Japonia - Turcja
Turcja -1,5 S // @Edit: 4 set 24:21, więc suma pecha i szczęścia wyszła na 0.
1,70 w
Betclic
Ostatnio typ na O 3,5 S w meczu
Brazylia -
Francja z siatki mi nie wszedł, w drugim secie zrobiło się z 11:15 na 33:31, no cóż - piękno sportu.
Mecz "przed obiadem" bo już o 10:30, ale to nic dziwnego, bo w końcu gramy w Tajlandii. Reprezentacja Turcji naprawdę solidnie wygląda na tym turnieju, straciły jedynie seta z Amerykankami, ale tam w drugim secie było 15:18 czy 16:19 i dały "ciała", żeby nie powiedzieć d***

. Przede wszystkim pewne zwycięstwa nad
USA i Słowenią robią na mnie wrażenie. Japonki wydają się mniej stabilnie emocjonalnie w ostatnim czasie, bo strata seta to żadne odstępstwo od normy w przeciwieństwie do Turcji, przynajmniej na tym turnieju.
Martwić może jedynie H2H, gdzie obie reprezentacje zagrały na Lidze Narodów w lipcu i padło wtedy 3:2 dla Japonek, ale osobiście uważam, że te całe Ligi Narodów, czy to w piłce nożnej, siatce itd. To trochę takie "półpoważne" turnieje. Dla przykładu najważniejszym priorytetem dla np. reprezentacji
USA (czyt. Ju Es Ej) są Igrzyska Olimpijskie, a te wszystkie "Mistrzostwa Świata" i poboczne turnieje, traktują raczej jak jakiś "trening" czy "okres przygotowawczy" właśnie pod IO.
W połączeniu w AKO z Austrią HT w piłeczkę, daje coś w okolicach 2,30. Typ leci do konkursu
Typy Dnia, bo nic ciekawszego nie wpadło mi dzisiaj w oko.
- - - -
@Edit: Swoją drogą dzisiaj w

kosza na EB, sporo "poważnych" ekspertów idzie w stronę Litwy...