Na jakim buku grasz przed sezonem że dana drużyna nie wejdzie do Play off?Nieskromnie powiem, że wpadały mi już wyższe kursy, np 2 sezony temu @500 na brak awansu Zaksy do fazy play-off. Tyle, że wtedy tych kuponów było kilka, a co za tym idzie stawka wyższa niż dzisiaj. Nie wydaje mi się żeby Vargas nabiła w finale tak dużą liczbę punktów jak wczoraj, bo będzie miała naprzeciw siebie wyższy blok i przede wszystkim mocniejszą drużynę. Mimo wszystko zagram kontrę, ale generalnie tego zakładu nie polecam:
Vargas over 22,5 pkt
A ile punktów zdobyła japonka? Ponad 20 napewno więc wyprzedza chyba Gabi pod względem punktów..Gabi zdobyła aż 35 pkt z Japonkami, więc zapas jest aż 23pkt. Jeśli to wejdzie, to nie wiem czy to nie będzie rekord kursowy w historii tego forum - @250, Wielki szacun dla kolegi![]()
Gabi ma 142pkt, czyli o 1pkt więcej od Ishikawy.Na jakim buku grasz przed sezonem że dana drużyna nie wejdzie do Play off?
Dla mnie Włoszki dziś biorą 3-0 albo 3-1 !
Post automatycznie złączony:
A ile punktów zdobyła japonka? Ponad 20 napewno więc wyprzedza chyba Gabi pod względem punktów..
Sporo buków oferowało takie zakłady, m.in Sts czy Fortuna.Na jakim buku grasz przed sezonem że dana drużyna nie wejdzie do Play off?
Dla mnie Włoszki dziś biorą 3-0 albo 3-1 !
Post automatycznie złączony:
A ile punktów zdobyła japonka? Ponad 20 napewno więc wyprzedza chyba Gabi pod względem punktów..
Oki, to jest duża szansa ciekawi mnie kto Mvp zostanie.. bo zazwyczaj z wygranej drużyny, choć Gabi też na to zasługuje jak nikt inny. Ale jak Włoszki to myślę że sylla bo wczoraj grała kosmos to co podbijała i dziś dalej gra swoje..Gabi ma 142pkt, czyli o 1pkt więcej od Ishikawy.
Nie gram na naziemnych bukach, ale będę patrzył przed rozpoczęciem plus ligi. Dzięki!Sporo buków oferowało takie zakłady, m.in Sts czy Fortuna.
Może chcieli uhonorować kogoś z Włoch i wymyślili rozgrywającą.Ale wymyślili że Orro Mvp. Gabi Vargas sylla dużo lepszy wybór. Kosmos finał jak wszystkie od wczoraj, ale Włoszki w tb pokazały moc nie ma co..
Dla mnie to kryminał, Vargas to było oczywiste mvp, przecież to co ona dzisiaj grała to kosmos całkowity, Włoszki wygrały zespołowość, dlatego mvp powinno iść do TurczynkiAle wymyślili że Orro Mvp. Gabi Vargas sylla dużo lepszy wybór. Kosmos finał jak wszystkie od wczoraj, ale Włoszki w tb pokazały moc nie ma co..
Chyba w siatkówce
No co się się śmiejesz? Widać że mało siatkówki oglądasz
No a to forum jest odnośnie jakiego sportu? Nie napisałem że w każdej dyscyplinie tak jest tylko w tej konkretnej .ale luzik napinka choć coś twojego nicku nie kojarzęChyba w siatkówce
Wiem że zaraz będę zjedzony ale czy to taki wyczyn wytypować faworytki całego turnieju raczej nie każdy co coś jest klimatu w siatkówce to stawiał tym bardziej jeśli ktoś gra po kursach i na niejednej taśmie to byłoMoże chcieli uhonorować kogoś z Włoch i wymyślili rozgrywającą.
Niemniej dziękiBanksyGA za wytypowanie Włoch przed turniejem, że zdobędą Mistrza. Kozak, gratulacje
WłoszkiWłochy wygrają MŚ @2,00
Główne faworytki i słusznie. Zdecydowanie najlepsza reprezentacja aktualnie. Duża jakość, bardzo dobra ławka.
Dopiero w półfinale poważny przeciwnik, którego również powinny przejść. Po wyjściu z grupy Niemcy/Polska w 1/8 i 1/4. W półfinale Brazylia/Chiny/Dominikana czyli prawdopodobnie Brazylia. Drabinka do finału prezentująca się następująco: Niemcy -> Polska -> Brazylia jest jedną z przyjemniejszych jakie można sobie wyobrazić. Zależnie od formy Włoszek albo do zamknięcia przed finałem albo do końca, bo powinny to wziąć.
Najlepiej punktująca: Boskovic @4,00
Mamy tu wybór tak naprawdę z czterech: Gabi, Vargas, Egonu, Tijana.
Dlaczego Boskovic? Bez różnicy z którego miejsca w grupie wyjdą dochodzą do ćwierćfinału i tam grają ponownie z Japonią. Zakładam, że Japonię przejdą i dojdą do półfinału, czyli grają tyle samo meczów ile drużyny z miejsc 1-2 (to bardzo ważne). Boskovic oczywiście będzie dostawać masę piłek i jest jedyną zawodniczką w Serbii na której można polegać na przestrzeni całego turnieju.
Dlaczego nie Gabi/Vargas?
Najbardziej martwię się o Gabi. Moim zdaniem zarówno Gabi, jak i Vargas mają w drużynach zawodniczki, które mogą zapunktować. Oczywiście są najważniejsze, ale uważam że wpływ Boskovic na reprezentację jest znacznie większy niż Gabi czy Vargas.
Dlaczego nie Egonu?
Paola zdobyła tę nagrodę na poprzednich MS o ile dobrze pamiętam. Natomiast Egonu aktualnie nie jest taka terminatorka. Swoje zdobędzie, ale gra bardzo bojaźliwie momentami, zagrywka nie jest taka zabójcza, a i Włoszki mają mnóstwo zawodniczek które mogą w momentach kryzysowych dostawać piłki. W dodatku Włoszki mają mocną ławkę i Egonu moim zdaniem, z powyższej czwórki, jest jako pierwsza do zmiany.
Oczywiście nie jest to zakład który należy ładować za cały bankroll, a bardziej for fun. Poza tym przez bardzo długi okres nie będzie nic sensownego do grania, bo 3:0 po @1,10 ma mało sensu (co i tak będę robić zapewne).
Prawdopodobnie żaden wyczyn. Natomiast nie wydaje mi się, żeby często na tym forum ktoś miał taką skuteczność (10/12) na przestrzeni całego turnieju. Wiem również, że kurs 2,0 jest żałośnie mały, ale wiem że parę osób zarobiło nieco groszaWiem że zaraz będę zjedzony ale czy to taki wyczyn wytypować faworytki całego turnieju raczej nie każdy co coś jest klimatu w siatkówce to stawiał tym bardziej jeśli ktoś gra po kursach i na niejednej taśmie to było