>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

pinio1111 370,9K

pinio1111

Użytkownik
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.
Nie no, z danymi z oficjalnej strony nie ma co dyskutować, bo ich i tak nikt nie zmieni, a na nich opiera się każdy buk. Oglądałem cały mecz i faktycznie Aga zdobyła 8pkt, ja więcej nie widziałem.

Ardnas 76,9K

Ardnas

Użytkownik
Brazylia - Francja
O 3,5 S // @Edit: Tak blisko, a tak daleko...
1,77 w Betclic

Typ jest tak prosty jak budowa cepa, ewentualnie jak żeńska logika 🙃. Myślałem, że kursy będą w okolicy 1,30-1,40 ,a skoro rzucili w okolicach 1,80 znaczy, że "walju" - przynajmniej w mojej opinii, a skoro jest magiczne "value" to trzeba zagrać. Zresztą większej filozofii w tym typie nie ma, a oto jeden z powodów:
10 lipca - 23:25 25:21 17:25 25:21 15:11 (5 setów)
24 sierpnia - 21:25 20:25 25:15 25:17 15:13 (5 setów)
Panie grały ze sobą w fazie grupowej i tam Francja miała już 2:0 w setach. Francuzki wyeliminowały "sensacyjnie" faworytki Chinki 3:1, do tego we wszystkich 4 meczach miały O 3,5 seta. Brazylijki w półfinale przegrały seta z Dominikaną. Bukmacherzy to widzą na gładkie zwycięstwo Brazylijek, a w to śmiem wątpić... Kobieca siatkówka, tenis czy cokolwiek podobnego ma to do siebie, że tam wyniki typu 25:15, czy 6:1 w gemach to nie jest jakieś "Wow!", tylko zwykły "kobiecy" standard. Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +386
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Bergmann poniżej 15.5 pkt @1.85 superbet mocny 2 i 3 set w jej wykonaniu... po pierwszym secie myślałem.ze wejdzie na luzie...

Dzisiaj poznamy ostatnie 2 reprezentacje, które zagrają w półfinale siatkarskich Mistrzostw świata kobiet. Zagrają jedne z głównych faworytek obok Włoszek, Brazylijki które zagrają z największą rewelacją tych Mistrzostw a więc Francuzkami. Trójkolorowe to co zrobiły na tych mistrzostwach to wielkie brawa dla tych dziewczyn. Postraszyły Brazylijki w grupie prowadząc już 2:0 w setach. Ograły Portorykanki i Greczynki. No i w meczu o Cwierfinał ograły Chinki. To co wyprawia ich kapitanka Cazaute to jest potęga. Spokojnie mogłaby zostać wybrana najlepszą zawodniczką Mistrzostw. Ale tak pewnie nie będzie, bo dzisiaj odpadną z Brazylijkami. W tym roku oba mecze bo zarowno tutaj jak I w lidze Narodów rozgrywały się w 5 setach. Także widać, że Francuzkom dobrze się gra z Brazylijkami. Spróbuję dzisiaj pójść w under punktowy Niemieckiej Brazylijki a więc Julii Bergmann. Linia na jej punkty ustawiona na 15.5 a ona tylko właśnie z Frwncuzkami zdobyła 16 a było tam 5 setów. Nie chce mi się wierzyć by dzisiaj również miałby być tie break. W lidze Narodów w 5 setowym meczu z Francuzkami, Bergmann zdobyła 8 punktów . Należy też dodać, że nie zawsze Bergmann wychodzi w pierwszym składzie. Zazwyczaj zaczyna jako rezerwowa.

Ostatnia edycja:
pinio1111 370,9K

pinio1111

Użytkownik
Bergmann poniżej 15.5 pkt @1.85 superbet

Dzisiaj poznamy ostatnie 2 reprezentacje, które zagrają w półfinale siatkarskich Mistrzostw świata kobiet. Zagrają jedne z głównych faworytek obok Włoszek, Brazylijki które zagrają z największą rewelacją tych Mistrzostw a więc Francuzkami. Trójkolorowe to co zrobiły na tych mistrzostwach to wielkie brawa dla tych dziewczyn. Postraszyły Brazylijki w grupie prowadząc już 2:0 w setach. Ograły Portorykanki i Greczynki. No i w meczu o Cwierfinał ograły Chinki. To co wyprawia ich kapitanka Cazaute to jest potęga. Spokojnie mogłaby zostać wybrana najlepszą zawodniczką Mistrzostw. Ale tak pewnie nie będzie, bo dzisiaj odpadną z Brazylijkami. W tym roku oba mecze bo zarowno tutaj jak I w lidze Narodów rozgrywały się w 5 setach. Także widać, że Francuzkom dobrze się gra z Brazylijkami. Spróbuję dzisiaj pójść w under punktowy Niemieckiej Brazylijki a więc Julii Bergmann. Linia na jej punkty ustawiona na 15.5 a ona tylko właśnie z Frwncuzkami zdobyła 16 a było tam 5 setów. Nie chce mi się wierzyć by dzisiaj również miałby być tie break. W lidze Narodów w 5 setowym meczu z Francuzkami, Bergmann zdobyła 8 punktów . Należy też dodać, że nie zawsze Bergmann wychodzi w pierwszym składzie. Zazwyczaj zaczyna jako rezerwowa.
Jeśli zacznie jako rezerwowa to bet do kosza, ale jestem pewien że wyjdzie w podstawie.

pinio1111 370,9K

pinio1111

Użytkownik
H. Cazaute over 16,5 pkt. 1,85 STS

Linia dość niska jak na liderkę Francji. Do tej pory w każdym meczu miała 20+ pkt. Przykładowo Superbet daje tu 19,5 pkt. na Helenę.

I. Ndiaye over 15,5pkt. 2,00 STS 15pkt., zabrakło skuteczności w trzecim secie bo tylko 2pkt

Tu analogicznie do typu powyżej. Iman pokryła linię w każdym z meczów na tych MŚ.
Superbet wystawił linię 17,5pkt z kursem 1,85 więc jakieś value tu jest.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +386
K 20,6K

kretmmz

Użytkownik
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.
Siemanko, przyjrzałem się sprawie. W raporcie, który możesz pobrać na https://en.volleyballworld.com/ Korneluk ma 8 punktów w ataku 0 z zagrywki. Na platformie X na profilu Polska Siatkówka, masz wrzucane raporty setowe i meczowe, w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce. Także oglądając mecz ogarnij te jej zagrywki, jeśli faktycznie zdobyła punkt to się kłóć. Ja niedawno obstawiałem piłkę nożną (Ligę Europy) i Uefa wstawiła statystyki strzałów, tyle że błędne. Napisałem do nich odwołanie i poprawili statystyki na stronie, a dzięki temu buk też mi to poprawił. Ale najpierw upewnij się, że ten AS był. Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +532
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Sprawdziły się wszystkie moje typy na ćwierćfinały, czas na półfinały.
Moje typy to.
Turcja + Włoszki -1.5 seta
Sorry że bez analizy ale jestem na wczasach i szybka akcja

L 0

lacrimosa

Użytkownik
Siemanko, przyjrzałem się sprawie. W raporcie, który możesz pobrać na https://en.volleyballworld.com/ Korneluk ma 8 punktów w ataku 0 z zagrywki. Na platformie X na profilu Polska Siatkówka, masz wrzucane raporty setowe i meczowe, w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce. Także oglądając mecz ogarnij te jej zagrywki, jeśli faktycznie zdobyła punkt to się kłóć. Ja niedawno obstawiałem piłkę nożną (Ligę Europy) i Uefa wstawiła statystyki strzałów, tyle że błędne. Napisałem do nich odwołanie i poprawili statystyki na stronie, a dzięki temu buk też mi to poprawił. Ale najpierw upewnij się, że ten AS był. Powodzenia ;)
Cześć możesz napisać o jaki mecz chodziło bo też miałem taki problem z meczem Ligi Europy

AndrzejKoziol 31,5K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Jestem podobnego zdania jak przedmówca. Do reprezentacji Turcji podchodziłem początkowo z lekką dozą niepewności, jednak powrót kapitan i serca tej drużyny, Edy Erdem, wniósł ogrom jakości i pewności w ich grę. Owszem, wciąż widoczne są problemy z przyjęciem i grą w defensywie, ale siła tureckiego bloku oraz skuteczność ataku na wysokiej piłce sprawiają, że widzę w nich wyraźnych faworytów w starciu z reprezentacją Japonii, która prezentuje się znacznie słabiej niż podczas VNL.

Brazylia natomiast – szczerze mówiąc – nie robi na mnie aż tak dużego wrażenia. Liczyłem nawet na ich odpadnięcie w meczu z Francją, choć los potoczył się inaczej. Z kolei Włoszki to niemal kompletny zespół. Brakuje im nieco jakości na lewym skrzydle, ale w pozostałych elementach i strefach prezentują poziom nieosiągalny dla reszty drużyn. Oba zespoły mierzyły się już w tym sezonie w poważnym meczu, w finale VNL górą były Włoszki, zwyciężając 3:1. Spodziewam się podobnego wyniku – 3:0 lub 3:1 – i przy kursie około 3,0 na rezultat 3:0 warto rozważyć taki typ. W tamtym finale w pierwszym secie Włoszki prowadziły już 21:17 ale zabrakło im odrobiny koncentracji. Liczę, że tym razem pokażą pełną czujność i zamkną spotkanie w trzech setach.

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce.
w bloku nie zagrywce i to sa staty od naszych statystykow którzy je prowadzą dla naszej repry na swój użytek (ze tak sie wyrażę) i nie mają one mocy sprawczej. bukmacher ma je w dupie nawet jeśli faktycznie fivb zrobilo babola i byl ten blok to i tak sie nic nie ugra, bo lizcy sie ten oficjalny raport.
a rozchodzi sie o to - stysiak ma w raporcie fivb 15 pkt z kolei w polskim raporcie14 bo fivb jeden z jej blokow policzylo jako jej blok z kolei w naszym raporcie ten jeden blok jest policzony jako blok korneluk. tak wiec to sie rozchodzi o interpretacje czyje rece zablokowaly pilke a nie o jakis blad

dobra oba bloki to punkty na 10-8 i 10-9 w 2nd secie w obu wyraznie blokuje stysiak, tak wiec nasi zrobili babola. korneluk tam nie zablokowala.

Ostatnia edycja:
Ardnas 76,9K

Ardnas

Użytkownik
Japonia - Turcja
Turcja -1,5 S // @Edit: 4 set 24:21, więc suma pecha i szczęścia wyszła na 0.
1,70 w Betclic

Ostatnio typ na O 3,5 S w meczu Brazylia - Francja z siatki mi nie wszedł, w drugim secie zrobiło się z 11:15 na 33:31, no cóż - piękno sportu.
Mecz "przed obiadem" bo już o 10:30, ale to nic dziwnego, bo w końcu gramy w Tajlandii. Reprezentacja Turcji naprawdę solidnie wygląda na tym turnieju, straciły jedynie seta z Amerykankami, ale tam w drugim secie było 15:18 czy 16:19 i dały "ciała", żeby nie powiedzieć d*** 🙃. Przede wszystkim pewne zwycięstwa nad USA i Słowenią robią na mnie wrażenie. Japonki wydają się mniej stabilnie emocjonalnie w ostatnim czasie, bo strata seta to żadne odstępstwo od normy w przeciwieństwie do Turcji, przynajmniej na tym turnieju.
Martwić może jedynie H2H, gdzie obie reprezentacje zagrały na Lidze Narodów w lipcu i padło wtedy 3:2 dla Japonek, ale osobiście uważam, że te całe Ligi Narodów, czy to w piłce nożnej, siatce itd. To trochę takie "półpoważne" turnieje. Dla przykładu najważniejszym priorytetem dla np. reprezentacji USA (czyt. Ju Es Ej) są Igrzyska Olimpijskie, a te wszystkie "Mistrzostwa Świata" i poboczne turnieje, traktują raczej jak jakiś "trening" czy "okres przygotowawczy" właśnie pod IO.
W połączeniu w AKO z Austrią HT w piłeczkę, daje coś w okolicach 2,30. Typ leci do konkursu Typy Dnia, bo nic ciekawszego nie wpadło mi dzisiaj w oko.
- - - -
@Edit: Swoją drogą dzisiaj w 🏀 kosza na EB, sporo "poważnych" ekspertów idzie w stronę Litwy...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2022
pinio1111 370,9K

pinio1111

Użytkownik
Yoshino Sato over 11,5pkt 1,80

Jeszcze raz w stronę Yoshino bo tym razem linia jeszcze niższa.
Nie uważam, że Japonki są tu bez szans, a kursy moim zdaniem są znacznie zaniżone na Turcję. Turcja nie grała tu jeszcze z nikim naprawdę mocnym, bo USA w tym składzie personalnym to nie jest nawet TOP5 wśród kobiet. Ogólnie będą miały dużą przewagę na siatce i Vargas zrobi swoje pkt, ale w drugi z rzędu dobry występ Karakurt nie wierzę. Już w turnieju finałowym VNL Japonki pokazały, że są w stanie pokonać Turcję i dziś myślę, że będzie bardzo wyrównane spotkanie.
Do tego Japonki do tej pory popełniały mnóstwo błędów własnych, co jest bardzo dziwne jak na tą reprezentację, więc tu jest pole do poprawy. Ishikawa gra świetny turniej i jest prawdziwą liderką Japonii. Ja jednak idę ponownie w stronę drugiej przyjmującej, czyli Yoshino i sądzę, że dziś te 12pkt powinna zdobyć, tym bardziej, że spodziewam się minimum 4 setów, a i 5 też jest bardzo prawdopodobne.

Do tego fajny kurs na over45,5pkt w 1secie - 2,00

For fun:
Zwycięstwo + najwięcej pkt w drużynie:
Yoshino - 35,00

Wszystkie kursy z STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +169
pinio1111 370,9K

pinio1111

Użytkownik
J.Bergman over 12,5pkt 1,85 sts

Idę w kierunku overu Julii.
Wczoraj zagrała najsłabszy mecz na tym turnieju, gromadząc tylko 8pkt na swoim koncie. Dodatkowo po jej błędzie w przyjęciu Włoszki wyszły w tie breaku na prowadzenie, a finalnie wygrały. Była załamana po meczu , płakała i chyba w dużym stopniu obwiniała się za tą porażkę.
Jednak dziś, tak jak powiedziała Gabi, muszą to wszystko zapomnieć bo chcą wrócić do Brazylii z medalem.
Myślę że Bergman będzie miała podwójną motywację i zagra na swoim dobrym poziomie. Dodatkowo dziś nie będzie się zmagała z takim blokiem jak wczoraj.
Widać że pasuje jej gra z drużyną Japonii, gdyż w VNL w dwóch meczach była jedną z liderek swojej drużyny. W meczu grupowym, który Brazylijki wygrały gładko, zdobyła 15pkt, czyli najwięcej w drużynie. W półfinale VNL wygranym z Japonią 3:2 zdobyła 24pkt i tylko Gabi miała o jedno oczko więcej.
Dziś myślę, że Japonia się postawi i zobaczymy minimum 4 sety, a zatem będzie trochę czasu by zapunktować, a Julia te 13pkt zdobędzie swobodnie.

Dobrze też wygląda over 10,5 pkt Julii Kudiess 1,85 która rozgrywa świetny sezon reprezentacyjny i jest liderką Brazylii w bloku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +538
T 1,6K

tommyjohnson

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Najlepsza punktująca - Ishikawa M. @6,00 Sts

Sytuacja punktowa przed dzisiejszymi meczami o medale wygląda następująco:
1. Vargas 119 pkt.
2. Ishikawa 118 pkt
...
4. Egonu 107 pkt.
4. Gabi 107pkt.

Różnica między Ishikawą a Vargas wynosi tylko 1 pkt. Wydaje mi się, że w dzisiejszych spotkaniach Brazylijki załamane wczorajszym rozstrzygnięciem mogą pozwolić Japonkom na więcej niż potężne aktualnie Włoszki Turczynkom. Mam przeczucie, że Vargas będzie miała dzisiaj spore problemy z przebiciem się przez Włoski mur. Kurs na Melisse to tylko 1,15, a będzie miała naprzeciw siebie najmocniejszą drużynę na świecie. Warte rozważenia za mniejszą stawkę również:
Egonu @50 Sts
Gabi @250 Sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +159
BanksyGA 274K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Turcja - Wlochy over 17,5 bloku @1,80 - 22bet 24

Turniej na duży plus już jest więc tutaj zabawa. Linia za niska o 4-5 pkt. Po obu stronach topowe środkowe, wysokie i dobrze blokujące atakujące.

W meczach o najwyższą stawkę Turcja 20 z USA w 4 setach czy 12 z Japonią w 4 setach. Włoszki też chyba 12 miały z Brazylią, nie chce mi się nawet sprawdzać.

Bez problemu tutaj powinien paść over, nawet i w 3 setach. Moim zdaniem to jest najlepszy bet na finał.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +238
G 10K

gumazi

Użytkownik
Najlepsza punktująca - Ishikawa M. @6,00 Sts

Sytuacja punktowa przed dzisiejszymi meczami o medale wygląda następująco:
1. Vargas 119 pkt.
2. Ishikawa 118 pkt
...
4. Egonu 107 pkt.
4. Gabi 107pkt.

Różnica między Ishikawą a Vargas wynosi tylko 1 pkt. Wydaje mi się, że w dzisiejszych spotkaniach Brazylijki załamane wczorajszym rozstrzygnięciem mogą pozwolić Japonkom na więcej niż potężne aktualnie Włoszki Turczynkom. Mam przeczucie, że Vargas będzie miała dzisiaj spore problemy z przebiciem się przez Włoski mur. Kurs na Melisse to tylko 1,15, a będzie miała naprzeciw siebie najmocniejszą drużynę na świecie. Warte rozważenia za mniejszą stawkę również:
Egonu @50 Sts
Gabi @250 Sts
jak masz pograne to szacun 14 zapasu nad vargas może być róznie :p

Do góry Bottom