>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

M 15,9K

makalele007

Użytkownik
Turcja - Słowenia(+15,5 pkt) 2 @2,57 Superbet

Słowenki grają naprawdę bardzo fajny turniej i są w stanie powalczyć dzisiaj z Turczynkami, które miewają przestoje i słabsze fragmenty gry. O zwycięstwo będzie bardzo ciężko, ale ugranie minimum seta jest jak najbardziej możliwe. O ile nie dojdzie do nokautu, w którejś z odsłon to handicap spokojnie do pokrycia.
Szkoda jak zazwyczaj bywa 1 pkt ehh

U 0

Usunięty użytkownik 181559

Gość
Zawodnik - najwięcej punktów w drużynie:
Agnieszka Korneluk @ 10 Sts

Wiadomo, że to jest sport i wszystko jest możliwe, ale każdy inny scenariusz niż 3:0 dla Włoszek to będzie spora niespodzianka. Kojarzy mi się, że zawsze w tego typu spotkaniach Agnieszka Korneluk była czołową punktującą naszego zespołu. Przyjrzałem się ostatnim 3 takim spotkaniom, w którym Polki przegrywały do zera. Pod kątem punktów wyglądało to tak:

Brazylia - Polska 3:0
1. Stysiak 13 pkt.
2. Korneluk 11 pkt.

Usa - Polska 3:0
1. Łukasik 12 pkt.
2. Korneluk 11 pkt.

Włochy - Polska 3:0
1. Korneluk 11 pkt.
2. Smarzek 9 pkt.

Jeżeli mecz nie będzie się układał to Lavarini będzie szukał zmian. Zapewne Smarzek zastąpi na jakąś część meczu Stysiak. Trener ruszy pewnie również przyjęcie. Polki lubią grać środkiem, a pani kapitan raczej bez względu na wynik nie będzie zmieniana. Dodatkowo na tym turnieju punktuje bardzo dobrze, w każdym meczu zdobywając minimum 11pkt.

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
K 38K

kretmmz

Użytkownik
Witam, na dzisiaj polecam:
Holandia +14.5 handi. 1.42 - idealny kurs do jakiegoś doubelka
Holandia - Japonia: 1 set powyżej 45,5 punktów. 1.99 (Totalbet)

Uważam, że Holandia spokojnie może powalczyć w tym meczu i doprowadzić śmiało do tie-breaka. Japonki nie są drużyną, która wygrywa wysoko sety, to nie Włoszki czy Turczynki. Także liczę na wyrównane spotkanie z wysokimi wynikami każdego seta.

Otrzymane punkty reputacji: +903
pinio1111 495,8K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Yoshino over 12,5pkt 1,80 superbet

Spodziewam się min 4 setów, a w takim wypadku ta linia nie jest zbyt wysoka.
Patrząc w statystyki turnieju zdobyła 24, 13 i 7pkt. W meczu z Kamerunem odpoczywała więc go nie wliczam.
W VNL była jedną z najlepiej punktujących zawodniczek Japonii i sądzę, że dziś te min 13pkt spokojnie powinna zdobyć.

Do tego za niższą stawkę z tego meczu:

1set gra na przewagi 5,50

Typ ryzykowny, ale nie bez szans. Obie drużyny na tym turnieju już grały na przewagi w pierwszych partiach: Holandia dwukrotnie, a Japonia raz.
Stawka meczu bardzo wysoka, więc pierwsza partia może być bardzo wyrównana.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +318
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Holenderki mocno zaczęły ( co mnie bardzo zdziwiło) .. ciekawe czy utrzymają taka grę, patrząc że dwa ostatnie mecze grały tb z Serbia i Tajlandia.

pinio1111 495,8K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Korneluk over 8,5pkt 1,85 STS

Uważam że linia do złamania. Po cichu liczę na urwanego seta. Nasze dziewczyny jeszcze nie zagrały tu spotkania na miarę ich możliwości i myślę że pełnię swoich możliwości pokażą dzisiaj.
Bardzo ważna będzie dziś gra serwisem i blokiem. W bloku liczę na Agę, a i ofensywnie pewnie coś dołoży. W VNL w trzech setach z Włoszkami zdobyła 11pkt w tym 5 blokiem.
Dzisiaj liczę tylko na 9+pkt.😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Korneluk over 8,5pkt 1,85 STS

Uważam że linia do złamania. Po cichu liczę na urwanego seta. Nasze dziewczyny jeszcze nie zagrały tu spotkania na miarę ich możliwości i myślę że pełnię swoich możliwości pokażą dzisiaj.
Bardzo ważna będzie dziś gra serwisem i blokiem. W bloku liczę na Agę, a i ofensywnie pewnie coś dołoży. W VNL w trzech setach z Włoszkami zdobyła 11pkt w tym 5 blokiem.
Dzisiaj liczę tylko na 9+pkt.😉
Ile pkt zdobyła? Bo już zgłupiałem. Według relacji WP.pl zdobyła 12 pkt. Oglądałem mecz, co prawda fragmentami, ale mimo wszystko wydaje mi się, że minimum 9 pkt zdobytych przez Nią widziałem .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Mi też kupon to przegrało , według oficjalnej strony mistrzostw ma 8. Meczu nie oglądałem
No właśnie, jak dla mnie jest błąd na ich oficjalnej stronie. Drugi i trzeci set oglądałem cały, tylko pierwszego nie. Po pierwszym według WP miała bodajże 3 czy 4 punkty. I w końcówce 3 seta pokryła już ten over.
Post automatycznie złączony:

I to z naddatkiem bodajże 2 pkt .

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
No właśnie, jak dla mnie jest błąd na ich oficjalnej stronie. Drugi i trzeci set oglądałem cały, tylko pierwszego nie. Po pierwszym według WP miała bodajże 3 czy 4 punkty. I w końcówce 3 seta pokryła już ten over.
Post automatycznie złączony:

I to z naddatkiem bodajże 2 pkt .
gdzie na wp masz ile miala pkt? siatka.org tez ma 8

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Sprawdza się na stronie fivb, a nie jakiś śmiesznych WP i innych wynalazkach.
Niestety miała 8pkt.
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.

Do góry Bottom