanie jest na 2 miejscu; woli dograć koledze, który jest na lepszej pozycji niż sam rzucać, a każdy kto ogląda ręczną wie jaki ma przegląd pola. Sam osobiście grałem under 4,5 po 1,62 na Unibecie i to była dobra inwestycja. Odnośnie Brazylijczyków to dzisiaj byli strasznie nieskuteczni, brakowało im pomysłu na grę, a może po prostu przestraszyli się Francuzów na ich własnym terenie. Nie zapominajmy, że drużyna z Ameryki Płd to mało doświadczony zespół, ale powinni powalczyć o awans do dalszej fazy turnieju. Pozdrawiam

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Panowie wyluzujcie.
Początek turnieju, a to jest maraton nie sprint. Będą 84 mecze i nie ma co się za szybko frustrować.
Brazylijczycy zagrali koszmar w ataku (16 goli z 52 rzutów!), sam wtopiłem sporo, bo i na live dorzucałem hcp i ich overa, ale takie życie. Kwestia dnia konia bramkarzy Francji (24 obronione rzuty) plus indolencja strzelecka Canarinhos i wynik taki, a nie inny.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Co masz na myśli że na forum jest wiele Januszów odnośnie ręcznej. Po drugie jeśli Francja nie jest mega mocna to kto według Ciebie jest mega mocny ? Katar, Szwecja Bahrajn a może Polska. Moim zdaniem to główny kandydat do złota tuż za nimi Dania i Niemcy, Hiszpania ostatnio pokazuje fajny handball. Po 3 to nie Brazylia mega nieskuteczna tylko Thierry Omayer broni jak z nut.

Aha i jeszcze jedno co do Twojego typu to jedna wielka loteria rzuci 5 bramek czy nie po 15 minutach siedziałes spocony jak mysz jeśli grałeś grubiej under 4.5 karabaticia. Akurat typ Ci wszedł na under i się wyruszyles jak szczur i wielce się madrzysz. To samo czasami jest z hansenem w jednym meczu pikuje 7 bramek gdzie w następnym nie rzuca wcale. Takie typy na graczy ile bramek rzuca to czysta loteria
Odnośnie Januszy to poczytaj sobie poprzednie posty, a zobaczysz, że niektórzy przyszli tutaj, żeby posiać ferment. Po drugie nie mówię, że Francja nie jest mega mocna, bo jest, ale nie ma co ich oceniać po jednym meczu z Brazylią i stawiać domy na to, że wygrają MŚ, bo wg mnie Dania może ich ponownie zaskoczyć. Co do francuskich bramkarzy to zarówno Omeyer jak i Gerard bronili na kosmicznie wysokim poziomie, ale wynikało to też ze złych wyborów zawodników z Brazylii. Co do Karabatic&#39;a to ani przez moment nie siedziałem spocony, gdyż wiedziałem, że Dinart nie jest głupi i będzie oszczędzał swoich zawodników na następne mecze, nie ryzykując ich kontuzjami. Z miłą chęcią bym coś powrzucał na forum i mam nadzieję, że coś tutaj powrzucam, ale linie na zawodników wrzucane są pare h przed meczem nawet, a nie zawsze jest czas na pisanie analizy. A pisanie, że liczba bramek to już loteria to przesada, bo niektóre linie są nieadekwatne i trzeba z nich korzystać.

N 22

nika8332

Użytkownik
20:45 Polska-Norwegia under 53.5 2.45 Unibet stake 6/10
Dzisiaj zaczynamy mistrzostwa z średniakiem europejskim, tak , ja tak sadze ze Norwegia obniży loty mimo dobrego poprzedniego roku .Firmy bukmacherskie wyszły zakładami under.over od 52 goli ,nauczone w miarę szybka gra naszych zawodników w poprzednich latach.Dwa ostatnie pojedynki z wikingami kończyły się na 58 i 55 golach .Dzisiaj sadze ze to będzie mecz walki który nie będzie obfitował w liczne kontry , tylko każdy z trenerów przyłoży wagę na defensywę. Wiec akcje w ataku będą w miarę długie 40 sekundowe a nawet dłuższe przerywane faulami , które niekoniecznie zakończa się golami .Duszanbajew wie ze to już jest inna reprezentacja i ze jak pójdzie na wymianę ciosów z przeciwnikami to będziemy tylko z Japonia walczyć o pozycje 5 w grupie .Nie będę rozpisywał się na temat poszczególnych zawodników , ale oglądałem mecz z Argentyna i byl mecz walki tak wiec wnioskuje ze dzis bedzie podobnie i trzeba brac defensywny mecz pod uwagę w dzisiejszych typowaniach .Ja przewiduje ilosc goli w przedziale 48-51 :?

Z 123

zakucyk

Użytkownik
Francja mistrzem
kurs: 2
expekt/betclic

Francuzi należą do grona ścisłych faworytów wszystkich turniejów w ostatnim czasie i tutaj nie jest inaczej, bo i żadna rewolucja się nie dokonała.
Do tego będą wyjątkowo zdeterminowani grając u siebie i pierwszym meczem już potwierdzili swoją moc.
W razie ewentualnych problemów można też spodziewać się, że ściany pomogą jak to ma miejsce często w takich imprezach.
Ten kurs jest jak najbardziej do grania tym bardziej, że nawet grając ciągle &quot;awans Francji&quot; od fazy pucharowej, specjalnie więcej nie wyciągniemy.

D 12

denison

Użytkownik
Witam, ciekawy zaklad wedlug mnie pojawil sie w sts na Krajewskiego over 3,5 gola 1,65
Krajewski za pewne bedzie gral w pierwszym skladzie, do tego na tych mistrzostwach mamy najmocniejsze skrzydla co zawsze bylo nasza pieta. Do tego Krajewski bedzie wykonywal karne wiec te 4 bramki powinien rzucic. Propo meczu to mysle ze nasi powalcza, fakt sklad mamy jaki mamy ale akurat nasi zawsze spinali sie juz w beznadziejnej sytuacji jak nikt na nich nie wierzyl. Wygrac moze nie wygraja ale pogromu tez nie powinno byc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom