>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

pinio1111 369,4K

pinio1111

Użytkownik
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.
Nie no, z danymi z oficjalnej strony nie ma co dyskutować, bo ich i tak nikt nie zmieni, a na nich opiera się każdy buk. Oglądałem cały mecz i faktycznie Aga zdobyła 8pkt, ja więcej nie widziałem.

Ardnas 56,2K

Ardnas

Użytkownik
Brazylia - Francja
O 3,5 S // @Edit: Tak blisko, a tak daleko...
1,77 w Betclic

Typ jest tak prosty jak budowa cepa, ewentualnie jak żeńska logika 🙃. Myślałem, że kursy będą w okolicy 1,30-1,40 ,a skoro rzucili w okolicach 1,80 znaczy, że "walju" - przynajmniej w mojej opinii, a skoro jest magiczne "value" to trzeba zagrać. Zresztą większej filozofii w tym typie nie ma, a oto jeden z powodów:
10 lipca - 23:25 25:21 17:25 25:21 15:11 (5 setów)
24 sierpnia - 21:25 20:25 25:15 25:17 15:13 (5 setów)
Panie grały ze sobą w fazie grupowej i tam Francja miała już 2:0 w setach. Francuzki wyeliminowały "sensacyjnie" faworytki Chinki 3:1, do tego we wszystkich 4 meczach miały O 3,5 seta. Brazylijki w półfinale przegrały seta z Dominikaną. Bukmacherzy to widzą na gładkie zwycięstwo Brazylijek, a w to śmiem wątpić... Kobieca siatkówka, tenis czy cokolwiek podobnego ma to do siebie, że tam wyniki typu 25:15, czy 6:1 w gemach to nie jest jakieś "Wow!", tylko zwykły "kobiecy" standard. Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +386
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Bergmann poniżej 15.5 pkt @1.85 superbet mocny 2 i 3 set w jej wykonaniu... po pierwszym secie myślałem.ze wejdzie na luzie...

Dzisiaj poznamy ostatnie 2 reprezentacje, które zagrają w półfinale siatkarskich Mistrzostw świata kobiet. Zagrają jedne z głównych faworytek obok Włoszek, Brazylijki które zagrają z największą rewelacją tych Mistrzostw a więc Francuzkami. Trójkolorowe to co zrobiły na tych mistrzostwach to wielkie brawa dla tych dziewczyn. Postraszyły Brazylijki w grupie prowadząc już 2:0 w setach. Ograły Portorykanki i Greczynki. No i w meczu o Cwierfinał ograły Chinki. To co wyprawia ich kapitanka Cazaute to jest potęga. Spokojnie mogłaby zostać wybrana najlepszą zawodniczką Mistrzostw. Ale tak pewnie nie będzie, bo dzisiaj odpadną z Brazylijkami. W tym roku oba mecze bo zarowno tutaj jak I w lidze Narodów rozgrywały się w 5 setach. Także widać, że Francuzkom dobrze się gra z Brazylijkami. Spróbuję dzisiaj pójść w under punktowy Niemieckiej Brazylijki a więc Julii Bergmann. Linia na jej punkty ustawiona na 15.5 a ona tylko właśnie z Frwncuzkami zdobyła 16 a było tam 5 setów. Nie chce mi się wierzyć by dzisiaj również miałby być tie break. W lidze Narodów w 5 setowym meczu z Francuzkami, Bergmann zdobyła 8 punktów . Należy też dodać, że nie zawsze Bergmann wychodzi w pierwszym składzie. Zazwyczaj zaczyna jako rezerwowa.

Ostatnia edycja:
pinio1111 369,4K

pinio1111

Użytkownik
Bergmann poniżej 15.5 pkt @1.85 superbet

Dzisiaj poznamy ostatnie 2 reprezentacje, które zagrają w półfinale siatkarskich Mistrzostw świata kobiet. Zagrają jedne z głównych faworytek obok Włoszek, Brazylijki które zagrają z największą rewelacją tych Mistrzostw a więc Francuzkami. Trójkolorowe to co zrobiły na tych mistrzostwach to wielkie brawa dla tych dziewczyn. Postraszyły Brazylijki w grupie prowadząc już 2:0 w setach. Ograły Portorykanki i Greczynki. No i w meczu o Cwierfinał ograły Chinki. To co wyprawia ich kapitanka Cazaute to jest potęga. Spokojnie mogłaby zostać wybrana najlepszą zawodniczką Mistrzostw. Ale tak pewnie nie będzie, bo dzisiaj odpadną z Brazylijkami. W tym roku oba mecze bo zarowno tutaj jak I w lidze Narodów rozgrywały się w 5 setach. Także widać, że Francuzkom dobrze się gra z Brazylijkami. Spróbuję dzisiaj pójść w under punktowy Niemieckiej Brazylijki a więc Julii Bergmann. Linia na jej punkty ustawiona na 15.5 a ona tylko właśnie z Frwncuzkami zdobyła 16 a było tam 5 setów. Nie chce mi się wierzyć by dzisiaj również miałby być tie break. W lidze Narodów w 5 setowym meczu z Francuzkami, Bergmann zdobyła 8 punktów . Należy też dodać, że nie zawsze Bergmann wychodzi w pierwszym składzie. Zazwyczaj zaczyna jako rezerwowa.
Jeśli zacznie jako rezerwowa to bet do kosza, ale jestem pewien że wyjdzie w podstawie.

pinio1111 369,4K

pinio1111

Użytkownik
H. Cazaute over 16,5 pkt. 1,85 STS

Linia dość niska jak na liderkę Francji. Do tej pory w każdym meczu miała 20+ pkt. Przykładowo Superbet daje tu 19,5 pkt. na Helenę.

I. Ndiaye over 15,5pkt. 2,00 STS 15pkt., zabrakło skuteczności w trzecim secie bo tylko 2pkt

Tu analogicznie do typu powyżej. Iman pokryła linię w każdym z meczów na tych MŚ.
Superbet wystawił linię 17,5pkt z kursem 1,85 więc jakieś value tu jest.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +386
K 20,6K

kretmmz

Użytkownik
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.
Siemanko, przyjrzałem się sprawie. W raporcie, który możesz pobrać na https://en.volleyballworld.com/ Korneluk ma 8 punktów w ataku 0 z zagrywki. Na platformie X na profilu Polska Siatkówka, masz wrzucane raporty setowe i meczowe, w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce. Także oglądając mecz ogarnij te jej zagrywki, jeśli faktycznie zdobyła punkt to się kłóć. Ja niedawno obstawiałem piłkę nożną (Ligę Europy) i Uefa wstawiła statystyki strzałów, tyle że błędne. Napisałem do nich odwołanie i poprawili statystyki na stronie, a dzięki temu buk też mi to poprawił. Ale najpierw upewnij się, że ten AS był. Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +532
J 4,4K

jakxx88

Użytkownik
Sprawdziły się wszystkie moje typy na ćwierćfinały, czas na półfinały.
Moje typy to.
Turcja + Włoszki -1.5 seta
Sorry że bez analizy ale jestem na wczasach i szybka akcja

L 0

lacrimosa

Użytkownik
Siemanko, przyjrzałem się sprawie. W raporcie, który możesz pobrać na https://en.volleyballworld.com/ Korneluk ma 8 punktów w ataku 0 z zagrywki. Na platformie X na profilu Polska Siatkówka, masz wrzucane raporty setowe i meczowe, w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce. Także oglądając mecz ogarnij te jej zagrywki, jeśli faktycznie zdobyła punkt to się kłóć. Ja niedawno obstawiałem piłkę nożną (Ligę Europy) i Uefa wstawiła statystyki strzałów, tyle że błędne. Napisałem do nich odwołanie i poprawili statystyki na stronie, a dzięki temu buk też mi to poprawił. Ale najpierw upewnij się, że ten AS był. Powodzenia ;)
Cześć możesz napisać o jaki mecz chodziło bo też miałem taki problem z meczem Ligi Europy

AndrzejKoziol 31,5K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Jestem podobnego zdania jak przedmówca. Do reprezentacji Turcji podchodziłem początkowo z lekką dozą niepewności, jednak powrót kapitan i serca tej drużyny, Edy Erdem, wniósł ogrom jakości i pewności w ich grę. Owszem, wciąż widoczne są problemy z przyjęciem i grą w defensywie, ale siła tureckiego bloku oraz skuteczność ataku na wysokiej piłce sprawiają, że widzę w nich wyraźnych faworytów w starciu z reprezentacją Japonii, która prezentuje się znacznie słabiej niż podczas VNL.

Brazylia natomiast – szczerze mówiąc – nie robi na mnie aż tak dużego wrażenia. Liczyłem nawet na ich odpadnięcie w meczu z Francją, choć los potoczył się inaczej. Z kolei Włoszki to niemal kompletny zespół. Brakuje im nieco jakości na lewym skrzydle, ale w pozostałych elementach i strefach prezentują poziom nieosiągalny dla reszty drużyn. Oba zespoły mierzyły się już w tym sezonie w poważnym meczu, w finale VNL górą były Włoszki, zwyciężając 3:1. Spodziewam się podobnego wyniku – 3:0 lub 3:1 – i przy kursie około 3,0 na rezultat 3:0 warto rozważyć taki typ. W tamtym finale w pierwszym secie Włoszki prowadziły już 21:17 ale zabrakło im odrobiny koncentracji. Liczę, że tym razem pokażą pełną czujność i zamkną spotkanie w trzech setach.

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
w raporcie meczowym Korneluk ma 9 punktów, 8 w ataku 1 w zagrywce.
w bloku nie zagrywce i to sa staty od naszych statystykow którzy je prowadzą dla naszej repry na swój użytek (ze tak sie wyrażę) i nie mają one mocy sprawczej. bukmacher ma je w dupie nawet jeśli faktycznie fivb zrobilo babola i byl ten blok to i tak sie nic nie ugra, bo lizcy sie ten oficjalny raport.
a rozchodzi sie o to - stysiak ma w raporcie fivb 15 pkt z kolei w polskim raporcie14 bo fivb jeden z jej blokow policzylo jako jej blok z kolei w naszym raporcie ten jeden blok jest policzony jako blok korneluk. tak wiec to sie rozchodzi o interpretacje czyje rece zablokowaly pilke a nie o jakis blad

dobra oba bloki to punkty na 10-8 i 10-9 w 2nd secie w obu wyraznie blokuje stysiak, tak wiec nasi zrobili babola. korneluk tam nie zablokowala.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom